Nyt udsalg på eShop nu

Lanceringstrailer for The...

Pokémon Sword & Shield: ...

Vind Xenoblade Chronicles...

Lanceringstrailere udsend...

Lanceringstrailer for Xen...

Lanceringstrailer for Sha...

Harvest Moon: One World a...

Lanceringstrailer for Bug...

Ny trailer udsendt for Ca...

Spil på vej til Switch

Modulet Super Game Boy

Pokemon trade Sword and S...

Sonic

Pokémon GO

Xenoblade Chronicles: Def...

Animal Crossing: New Hori...

Zelda: Breath of the Wild...

Mortal Kombat 11

Switch Friend Codes

Tilbudstråden

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

V/S: Naruto Gekitou Ninja...

S: Pikmin 2 & Punch Out f...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Et nærmere kig på Nintendo Switchs online-service

Skrevet af Zone - 13-01-2017 19:37

Online-muligheder er en vigtig ting for spillere nu til dags, og derfor tager vi et kig på hvilke online-services, som Nintendo Switch kommer til at understøtte. Nintendo er oftest blevet kritiseret for at være bagud i deres tilgang til online gaming, men med Switch virker det til, at de nu har i sinde at matche konkurrenterne, Sony og Microsoft.

Alle Switchs online-services kommer i første omgang til at være gratis og vil give spilleren mulighed for at spille online med eller mod andre spillere. Det er dog kun indtil efteråret 2017, hvor Nintendo vil begynde at kræve betaling for at spille online, modsat Wii U. Dette er dog den standard, som både Sony og Microsoft bruger for deres online-services til PS4 og Xbox One.

Men hvad får man så for pengene? Udover online multiplayer, så vil Nintendo introducere online-lobbier og voice-chat. Ifølge Nintendos hjemmeside kommer dette til at foregå via en dedikeret Nintendo Switch app, som kan installeres på sin smartphone eller tablet, som så vil være forbundet til din maskine. Det fremgår ikke om Nintendo Switch vil være i stand til at bruge disse funktioner på maskinen, eller om det er nødvendigt at have en smartphone eller tablet.

En af de andre goder er, at man får adgang til et gratis spil hver måned, i stil med lignende tilbud på PS Plus og Xbox Live. Modsat de to services beholder man dog ikke adgang til spillet. Adgangen ophører altså når måneden er forbi. Ifølge Nintendos hjemmeside vil man blandt andet kunne få NES eller SNES spil tilbudt.

Som en sidste ting får man også adgang til særlige tilbud på digitale spil og indhold.
Der er dog stadig nogle online-funktioner, som alle Switch-brugere altid vil have adgang til. Disse indebærer adgang til eShop, muligheden for at registrere venner og redigere sin venneliste, samt muligheden for at dele billeder (og senere video) på sociale medier.

Der er stadig en masse spørgsmål vi ikke har fået besvaret om Nintendo Switchs online-funktioner, og så snart vi får mere information vil vi selvfølgelig viderebringe det til jer. Det ser dog ud som om at Nintendo har større ambitioner for deres online-miljø i denne omgang.

Hvad siger I til deres tilgang til tingene med Switch?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Zone

Level: 28 (Skeeter)

14-01-2017 12:29

Har opdateret info omkring det gratis spil.
0
1ups givet