Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Fjerde DLC-figur til Super Smash Bros. Ultimate annonceret – Banjo-Kazooie frigives i dag

Skrevet af KJ85 - 05-09-2019 06:18

Rygterne havde sviret om en kommende DLC-figur til Super Smash Bros. Ultimate forud for nattens Nintendo Direct, og det blev da også netop et fokusområde for præsentationen. Ikke alene kunne Nintendo afsløre, at Banjo-Kazooie ville blive tilgængelig senere i dag, nej en særlig gæst fra en af SNKs Neo Geo-serier blev også annonceret, og det skete med nedenstående video



Som I kan se, så var der tale om Terry Bogard fra Fatal Fury-serien, og denne figur udgives i november.

Efter Nintendo Direct-præsentationen kunne Masahiro Sakurai så give et udvidet kig på Banjo-Kazooie-figuren, og vil du vide meget mere om den elskede duos bevægelser, så kan du se den del nedenfor.



Banjo-Kazooie kan købes alene for 45 kr. senere i dag, men har du købt et Season Pass, så skal du naturligvis ikke tænke over det. Allerede nu kan du imidlertid også købe fem nye outfits til Mii-figurene i spillet til 6 kr. pr. kostume, og disse vises frem i nedenstående trailer.



Som en sidste ting kunne Nintendo også meddele, at de har besluttet at fortsætte med at udgive DLC-figurer til spillet lidt endnu, så der kommer flere end de først udmeldte fem figurer. Du vil dog kun få de fem første i Season Pass, så de efterfølgende figurer bliver sat til salg hver for sig eller i en ny pakke.

Hvad siger du til denne omgang nyheder fra Super Smash Bros. Ultimate?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

05-09-2019 06:39

Jeg kan godt genkende nogle af figurerne fra SNK, men jeg føler slet ikke, at de hører hjemme i Smash på linje med de øvrige DLC-figurer, der har en eller anden form for tilknytning til Nintendo og Switch fremadrettet - ja, man havde jo så håbet, at Joker ville være lidt mere interessant på Switch, men der er stadig tid til at annoncere Persona 5 R.

Derudover synes jeg godt, at de kunne sætte et tal på, hvor mange de planlægger. Nu ved vi jo aldrig, hvornår vi er færdige!
0
1ups givet

#2 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

05-09-2019 09:12

Jeg køber meget sjældent DLC, men jeg er nødt til at købe Banjo Kazooie. Et af de bedste spil fra min barndom og jeg ser meget frem til at spille som dem igen på en Nintendo konsol. Smiley.

Håber at det kan føre til mere samarbejde i mellem Nintendo og Rare. Hvem ved, måske ser vi en dag Banjo Kazooie spillene fra N64'eren på Switch'en. Eller Diddy Kong Racing. Smiley
0
1ups givet

#3 - martinmartin

Level: 12 (Fire Keese)

05-09-2019 13:29

KoF serien er jo en af de klassiske arkade kampspil, så selvom jeg synes Terry's karakter design er lidt i den kedelige ende, så synes jeg faktisk det er ret fedt med overlappet fra de klassiske 2D fighters til Super Smash Bros.

Kotaku havde for nyligt en artikel, om King of Fighters status i de Sydamerikanske lande og på en måde føles det næsten lidt som en gave til den region, nu hvor Europa har fået Banjo-Kazooie (måske også USA i den her kontekst) og Japan lige har fået Dragon Quest heltene.

Udover det, så er det sjovt at de lige viser Virtual Boy i deres tidslinje over Nintendo konsoller!

PS: Den der 2D Sprite animation til invitationen er jo for fed!
0
1ups givet

#4 - Retrolasse

Level: 14 (Inkling)

05-09-2019 14:43

Kommer ikke til at købe nogle af DLC-karakterene, men fedt at Nintendo stadig holder liv i spillet og forsøger at gøre alle tilfredse med de meget forskellige karakterer. Kender personligt intet til Terry eller Fatal Fury-serien Smiley
0
1ups givet