N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Flipnote Studio originalt til Wii

Skrevet af Malte Schmidt - 12-08-2009 20:33

For nyligt hørte vi lidt nærmere om programmet Flipnote Studio, som udkommer på DSiWare på fredag den 14. august. Men faktisk var det ikke tiltænkt Nintendo DSi fra starten. – Det startede ud som et hemmeligt projekt til Wii.

De to Nintendo folk Hideaki Shimizu og Yoshiaki Koizumi startede ud med at lege lidt med nogle forskellige idéer til Wii i deres fritid. Koizumi fortæller historien bag Flipnote Studio.

Følgende er frit oversat, de originale citater kan findes her.

Vi ville lave noget sjovt efter, at vores normale arbejdsdag var slut... Det var vores hemmelige projekt. Det var sådan, det begyndte, men vi havde ikke besluttet os for hvad vi helt præcist ville lave. Men Shimizu-san havde længe sagt, at han gerne ville lave et eller andet form for netværk.

Vi forsøgte os med nogle mulige netværk til Wii'en, men intet af det blev rigtig godt. Så på et tidspunkt skiftede vi retning og besluttede os for at gøre et forsøg på Nintendo DS. Shimizu-san tegnede et billede på en Nintendo DS og lavede noget software, som kunne vise det på Wii'en. Han kan godt lide at tegne. Has billeder har en helt særlig stil. Da jeg så dem, vidste jeg hvad jeg ville have. Jeg sagde "Lad os bruge det til at lave animation", og to dage senere var det gjort. Vi begyndte at chatte, og vi tænkte, at siden DS'en har en mikrofon, om vi kunne tilføje lyd, og næste dag havde han gjort det. Denne softwares prototype blev lavet på bare få dage.


Dette skete dog før Nintendo DSi, og Shimizu-san og Koizumi fortsatte med at udvikle programmet til Nintendo DS med mulighed for at tilslutte til Wii'en.

De ville gøre det muligt at dele animationerne med andre direkte over Nintendo DS, men det var ikke nok. Så WiiWare blev overvejet.

Vi tænkte på, at bruge Nintendo DS'ens download muligheder til at putte et WiiWare værktøj over på sin Nintendo DS. Med andre ord, ville du downloade Flipnote Studio, og så lægge dine kreationer tilbage på Wii'en og gemme dem. Så snakkede vi om at lave en slags opslagstavle, så man ville kunne dele sine animationer med en masse folk over internettet via Wii. På omkring det tidspunkt, kom Takashi Tezuka på en forretningsrejse til Kyoto... Vi fandt ud af, at Nintendo DSi var perfekt til det vi lavede.

– Yoshiaki Koizumi, Nintendo


Sådan blev Flipnote Studio altså til, og det kan som sagt hentes på DSiWare på fredag. – Og så er det endda gratis.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

12-08-2009 21:26

Godt at det kommer til Nintendo DSi i stedet for - den er langt langt bedre når der skal tegnes og sådan Smiley
0
1ups givet