SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Højdepunkterne fra Nintendo Direct

Skrevet af KJ85 - 14-02-2014 13:25

I går aftes udsendte Nintendo en ny Nintendo Direct-udsendelse, hvor vi blandt andet fik endelige release-datoer for Mario Kart 8, Kirby: Triple Deluxe og Mario Golf: World Tour. Desuden fik vi vist et meget spændende klip fra Monolith Softwares nye spil. Gik du glip af udsendelsen i går, kan du se seneste Nintendo Direct her.

I denne nyhed finder du højdepunkterne udpenslet i den pressemeddelelse Bergsala A/S har udsendt her til morgen, og for at gøre det let for dig, at finde mere info linker vi til de forskellige nyheder her på N-club – også dem der ikke indgår i pressemeddelelsen.

Wii U:

  • Mario Kart 8 fik europæisk release-dato den 30. maj! Nintendo afslørede Bowsers små håndlagere; Iggy, Larry, Ludwig, Morton, Roy og Wendy kommer til at være med i Mario Kart 8. (Link)

  • Nintendo afslørede, at bokseren Little Mac fra spillet Punch-Out!! er en af figurerne i Super Smash Bros., som udkommer til både Wii U og Nintendo 3DS i år. (Link)

  • Vi så en ny, vidunderlig intensiv trailer til Bayonetta 2, som blandt andet viste et nyt og meget kraftigt angreb, kaldet Umbran Climax. Vi fik også at vide, at Witch Time bliver en yderst vigtig funktion, ligesom den var det i det første Bayonetta-spil. Nintendo bekræftede, at Bayonetta 2 udgives senere i år. (Link)

  • Der blev vist klip fra det nye spil fra MONOLITH SOFTWARE INC. (Link)

  • En ny længere trailerfor Donkey Kong Country: Tropical Freeze blev vist. (Link)

  • Game Boy Advance-spil bliver tilgængelige til Wii U Virtual Console i april. Blandt de første af spillene får vi Metroid Fusion, Mario & Luigi: Superstar Saga og Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3. (Link)


3DS:

  • Mario Golf: World Tour bliver udgivet i Europa den 2. maj. Spillet vil have multiplayer, men spiller du solo, vil du også have mange sjove muligheder i spillet. (Link)

  • Kirby: Triple Deluxe udkommer den 16. maj. Kirby kommer til at kunne kopiere over tyve forskellige evner. Spillet gør også brug af StreetPass til at kunne give genstande til andre spillere. (Link)

  • Yoshi’s New Island udkommer den 14. marts. Samme dato lanceres desuden en utrolig flot Nintendo 3DS XL Yoshi Special Edition. Bemærk venligst, at spillet Yoshi’s New Island ikke indgår ved køb af denne hardware. (Link)

  • Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney udkommer den 28. marts. Du kan teste en af spillets opgaver her.

  • Monster Hunter 4 Ultimate udkommer i Europa tidligt næste år. En titel, der er værd at vente på for alle fans af Monster Hunter-serien!


Øvrige nyheder:

  • Steel Diver: Sub Wars blev annonceret til 3DS som det første Free 2 Play-spil til den konsol fra Nintendo selv. (Link)

  • Pokémon Battle: Link! Blev annonceret til eksklusiv udgivelse på 3DS’ens eShop d. 13. marts. (Link)

  • Det kom frem, at det sidste Guild 01-spil kommer til Europa i næste uge. Spillet hedder Weapon Shop de Omasse og er et rytmisk RPG. For at fejre annonceringen er de øvrige Guild-spil fra Level5 sat på tilbud. (Link)

  • Det første Inazuma Eleven-spil har fået sig en makeover og blev udgivet på Nintendo eShop efter aftenens præsentation. Desuden fastlagde Nintendo udgivelsesdatoen for deres eget Nintendo Pocket Football Club, der udgives d. 17. april. Begge spil er til 3DS. (Link)

  • Atlus var klar med en ny trailer for Etrian Odyssey Untold: The Millenium Girl. Spillet udgives til 3DS i Europa d. 2. maj. (Link)

  • NES Remix 2 blev annonceret til udgivelse på Wii U eShop d. 25. april. Denne gang taget udfordringerne udgangspunkt i nogle af de senere udgivelser til NES, så som Metroid, Kid Icarus, Zelda II og Super Mario Bros. 3 (Link).


Dette er første gang vi bringer en sådan opsamling ovenpå Nintendo Direct, og vi vil derfor gerne høre din mening om det. Målet er selvfølgelig, at I skal finde frem til de individuelle nyheder og kommentere på dem I finder interessante, men er dette måden at gøre det på?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - AND

Level: 35 (Lakitu)

14-02-2014 16:51

Er det med vilje, at linket fra MONOLITH SOFTWARE INC. fører til Mario Kart-nyheden?
1
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-02-2014 16:57

Bestemt ikke AND. Det var vist e smutter, da det var det link jeg kopierede rundt efter alle nyhederne i første omgang Smiley

Linket til nyheden om X var landet under Donkey Kong, men nu skulle alt vist være i orden..
1
1ups givet

#3 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

14-02-2014 17:54

Jeg synes strukturen for disse Nintendo Directs bør være.

1. Nyhed når den bliver annonceret. Denne opdateres med streamen når den bliver tilgængelig, og så kan vi se den sammen og kommentere undervejs.
2. Nyhed for hver stor ting der kommer ud af Directen.

Jeg synes det er rigeligt overskueligt. Der kommer Directs hver anden måned, og så må man lige kigge to sider tilbage for at få det hele med. Synes denne nyhed er unødvendig, hvis ikke det er fordi man ønsker at opdatere den oprindelige nyhed med et kort referat undervejs, hvilket til gengæld også kunne være lækkert.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-02-2014 18:03

@Bo130: Er enig i dit punkt 1, og det er også hvad vi som regel gør. Den skal dog også opdateres med YouTube-video efter endt præsentation.

I forhold til punkt 2 synes jeg alt nyt info fortjener en nyhed. Er der noget der kan slås sammen i én, så ikke noget problem i det.

Det her var i første omgang en test på at udnytte den pressemeddelelse du og jeg i dag har modtaget på mail fra Bergsala. Jeg spurgte dem om det, og de synes det er fint, hvis vi kan bruge den sådan.

Som du selv skriver er der virkelig mange nyheder under hvert Direct, og derfor er formålet med denne her blot at skabe overblik og hurtig adgang til det væsentlige. Det smarte skulle være, at det er den sidste nyhed vi skriver efter et Direct, så alle de forrige nyheder ikke "forsvinder" fordi folk ikke får klikket sig til side 2 og 3.
0
1ups givet

#5 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

14-02-2014 19:02

Jeg synes det er superfedt med sådan en samling her - når man ikke selv har set det, så er det en god måde kun lige at få læst nærmere omkring det man finder interessant, og ikke 117 andre ting Smiley
1
1ups givet

#6 - kevin rostrup

Level: 9 (Bob-omb)

14-02-2014 20:01

Nes remix ser lovende ud
0
1ups givet

#7 - BamBamthePyro

Level: 17 (Deku Baba)

15-02-2014 22:35

Little Mac i Smash Bros. Smiley
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

16-02-2014 11:00

Flere der har en mening om denne opsummerende nyhed? Så NintendoLife lavede en tilsvarende nyhed nogle timer efter at denne her kom op, og det ser ud til at fungere godt hos dem..
0
1ups givet

#9 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

16-02-2014 14:31

Jeg er som sådan enig med Bo i, at en opdatering af den oprindelige nyhed med resumé er bedre, når vi har en nyhed for de fleste ting. Ellers er der forumtråden for Directs, der måske også kunne bruges, selvom en nyhed er at foretrække.

Formatet er dog fint, og det er ikke fordi, det gør mig noget, at det er en seperat nyhed.
0
1ups givet

#10 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

16-02-2014 15:10

^Problemet i den løsning er, at den nyhed vil være adskillige sider tilbage. Målet er her at opnå synlighed gennem forsiden ved, at det bliver den sidste nyhed efter et Direct.
0
1ups givet

#11 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

16-02-2014 16:44

Det bør på en måde være muligt at bumpe en nyhed frem - du kan ikke redigere publikationsdato?
0
1ups givet

#12 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

16-02-2014 19:45

Ikke sådan lige umiddelbart nej..
0
1ups givet

#13 - Fox4Fun

Level: 18 (Twhomp)

21-02-2014 16:20

Mario Kart 8 kører derud af 30 Maj. VROOM! Smiley

Nu med Bowser`s håndlangere. COOL!
0
1ups givet