N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

IndieCade sætter fokus på kommende eShop-udgivelser

Skrevet af KJ85 - 03-10-2013 17:15

At Nintendo drastisk har ændret strategi på Indie-området er ikke nogen hemmelighed og de arbejder hele tiden hårdt på at lokke flere mindre udviklingsfirmaer til. I disse dage afholdes spilindustriens svar på Sundance, IndieCade, i Los Angeles, og her kan et bredt udvalg af kommende eShop-udgivelser prøves af de besøgende.

For ikke at snyde os andre har Nintendo dog valgt at uploade trailere for flere af dem til deres YouTube-konto, så dem synes jeg vi skal se nærmere på. Herunder følger således trailere samt korte beskrivelser af spillene.

Grinsia (3DSWare): Tre skattejægere søger efter gamle ruiner i Grinsia. Det traditionelle RPG er designet ved brug af klassisk 16-bits pixel art. (Nicalis)



Jett Rocket II: The Wrath of Taikai (3DSWare): Et farvefyldt og action-proppet spil fa udviklerne bag Nano Assault Neo og Art of Balance. (Shin’en)



Retro City Rampage (3DSWare): Udviklet næsten udelukkende af en enkelt person, er Retro City Rampage et sandkassespil i 8-bit, som parodierer 80’ernes og 90’ernes videospil og popkultur. (Vblank Entertainment)



Siesta Fiesta (3DSWare): Kombinerende adskillige aspekter fra klassisk arkade-gameplay, er Siesta Fiesta et dynamisk action-spil, der lader spillere hoppe, booste og rikochettere rundt på øen Fiestaville. (Mojo Bones)



Treasurenauts (3DSWare): Spil som de famøse Treasurenauts, mens de prøver at indsamle nok skatte til at betale deres flugt fra en farefuld og ukortlagt ø. Prøv eventyret alene eller team op med en ven i en omgang multiplayer. (Renegade Kid)



Armillo (Wii U Download Software): En unik platformer med science fiction-tema of et bæltedyr i hovedrollen. Tilbagelæg sfæriske verdener i et mix af platforms-kampe og tempo for at besejre de mekaniske Darkbots. (Fuzzy Wuzzy Games)



Knytt Underground (Wii U Download Software): Seneste spil i den roste Knytt-serien bestående af spændende platformsspil med fokus på præcision og zen-agtigt gameplay. (Ripstone)



Scram Kitty and his Buddy on Rails (Wii U Download Software): Med hektisk gameplay vist fra oven og en slående blanding af 2D- og 3D-grafik, er Scram Kitty and his Buddy on Rails en unik shoot ‘em up-platformer med dets helt egen karakter. (Dakko Dakko)



Endnu flere spil er spilbare på messen, men de ovenstående er altså blevet udvalgt til promovering i denne omgang. Er der nogen af dem, der fanger din interesse?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

03-10-2013 18:50

Armillo og Jett Rocket er umiddelbart noget, som jeg godt kunne finde på! De andre ser så sandelig også spændende ud, men Armillo har jeg haft øje efter i noget tid, og Shin'en synes jeg altid gør det godt, selvom Jett Rocket måske var en anelse småt på Wii - dog helt absurd flot i forhold til deres 40 mb limit, eller hvor meget det nu er, at WiiWare spil måtte fylde (forstår ikke det overhovedet kunne lade sig gøre med F.A.S.T.)
0
1ups givet

#2 - koopi

Level: 7 (Korok)

05-10-2013 16:35

Treasurenauts ser vildt sjovt ud! Smiley
0
1ups givet