LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Indtryk fra Switch-event: Mario Kart 8 Deluxe

Skrevet af JOEP - 06-02-2017 20:10

N-club sendte i fredags tre gæve gutter af sted mod Sverige for at deltage på Bergsalas pre-launch event. Niklas, Patrick og Jakob brugte en hel eftermiddag på at afprøve de forskellige spil på maskinen, og de har lidt efter lidt skrevet indtrykkene ned for hvert spil. Udover dette er der også blevet optaget en video-blog med deres samlede indtryk i løbet af dagen. Den kan du se her.

I det tredje indlæg med indtryk skal du høre, hvad vi synes om spillet Mario Kart 8 Deluxe:

Jakob
Her var der to muligheder, race og battle. Race foregik mellem fire personer med hver sin Switch-skærm, og Battle foregik på en stor skærm for to spillere. Racing var flydende og foregik over lokalt netværk, og der var ingen slowdowns eller lag. Det så derudover knald-godt ud på den lille skærm. Selve gameplayet var som vi kender det, og da jeg først lige havde vænnet sig til den anderledes controller – handhelt mode – var det helt genkendeligt og responsivt. Det virker som om, at de har tænkt over det med to items, for hvis jeg skulle få sådan en kasse med to, skulle jeg ikke køre optimalt gennem svingene i forhold til drift. Det giver en god balance.

Battle mode var også genkendeligt, det fungerede som i Mario Kart 64 eller Double Dash. Vi startede med 5 balloner, som blev skudt af lidt efter lidt. Døde man helt fik man halveret sine point og genoplivet med tre balloner, men det er sikkert bare den type battle, vi spillede. Er sikker på, at der også er en Deathmatch, hvor det blot gælder om at være sidst tilbage på banen. Vi spillede to forskellige baner, som begge var ret gode, og så spillede vi først med normale våben og så en kamp, hvor vi kun havde bob-ombs. Det lader altså til, at der er masser af måder at afveksle spillet på. Det skal nok blive et hit til spilaftener rundt om i hjemmene. Fik jeg nævnt, at det ser godt ud??


Patrick
Jeg er muligvis en af N-clubs største Mario Kart-fans. Ikke nødvendigvis en af de bedste til spillet, men absolut die-hard fan af serien siden Mario Kart 64. Der var en station med 4-player 150cc Grand Prix med fire forskellige baner samt en station til 2-player Battle Mode. Grand Prix blev spillet i Handheld Mode og Battle Mode i TV Mode. Spillet kører i 1080p 60fps i TV mode og 720p 60fps i handheld. Det er virkelig, virkelig flot. Skærmen på Switch-konsollen er så lille, at man ikke kan se, at opløsningen er mindre end på tv’et, så forskellen i opløsning lægger man ikke mærke til. Et par nye characters er det blevet til, sammen med muligheden for to items og en “easy mode”, hvor man ikke kan køre ud over kanten i banerne. To-item-ændringen er et stort skulderklap til Double Dash, som havde netop denne mechanic - noget, som mange fans, mig selv inklusiv, er glade for er kommet tilbage. Easy mode bryder jeg mig personligt ikke om, men det er nok en fin feature for de helt små. Battle Mode er, som de fleste nok har hørt, kraftigt forbedret i forhold til det originale Mario Kart 8. Jakob har beskrevet, hvordan det fungerer, så det vil jeg springe over, men jeg kan bekræfte, at det fungerer fantastisk - så længe man har mulighed for at skifte hastighed. Da vi spillede, lignede det at det var 50cc. Når man kørte op ad en rampe, var det nogle sørgelige højder. Jeg er overbevist om, at man kan skifte til 100cc eller 150cc. Alt andet ville være en skam.

Spillet er allerede forudbestilt fra min side. Det er så flot med sine 1080p 60fps at det i sig selv er en god grund til at overveje det. Sammen med muligheden for to items og en forbedret Battle Mode er jeg fuldkommen overbevist.



Niklas
Mario Kart 8 Deluxe er måske et af de spil der har været sværest at overbevise mig selv om at købe igen til Switch. Jeg har allerede spillet Wii U-versionen til ukendelighed, så er der noget nyt at hente? Måske ikke nødvendigvis, men Deluxe lader til at være den absolut bedste version af spillet. Den nye Battle Mode er en velkommen tilføjelse, da jeg stortset ikke har spillet den noget skuffende Battle Mode der er at finde i det oprindelige Mario Kart 8. Fik prøvet to baner, som begge er nye tilføjelser til Mario Kart 8 Deluxe, samt både balloon- og bob-omb battle, og det hele virker til at være ganske underholdende når man spiller mod flere spillere ad gangen. Spillet tilføjer også nye køretøjer og figurer, men de er alle rimelig standard, så det vil jeg ikke gå for dybt ind i. Spillets største forbedring er noget som de andre også har været inde på, nemlig hvor godt spillet kører på Switch. Det kan ikke understreges nok, hvor godt 1080p ved 60 fps ser ud og det er helt klart med til at gøre spillet en fornøjelse at spille. Men ikke nok med det, så kører spillet også fantastisk i portable mode og det er helt klart her at Mario Kart 8 Deluxe kommer til at skinne i sin fulde pragt. Det bliver nemmere end nogensinde før at spille lokal multiplayer (og forhåbentlig også online) og derfor er jeg blevet overbevist om endnu engang at købe Mario Kart 8. Selvfølgelig bliver det også fedt at spille med to items, da det tager mig tilbage til Mario Kart: Double Dash!!-dagene, som er mit absolutte favoritspil i serien. Jeg har godt nok ikke forudbestilt spillet, men det bliver købt på dagen det udkommer, det er helt sikkert!


Du kan se drengenes oplevelser med spillet her:



Hvis du har spørgsmål, som ikke blev besvaret i ovenstående indtryk, så stil dem endelig i kommentarfeltet herunder!

3
1ups givet

Kommentarer: