Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Intet e-shop forspring - Wind Waker udkommer stadigvæk d. 4 Oktober

Skrevet af O-train - 30-08-2013 11:54

For nyligt gav Nintendo en udtale vedrørende Wind Waker HD's udgivelse. Retailversion var sat til d. 4. Oktober og e-shop versionen d. 20 September.

Det viser sig nu, at den tidlige adgang til den digitale version, kun bliver tilgængeligt for det amerikanske marked.

Begge spil havde en butiksdato sat til d. 4 Oktober, hvilket ansås som den officielle udgivelsesdato, men efter en smule klargørelse, kan det altså bekræftes at Nintendo ikke udgiver Wind Waker HD før d. 4 Oktober i Europa, som planlagt.

Nintendo har dog ikke givet nogen grund for denne handling, og det kunne være et forsøg på at booste amerikanske salg med lidt eksklusiv behandling, da Wii U'en har gjort dårligst på det europæiske marked - men så kom dog med nogen gaver til os Nintendo!

Var der nogen der havde i sinde at købe det d. 20. september før denne nyhed?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

30-08-2013 12:37

Hvis jeg havde haft en Wii U og var interesseret i spillet ville jeg helt klart have budt ind den 20. september i stedet for den 4. oktober.

Det er tydeligvis en måde at lokke brugerne til at købe mere digitalt, og det gør mig absolut intet. Tror dog også netop at det er fordi det er en forsøgsordning at de kun gør det i USA.

Det bliver spændende at se hvor mange der hopper på vognen to uger før. Det at have spil på konsollen er dog et større salgsargument for 3DS synes jeg, da man har spil som Animal Crossing og andre pick-up-'n-play-titler, som er fede at have på selve maskinen.
0
1ups givet

#2 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

30-08-2013 13:12

Jeg synes det er mærkeligt. Så er der jo ikke rigtig noget incitament til at købe den digitale udgave, hvis man kan få retail samtidigt.
Det skulle jo netop være fordi man kunne få den tidligere, at det skulle kunne lokke flere til det bestemte format.
Meget mærkeligt, hvis de vil have folk til at købe digitalt.
0
1ups givet

#3 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

30-08-2013 13:13

#2 Plejer det ikke at være billigere digitalt?
0
1ups givet

#4 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

30-08-2013 13:16

Det ved jeg ikke om det altid er.
Jeg har et indtruyk af, at priserne digitalt ved launch oftest er en anelse højere, netop fordi der er lavet en aftale med de fysiske butikker, så de kan sælge det til en pris, hvor de har en chance.
Ved i hvert fald, at det basically var sådan i USA med BestBuy.
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

30-08-2013 13:29

De digitale udgiveler er altid billigere end GameStop, men mange gange er Elgiganten, Amazon.co.uk og andre i den dur billigere med den fysiske udgave..

Havde heller ikke i sinde at købe digitalt, og det havde ej heller på noget tidspunkt fremgået at denne tidligere udgivelse gjaldt i Europa.
0
1ups givet

#6 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

30-08-2013 15:21

Hvis prisen er fair bliver det købt digitalt i på min Wii U. Mest fordi det er nemt og fordi jeg får de 8% retur i point.
0
1ups givet

#7 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

30-08-2013 17:41

#1, forsøgsordning? Burde de så ikke have valgt et mindre territorie end USA? Jeg tror prelaunch på digital er kommet for at blive Smiley

Den første tid kan være super vigtig ved en lancering. Digital prelaunch kan måske give Nintendo og tredjeparts-udgivere bedre indblik i hvordan en titel kan forvente at sælge, så de kan justere deres markedsføring for den enkelte titel Smiley

Anyway, så er jeg enig i at fordelen ved digitale udgivelser primært er på 3DS, og ikke så meget på Wii U, hvor det kan være fedt at kunne nappe spillet med over til en makker Smiley
0
1ups givet

#8 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

30-08-2013 18:06

Jeg er enig Bjarne, især nu hvor Nintendo simpelthen ikke kan finde ud af at lave et system som MS og Sony, hvor en account har alle dine spil samlet ét sted. Jeg kender ikke til den slags, men man skulle tro de havde styr på det.
0
1ups givet

#9 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

30-08-2013 22:40

#9, ja, hvis de kunne finde ud af det, så havde de måske færre problemer med piratkopiering, og bedre muligheder for at få flere til at investere i digitale spilsamlinger. Det holder i hvert fald mig tilbage at jeg ikke allerde nu ved om de spil jeg downloader til min 3DS eller Wii kan flyttes med videre til fremtidige generationers konsoller. Det eneste jeg ved det er at min 3DS og Wii ikke vil æde mine Gameboy, Gameboy Advance, Nintendo 64, SNES og NES-spil. Det er fair nok at Nintendo ikke har kunnet forudse fremtidens teknologi, men det er ikke fair at de ikke giver mig mulighed for at bytte mine gamle hard copy-versioner til nye digitale versioner Smiley
0
1ups givet