Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Let’s Sing 2017 annonceret til Wii – udkommer d. 14. oktober

Skrevet af KJ85 - 10-08-2016 16:59

Så er det snart efterår, og denne tid på året er som regel lig nye udgivelser i nogle af de serier, som udgives år efter år. En af disse er karaoke-serien, Let’s Sing, der netop er blevet annonceret i en 2017-udgave, og ligesom sidste år, så nøjes Ravenscourt og Voxler Games med at udgive det på den aldrende Wii frem for den seneste hjemmekonsol fra Nintendo.

Let’s Sing 2017 udgives helt specifikt d. 14. oktober, og man kan se frem til 30 internationale hits, der har formået at ramme hitlisterne verden over. Blandt sangene finder vi blandt andet ”Justin Bieber – Sorry” og ”Coldplay – Adventure of a Lifetime”, men den komplette liste fremgår altså på billedet herunder (klik for stor version).



Let’s Play 2017 udgives også på PS4 og XB1, hvor spillere vil have mulighed for at tilføje ekstra sange som DLC, men den mulighed er der altså ikke på Wii. I det hele taget er Nintendo-versionen faktisk lidt skrabet i forhold til de andre platforme, for den vil ej heller blive kompatibel med en kommende SmartPhone-applikation, der tillader brug af mobiler som mikrofon, og man vil heller ikke kunne synge mod computeren.

Man vil selvfølgelig kunne konkurrere mod vennerne også på Wii, men kun fire spillere kan deltage samtidig, hvor det er otte i de øvrige versioner af spillet, og highscores gemmes udelukkende lokalt, hvor de også bliver det online på de konkurrerende platforme. Slutteligt, så er opløsningen på musikvideoerne noget lavere i Wii-versionen, da konsollen kun understøtter SD, og herunder ses lidt skærmbilleder fra Nintendo-versionen.















Til trods for en på flere parametre dårligere version af spillet, så er prisen for spillet den samme på alle platforme. Spillet alene vil kunne købes for ca. 300 kr., mens versionen med en mikrofon står til ca. 375 kr., og versionen med to mikrofoner til ca. 450 kr.

Er Let’s Sing 2017 et spil, som du kunne finde på at købe?

1
1ups givet

Kommentarer: