LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Megan Fox i ny Call of Duty: Ghosts-trailer

Skrevet af KJ85 - 03-11-2013 10:26

Om blot to dage udgives Activisions Call of Duty: Ghosts – skabt af Infinity Ward, portet til Wii U af Treyarch – og nye trailere udsendes i et raskt flow. Siden sidste nyhed på N-club har der faktisk været hele tre trailere udsendt og den seneste har ingen ringere end Megan Fox på rollelisten.

Der er nemlig tale om en live action-trailer, og den berømte skuespillerinde får da lige vist de skydegale mandlige spillere, at skønhed ikke må frarøve dem opmærksomheden.



Foruden den overstående drengerøvsvideo kan vi få os endnu et indblik i den nye Extinction mode, hvor der altså som fremhævet i en tidligere nyhed skal bekæmpes aliens. Herunder finder du en mere cinematisk introduktion til Extinction mode og under traileren kan du læse yderligere om karaktererne.



I Extinction mode kan der vælges mellem fire klasser af spilbare karakterer; Weapon Specalist, Tank; Engineer og Medic. Hver især har de selvfølgelig forcer, der gør dem egnede til bestemte situationer og dem vil jeg hurtigt ridse op herunder.

Våbenspecialisten forårsager 20 % mere skade med patroner og er skabt med fokus på at dræbe så mange aliens som muligt. Den ekstra patron-skade er især brugbar mod godt pansrede fjender og store grupper af små fjender. I takt med at våbenspecialistens level stiger vil han blive bedre til at håndtere våbnene.

Den store fyr, the Tank, har 25 % mere HP og er gruppens råstyrke. Han kan tåle skade, der normalvis vil dræbe de andre og grundet det ekstra HP kan han rent taktisk tillade sig at være mere aggressiv. Når denne karakter går op i level vil han modtage yderlige HP og blive mere dødbringende.

Ingeniørens opgave er hovedsageligt at beskytte en stor boremaskine, hvilken holdet er meget afhængig af. Ved at gøre dette kan han tjene flere penge til opgraderinger og når han stiger i level vil han yde bedre vedligeholdelse af borefartøjet og få adgang til mere effektive fælder.

Lægen kan genoplive holdkammerater hurtigere end de andre, og er derfor meget vigtige i intense kampe. Han bevæger sig desuden også hurtigere og healingegenskaberne forbedres efterhånden som han stiger i level.

Sidst, men ikke mindst, har Activision udsendt en trailer med footage fra multiplayer-banen Free Fall, hvilken tilbydes som forudbestillingsbonus hos visse forhandlere.



I Danmark er det forudbestillinger hos GameStop der giver adgang til banen, men hvad siger I til de forskellige trailere? Noget I bider særligt mærke i?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

03-11-2013 10:51

MEGA FOX

0
1ups givet

#2 - BamBamthePyro

Level: 17 (Deku Baba)

03-11-2013 20:44

What does the fox say?


0
1ups givet