N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Microsoft udtaler sig om Nintendo NX

Skrevet af Nemy - 02-11-2015 14:57

Nintendo har altid været gode til at holde på de hemmeligheder de gerne vil holde på. Nintendo NX lader til at være en af de hemmeligheder Nintendo gerne vil gemme for sine konkurrenter så lang tid som overhovedet muligt. I hvert fald er der endnu ikke frigivet megen information om den kommende maskine og hos Microsoft er man også i venteposition ift. den nye maskine fra konkurrenten.

Marketingsdirektør for Xbox, Aaron Greenberg, udtaler i et nyt interview, at Microsoft vil reagere på Nintendos nye maskine når de ved mere. Han fortæller samtidig, at man hos Microsoft ikke ved mere end andre ift. hvad Nintendo planlægger. Dette kom frem da Greenberg blev interviewet omkring Microsofts planer for julesalget og blev spurgt, hvorvidt Nintendo NX er noget man hos Microsoft bekymrer sig om.

I’m not sure what Nintendo’s doing. I hear the same rumors and stuff that you do. I guess we’ll react to that when we know more. Nintendo’s always been innovative. They’ve always differentiated in their own way. They’ve always danced to their own tune, if you will. It wouldn’t surprise me if they do their own thing when the time is right. What they’ve done is unique and different. How they’ll compete with us remains to be seen.


Ovenstående udtalelse fortæller selvfølgelig ikke, at Microsoft er bekymret for Nintendos udspil, men det giver et billede af, at Microsoft med rette har respekt for, hvad Nintendo kan finde på. Da Nintendo fik kæmpe succes med deres Wii-maskine forsøgte både Sony og Microsoft sig med motion-control med moderat succes.

Tror du, at Nintendo NX kan true Xbox One og Playstation 4 eller vil Nintendo sejle i sin egen sø endnu en generation?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - AND

Level: 35 (Lakitu)

02-11-2015 17:23

Hm.. Så, Microsoft fortæller at de... ikke har noget at fortælle? Smiley

Jeg tror ikke at Nintendo skal forsøge at kapre de andres kunder - de er nødt til at holde sig til egen stil - Mario, Metroid, Zelda og Pokemon. Go!
1
1ups givet

#2 - Kalak Nuan

Level: 18 (Twhomp)

02-11-2015 17:46

jeg håber at Nintendo har lært lidt med Wii-U generationen og vil ud over at være innovative, pumpe lidt mere juice ind i maskinen Smiley ikke at det er super vigtigt dog hjælper sprød grafik altid på oplevelsen Smiley de fleste gange hvor ét spil er udkommet på flere platforme, har jeg som regl købt på den med mest power pga grafik og sikker konstant framerate osv. Smiley
0
1ups givet

#3 - Aneira

Level: 18 (Twhomp)

03-11-2015 19:26

Jeg tror at Nintendo vil sejle i sin egen sø endnu en generation. Men det er en sø som jeg hellere end gerne vil sejle med i.
0
1ups givet

#4 - Aneira

Level: 18 (Twhomp)

03-11-2015 19:34

Kalak skrev:
de fleste gange hvor ét spil er udkommet på flere platforme, har jeg som regl købt på den med mest power pga grafik og sikker konstant framerate osv. Smiley



Man køber vel ikke en Nintendo, for at spille de spil der udkommer på multiplatform. Sidst man gjorde det var over 20 år siden.

0
1ups givet

#5 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

03-11-2015 21:47

Men ville det ikke være fedt, hvis man kunne købe den bedste version af et multiplatformsspil på en Nintendo-maskine? Jeg ville i hvert fald gerne kunne nøjes med én maskine og få de spil, jeg gerne vil have.

AND skrev:
Hm.. Så, Microsoft fortæller at de... ikke har noget at fortælle? Smiley


Præcis. Ingen havde vel forventet, at MS havde nogen viden om NX? Så lidt en ikke-nyhed i mine øjne.

0
1ups givet