Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Miyamoto kommenterer Wii 2/Project Café

Skrevet af Lukas Skywalker - 22-04-2011 22:42

Det sidste stykke tid har rygter floreret vedrørende den kommende Nintendo-konsol. Her var blandt andet en arbejdstitel ved navn Project Café indblandet, og denne kommenterer Shigeru Miyamoto nu på.

Til spørgsmålet havde Miyamoto følgende at sige:

"Don't ask! Even when the Wii launched we were developing new hardware, work on 3DS had already started. It’s a matter of when we announce it."

"Yes, I have read rumours about Café. I want to say it’s normal. You know, for Nintendo, as with the other platform holders, our job is to create new hardware."

"We think it takes five years to do interesting R&D. So, I confess there isn’t smoke without fire. We always build consoles. You’ll never see some of them."

"But you don’t have to trust all the stuff you read."

- Shigeru Miyamoto


Miyamoto har altså hørt om rygterne, men vil ikke kommentere dem yderligere.

Tak til thedbp, der tippede os om nyheden.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

22-04-2011 23:09

kan bare se en masse folk der bruger "I confess there isn’t smoke without fire." som bevise på deres rygter er rigtige Smiley

Men det han siger er af nogen rygterne kan være rigtig, omkring hvad nintendo arbejder på, men derfra og så det er nintendos næste konsol er ikke det samme.
0
1ups givet

#2 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

22-04-2011 23:59

De siger også man ikke skal stole på alt som man læser. dvs. at der måske er mindre end forventet, men i den retning, eller også mere. Vi finder ud af det før eller siden.
0
1ups givet

#3 - PD

Level: 1 (Goomba)

23-04-2011 00:25

Kan være nogle af de få ting som nogle andre sider end fx IGN siger som måske ikke passer. Fx mener jeg at IGN kun sagde at kontrolleren ville have en 6 tommer touch skærm. Andre har sagt dette OG at den skulle være I HD... tror det er sådanne nogle ting han mener, men vi ved aldrig... men han afviser slet ikke at den ikke findes ;D
0
1ups givet

#4 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

23-04-2011 01:05

Det kunne være fedt, hvis han havde sagt, at alle rygterne på internettet var sande.
Så kunne man bare opdigte en masse features og så ville de komme med i konsollen Smiley

Jeg tror ikke vi skal gøre for meget ud af hans udtalelser, det virker som et ret standart svar fra en forretnings-repræsentant.
Som Lukas konstaterede i nyheden: "Miyamoto har altså hørt om rygterne, men vil ikke kommentere dem yderligere.".
0
1ups givet

#5 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

23-04-2011 12:08

Ifølge GoNintendo skulle han også have sagt i et andet interview:

"Nintendo is considering a possible connectivity between the Nintendo 3DS and a future home console, where the Nintendo 3DS could be used as a controller"

Hmm. Så er det vel lidt tvivlsomt, at de også laver en controller med en touchskærm?
0
1ups givet

#6 - Jonas

Level: 15 (Geega)

23-04-2011 12:27

Var det ikke det i forvejen? Idéen om en controller med skærm er så typisk for alt det fis, rygtesmedene finder på.

"GUISE WOULDNT IT BE AWESOME IF THE CONTROLLER HAD A HD SCREEN HUR HUR"
0
1ups givet

#7 - PD

Level: 1 (Goomba)

23-04-2011 12:35

Hvordan er det tvivlsomt? Hvis 3DSen kan bruges, og den har skærm, hvorfor skal de så ikke lave originale kontrollers til dem der ikke har en 3DS?
0
1ups givet

#8 - Jonas

Level: 15 (Geega)

23-04-2011 13:49

Fordi så er der ingen grund til at bruge en 3DS.
0
1ups givet

#9 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

23-04-2011 23:08

^ligesom man kunne bruge en gba som controller i nogle spil, hvor den bare havde mindre knapper. Vi har set det og det kan lade sig gøre. En controller er billigeere end en 3ds derfor er det ikke tvivlsomt at lave bege dele. Men jeg har stadig mine tvivl med rygterne.
0
1ups givet

#10 - PD

Level: 1 (Goomba)

24-04-2011 19:54

Jamen nu er det jo ikke sådan at man ikke kan bruge sin 3DS til andre ting altså... nu får I det da til at lyde som om man kun skal bruge 3DSen til kontroller og den er dyrere end en normal kontroller... :b
0
1ups givet

#11 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

24-04-2011 20:01

Problemet er, at hvis rygtet om at en ny Nintendo konsol kan streame content til controlleren, der har en skærm, så kanabaliserer Nintendo deres eget håndholdte marked, hvilket er yderst stupidt.

Derfor virker det ret usandsynligt, at Nintendo udgiver sådan en controller. Men på den anden side. Nintendo er begyndt at træffe nogle tvivlsomme beslutninger på det seneste - i hvert fald forretningsmæssigt - så man skal aldrig sige aldrig.
0
1ups givet

#12 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

24-04-2011 20:12

Det kunne jo også tænkes at Nintendo, nu hvor de har noget større finansielt frirum, tør satse endnu mere og lave hvad de selv synes kunne være fedt.
Jeg synes dog personligt at rygterne om controllere med 6 tommers touchpaneler osv. lyder urealistisk - og jeg er slet ikke sikker på at det er noget jeg selv ville købe.
0
1ups givet

#13 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

24-04-2011 21:00

M60 >> Som udgangspunkt bør man som virksomhed aldrig bare gøre, hvad man selv har lyst til. Inden for kreative industrier, som fx spilindustrien, ser man dog disse tendenser fordi mange tror, de er 'kunstnere' eller 'kreative genier'. Det sker også højere op på ledelsesplan, fx inden for industrier, der har med teknologi at gøre, fordi folk bliver så betaget af den teknologiske udvikling, og de muligheder den medfører, at de glemmer kunderne, som i sidste ende er dem, der bestemmer - med deres pengepung - om en specifik teknologisk innovation er nødvendig.

Nintendo 3DS er et godt eksempel på det. Nintendo får det til at lyde som om, der er en kæmpe (ubevidst) efterspørgsel efter stereoskopisk 3D. Miyamoto mener fx, at grunden til at 3D Mario sælger dårligt, er fordi folk ikke kan vurdere afstande i 3D. Som jeg ser det, er det enten en fejlanalyse eller rent spin fra Miyamoto og co.'s side. Der er ikke et et kæmpemæssigt stort ubevidst behov for stereoskopisk 3D. Dermed ikke sagt, at mange ikke kan nyde det, men det er ikke en feature, der sælger konsoller til et større publikum.

Tilbage til diskussionen omkring en ny controller med mulighed for streaming af content vs. Nintendo 3DS. Problemet med en ny konsol, der har en controller, der kan fungere som en håndholdt maskinen, er ikke, at det nødvendigvis er en dårlig ide. Jeg er åben over for, at mange ville kunne lide sådan en feature. Problemet er snarere, at både en 3DS og sådan en controller formentligt bliver overkill for de fleste. En af delene er godt nok, og derfor kan det ikke undgås, at de to markeder æder af hinanden.

Hvis Nintendo vælger at udgive en konsol, der har en controller, der kan streame indhold fra konsollen, må det skyldes, at Nintendo er så sikre på, at den stereoskopiske 3D-feature til Nintendo 3DS er et så stort salgspunkt, at Nintendo 3DS ikke kommer til at mærke. Det er modigt, fordi hvis jeg har ret, og folk ikke køber Nintendo 3DS-konsoller pga. 3D-effekten, men på grund af gode håndholdte spiloplevelser, så må der alt andet lige ske en form for kanabalisering af de to markeder.
0
1ups givet

#14 - Jonas

Level: 15 (Geega)

25-04-2011 00:07

PD,
"Jamen nu er det jo ikke sådan at man ikke kan bruge sin 3DS til andre ting altså... nu får I det da til at lyde som om man kun skal bruge 3DSen til kontroller og den er dyrere end en normal kontroller... :b"

Det er dig der får det til at lyde som om, 3DS'en anses som apparatets rigtige controller, og den anden controller med skærm i kun udgives til dem, der ikke har en 3DS.
0
1ups givet

#15 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

25-04-2011 00:26

Argumentet for at købe en håndholdt konsol burde vel være at man kan tage den med sig ud af huset, så jeg kan ikke se hvordan en tablet-controller til en stationær konsol foran fjernsynet kan virke kannabiliserende.

Hvis noget virker kannabiliserende, så burde det da være 3DS'en, der æder Tabletcontrollerens salgstal, fordi folk køber en 3DS istedet for en ekstra controller til maskinen.

Men jeg kunne forestille mig, at sådan en tabletcontroller bliver så dyr, at Nintendo næsten kommer til at tabe penge på salget af dem. Så Nintendo er sikkert tilfredse med at folk køber en 3DS i stedet. Da det betyder at de får endnu en kunde på det håndholdte marked.
0
1ups givet