LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club Weekend Sjov #1

Skrevet af Anders Hansen - 25-01-2009 22:34

Velkommen til N-club weekend sjov! Dette vil være et fast indlæg hver søndag, med mindre jeg ikke har tid, eller ikke er ædru... Nej, bare tid faktisk. Så hæng "alvorlig stokken" op på krogen og lad være med at tage disse historier aaaalt for seriøst, men bare tag ugens kedeligste dag med et lille smil.

Ny trailer med de storbarmede zombiedræbere!

Se der var en overskrift der fangede opmærksomhed hva'? Hvis du ikke allerede har booket dig et eksemplar af spillet, hvilket du selvfølgelig har, så er her tale om spillet Onec ... Noget, noget Bikini Zombie Slayers! Glem alt om high-end grafik, dyb spilunderholdning eller varierende gameplay (Det er du nok også ligeglad med hvis du har købt Wii Music i forvejen).

Dette spil er så "win" at det ikke behøver nogle af delene! Storbrystede babes i bikinier der nakker zombier med katanaer så blodet løber ned af skærmen, er alt hvad man behøver!
Yes, det er så *host* et gennemtænkt koncept at selv din kæreste vil elske at spille det sammen med dig. (Hun vil forlade dig omgående) Så tøv ikke, dette er uden tvivl *hark host* en kandidat til årets spil! Aaah ja, Onec-et-eller-andet: Bikini Zombie Slayers.

I kan se, for det ved jeg jo at I vil, de nye trailere her:





Flere film her

The Conduit har måske fået udgivelses dato?



Er der et spil jeg ser frem til, udover ovenstående selvfølgelig, så er det The Conduit. Normalt er datoer aldrig troværdige når butikker smider udgivelsesdatoer ud for videospil, inden de officielle kilder har annonceret datoen; men alt der kan pege hen mod en tidlig udgivelsesdato, er med til at berolige nerverne for en frygtet vinter udgivelse. Amazon.com har sat en udgivelse til den 9 juni 2009 i USA. Det er næsten et halvt år endnu!? Ak ja, måske kan jeg nå at spare sammen til den vanvittigt overpris Wii Speak mikrofon har til den tid ... Nogen der vil bytte med et... eh "lettere brugt" eksemplar af Wii Play? Coveret er kun "lidt" totalt skadet.

Kilde: Amazon

Alle videospil er skadelige!

En undersøgelse af folkene fra BYU, et universitet der undersøger i unges adfærd, viser at ALT der har med spil at gøre er skadeligt for dig! Hårde ord må man sige, der bliver påstået at folk der spiller videospil har dårligere forhold med sin familie og venner, og deres forhold til kærester er svære at holde sammen.

Jamen så kan vi jo lige så godt indse at vi gamere er på røven, vi kan vist lige så godt slå op med kæresten og fortælle vores forældre at vi simpelthen ikke kan ses mere, fordi vi har læst i en undersøgelse at sådan er det at være gamere. Men selv her stopper det ikke: Der er endda flere gange højere tilbøjelighed til alkohol og stof forbrug!

Dog skal det måske liiiige siges at denne undersøgelser stammer fra Jack Thompson-elskende Utah, en by som lige nu arbejder hårdt med at indføre strammere love omkring computerspil. Nå jaøh, en mindre detalje måske?

Heldigvis så var der en undersøgelse fra... "Hvemvedhvorstrup", der viser at brugere af N-club er ca. 10% mere attraktive for det modsatte køn, end brugere fra andre Nintendo sider af. Se dét er pålidlige tal! Jeps.

Kilde: Destructoid

Tatsunoko Vs. Capcom kommer ikke uden for Japan

Wii ejere bliver ganske vidst snydt for Street Fighter IV, selvom jeg med mit korte møde med Capcoms chef for deres "alt uden for Japan" afdeling ved sidste års PLAYGROUND CPH, prøvede at overbevise ham. Til PLAYGROUND CPH kunne man nemlig få lov at prøve en masse af Capcoms kommende spil, såsom Resident Evil 5, Street Fighter IV og Bio Commando. Jeg prøvede at overbevise ham om at Wii ejere også gerne ville have Street Fighter (og Resident Evil 5 for den sags skyld) men fik kun en venligt grin og kommentaren, "Well, I will have to ask our office in Japan about that." Så nu ved I hvem I skal takke hvis det kommer så vidt.

Men Street Fighter IV til side, så kunne vi have set frem til Tatsunoko Vs. Capcom i stedet, men dette skal vi nok heller ikke regne med. Ifølge G4 så ejes de forskellige serier fra Tatsunoko nemlig af en række forskellige udgivere i USA, og det ville være et copyright mareridt at få alle til at sige god til at dele deres serier med andre firmaer. Det er ellers en skam, jeg havde set frem til at tag-teame med Chun Lee og den kæmpe store guld lighter "pimprobot".



Suk, hvis Fragile og Fatal Frame 4 hellere ikke kommer uden for Japan, så må jeg have anskaffet mig en japansk Wii, dette havde jo selvfølgelig ikke været noget problem hvis der ikke var region kode... Tak Nintendo for at jeg skal rock smashe mig igennem Boss Battles på intense med Charizard i Brawl IGEN!! (Ja, dette er et hint til alle der knokler med at klare den udfordring).

Kilde: G4

$00pah NiN10Doh!

Hvis I er nået så langt her i weekend sjov, så vil I helt sikkert syntes om denne her. Denne film er en samling sjove klip, lavet af de bedste Flash animatorer fra siden Newgrounds. De er et hold der er gået sammen og har lavet en af det sjoveste Nintendo parodier nogensinde! MEN, filmen har en 18 års grænse da den indeholder sort gakket humor og en storbarmet Pokémon eller 2. Men skulle de faktorer ikke forstyrre jer (og hvorfor skulle de da også det?) Så vil jeg kraftigt anbefale jer at se denne utroligt sjove film.

Filmen finder I her: $00pah NiN10Doh!

Ugens vise ord

Efter en lang uge med hårdt slid i både skole og arbejde, så er det på tide at slappe af - tage en dyb, dyb indånding, og læne sig tilbage med nogle dybe filosofiske ord. Ord som kan give bedre indsigt i en travl hverdag, ord som giver tilværelsen en dybere mening og som japanerne bruger til at komme tættere på sjælens Nirvana. Er I klar til en dybere mening i livet? Slap af i skuldrene, helt ned med dem. Så tre dybe, langsomme åndedræt med lukkede øjne. Glem alle dagligdagens pligter og luk alle lyde ude... Er I afslappede? Godt! For så er I klar til ugens vise ord:

"Press A to shoot - Do a Barrelroll!!!" Peppy Hare - Lylat Wars, N64
"A keyboard is not detected or missing, please press F10 for troubleshooting." Win98

Og med disse poetiske ord vil N-club weekend sjov slutte for denne gang. Forsæt god weekend.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jainay

Level: 2 (Keese)

25-01-2009 22:43

Fuck det her var episk. BRAVO. MERE!!!
0
1ups givet

#2 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

25-01-2009 22:46

Jeg kunne leve med en nyhedshistorie der prøver alt for hårdt at være sjov, men at du citerer Peppy forkert er utilgiveligt.
0
1ups givet

#3 - ZharO-,,

Level: 1 (Goomba)

25-01-2009 23:00

Jeg synes det her var super nice Smiley
Ikke en almindelig nyhed, eller anmeldelse, men random ting og personlige meninger fra et lidt nintendo-forskruet hoved (JO, det har vi alle sammen!), så det ser jeg frem til i næste uge Smiley
0
1ups givet

#4 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

25-01-2009 23:02

Skimmede igennem til jeg så det med videospil er skadelige. Lige indtil jeg læste det med alkohol og stofmisbrug mente jeg at det virkede da meget troværdigt da den ellers rammer mig meget godt ;_;
0
1ups givet

#5 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

26-01-2009 00:19

Sådan, Anders. Du har formået at hive det sjove weekendspas fra Dome over til N-Club, og det er tilmed blevet endnu sjovere at læse! Smiley
0
1ups givet

#6 - Rotjen

Level: 1 (Goomba)

26-01-2009 13:25

Jeg har Tatsunoko v.s capcom, og jeg siger jer: I går fandme glip af noget Smiley

-Rotjen,,
0
1ups givet

#7 - Anders Hansen

Level: 1 (Goomba)

26-01-2009 16:23

Argh, misundelse! XD Kunne helt vildt godt tænke mig det spil Rotjen.
Ellers er jeg glad for at høre I kunne lide det, det er jo sådan det går når man har et forskruet Nintendo hoved. Smiley

Men Stelzig, jeg tror altså ikke man kan sætte et direkte lighedstegn imellem Gamer og dårligt forhold til andre. Jeg kender da mange der har et frygteligt forhold til deres forældre og venner, og de har aldrig rørt et computer spil. Men når ret skal være ret, så har forældre/kærester jo svært ved at snakke med en, hvis man ikke kender til så meget andet en videospil. Suk, det er ikke nemt at være gamer, men BYU overdriver dog klart i deres undersøgelser for at få bannet alt hvad der har med computer spil at gøre.
0
1ups givet

#8 - Sankiros

Level: 1 (Goomba)

26-01-2009 20:10

dejligt at se dine skriverier igen sturm.. har sgu savnet dem..

desuden så er det med kærester og gaming ikke særlig sandfærdigt.. jeg fandt min kæreste gennem WoW xD so STFU Utah

glæder mig til næste søndag ^^
0
1ups givet

#9 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

26-01-2009 20:45

Jeg kender også en der fandt sin kæreste igennem WoW - hun boede ovenikøbet slet ikke i Danmark, og gør det stadig ikke, men så skiftes de til at betale billetten Smiley
0
1ups givet

#10 - Sankiros

Level: 1 (Goomba)

28-01-2009 01:09

det gør min kæreste sådan set heller ikke.. hun bor i sverige.. hvilket jeg også gør nu Smiley (i've become swedish nooooooo! Smiley )
0
1ups givet

#11 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

28-01-2009 23:23

Super underholdende Sturm Smiley Forfriskende og episk i den rette N-club ånd.. Det her er stort my friend Smiley
0
1ups givet

#12 - Sankiros

Level: 1 (Goomba)

29-01-2009 11:55

yep.. Sturm knows his shit Smiley

Har altid nydt hans skriverier. Er glad for det kommer ud til et bredere publikum, så der er flere der kan nyde godt af det
0
1ups givet