Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club Weekend Sjov #6

Skrevet af Anders Hansen - 29-03-2009 22:16

Selvfølgelig faldt årets travleste dag sammen med årets korteste for mig i dag, men dette skulle ikke stoppe mig fra at bringe endnu et skud galskab til siden! Bwahaha og når min nye PC er oppe og køre, så kan jeg endelig gøre mine film færdig og heldigvis så vælter det ind med gode titler for tiden, så der er masser at glæde sig til!

Men først ...




Oh boy... Wii Qube, et spil der handler om at stable virtuelle kuber for at løse opgaver, I ved, et dejligt casual og familie venligt spil. Men det fede går jo ligesom af, når man opdager at du bare lægger Wii Remoten i en kæmpe kube og vifter rundt med den. Meget bedre bliver det ikke når der skal styres med et hovedudstyr der ligner noget fra en billig (meget billig) science fiction-film.

Hvis I er interesserede... Nej vel... Men hvis I er interesserede så kan I se mere her: Wii Qube

Gode tider!

Er jeg den eneste der ikke surmuler over min Wii for tiden? Jeg skal da være den første til at sige at casual feberen har været hård ved alle, men jeg føler at vi ENDELIG er kommet imod lysere tider, eller så lyst spil som MadWorld nu end er.


Hell, for en hardcore Nintendo gamer er det da fedt at have først det mest bandende spil i historien (House of the Dead: Overkill) og så kom det formegentligt blodigste spil sidste fredag, i form af MadWorld. Selvfølgelig så er blod og bandeord jo ikke sjove i sig selv, men disse 2 spil har så fantastisk dejlig sort humor, at man ikke kan andet en fryde sig over dem. Selv konkurrenternes Resident Evil 5 blegner ved siden af disse 2 titler når det gælder sort splatter-films humor, for hvem kan ærligt talt sige, at de har skudt en mand, ikke bare smadret ham, men direkte fjernet alt kød fra hans knogler og efterlade et fuldstændigt rent skelet stående tilbage? Nej, det har du sikkert ikke set før.

Og så er der jo også de kommende spil - hvem glæder sig ikke til The Conduit? Selvfølgelig gør I det! Og så er der også godter på vej fra Nintendo selv: Først DSi her om nogle dage, men også download fronten fra Nintendo er vældig spændende. Ikke alene det formidable Super Punch Out!! blev udgivet her nogle uger siden, men også Majora's Mask og ikke mindst Super Smash Bros. er på vej til VC. Jeps, der er masser af godt og alt dette er blevet endnu nemmere og bedre med den nye update til Wii, så alt som bekendt kan køre direkte fra SD kortet. Hmm, måske man skulle investere i et SDHC kort på 32GB?

Og hvor vil jeg hen med alt dette? Tjo, jeg vil bare sige at jeg er glad Wii-ejer, for der er masser af gode titler derude og endnu flere på vej! Nå, hvor lagde jeg nu den dobbeltmotorsav henne? Jeg kender en storbarmet vampyr der trænger til en endefuld!

Retro guf! Nintendo M82




Denne maskine blev brugt til udstilling i butikkerne - i stedet for en ROM med en række spil på, så var dette en kolos der kunne indeholde 12 NES spil i af gangen, og kunne skifte imellem spillene lige som en jukebox. Se, den ville pynte hjemme på min hylde!

CAPTAIN N's episke Mega Man 9 anmeldelse

Kan jeg sige noget der retfærdiggører denne anmeldelse? Næppe! Den taler for sig selv, så læn jer tilbage og hver klar til at nyde kaptajnens anmeldelse og ubarberede ben! Uhadadada!



Det fraklippede hjørne

Her skulle det fraklippede hjørne være, men blev klippet fra i sidste øjeblik...

Ugens vise ord

Mange ord, kloge ord, vigtige ord, bandeord? Hvem ved hvad der bliver sagt, det eneste vi ved er at det skrevende ord var det eneste vi med sikkerhed vidste hvad betød tilbage omkring 1990. Ugens vise ord er:



Blib Blop


Tak for denne gang! Tak til CAPTAIN N for den geniale anmeldelse (Husk at I kan subscribe og give karakter inde på hans YouTube profil), og selvfølgelig tak til Lukas Pedersen, der altid påtager sig det beskidte job at rette mine stavefejl (det er i virkeligheden det sværeste ved Weekend Sjov). Vi ses i næste uge!

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Grauling

Level: 23 (Skree)

30-03-2009 00:06

companion cube FTW! den er 100.000 millioner guldmønter værd!
0
1ups givet

#2 - Christoffer Jensen

Level: 1 (Goomba)

30-03-2009 08:42

Citat: "for hvem kan ærlig talt sige at de har skudt en mand, ikke bare i smadre, men direkte fjernet alt kød fra hans knogler og efterlade et fuldstændigt rent skelet stående tilbage? Nej, det har du sikkert ikke set før."

Oh yeah! Smiley


0
1ups givet

#3 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

30-03-2009 14:27

Video anmeldelsen er endnu bedre end den jeg læste her på N-club, genialt arbejder, Captain Smiley
0
1ups givet

#4 - KristianH

Level: 9 (Bob-omb)

30-03-2009 15:37

^ helt enig - især hans "NooB Butik" reklame efter anmeldelsen er genial...
Har tilmeldt mig hans channel med det samme Smiley


0
1ups givet

#5 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

31-03-2009 07:52

Elsker denne uges vise ord Smiley

Og wtf @ Wii Qube Smiley
0
1ups givet