N-cast #110: Dommen over ...

Kingdom Hearts-serien ann...

Prisen på Nintendo Switc...

Husk Animal Crossing New ...

Det nye indhold til Anima...

Doctor Who: Edge of Reali...

Pokémon Café Mix bliver...

N-cast #109: Det sidste S...

Lanceringstrailer for Mar...

Opdatering til Children o...

Metroid Dread

Nindie Klubben

Pokémon-tråd

Dit seneste køb

Pokémon Legends: Arceus

Nintendo Switch

Animal Crossing: New Hori...

Switch - spilrygter og sp...

Amiibo!

Spilmusik

V: Gameboy Advance SP ags...

V/S Fire emblem path of r...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Næste Call of Duty afsløres 1. maj

Skrevet af Bo130 - 23-04-2012 08:50

Selv om mange har meninger om hvad den bedste spilserie er, så er der ikke mange af dem der kan konkurrere med Call of Duty, hvis man ser på hvor godt spillene sælger. De årlige udgivelser der har været de sidste mange år er blevet revet væk fra hylderne lige fra udgivelsen af, og nu er det næste på vej.

Inde på den officielle side er det fra i dag af muligt at se annonceringen af annonceringen af det nye Call of Duty.


Indtil videre har de udgaver der er kommet af Call of Duty på Nintendo konsoller enten være dovne genudgivelser eller bare ikke solgt i nærheden af så godt som de andre udgaver. Måske snakker vi kvalitet - måske er det bare ikke et spil for Nintendo fans. Men det er ekstra interessant i år eftersom det fra flere kilder har lydt at vi vil blive overrasket over udgivelsesspillene til Wii U. Tror I det nye Call of Duty er et af dem?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - MadsGS

Level: 12 (Fire Keese)

23-04-2012 14:08

Kan ikke rigtigt se hvordan Call Of Duty nogensinde skulle blive en succes på en Nintendo Platform. Smiley Så skal Nintendo ihvertfald begynde på at fokusere mere på grafikken og mindre på gameplayet. Derudover har jeg meget svært ved at se hvordan man skulle kunne styre med den nye Wii-U Pad/Controller eller hvad fanden det er Smiley
0
1ups givet

#2 - stelzig

Level: 23 (Skree)

23-04-2012 14:22

^Du kan bruge wiimote på wiiu.

Also, så vil jeg mene at de skal fokusere mere på gameplay - dvs. mere på at deres online fungerer ordentligt.

Grafikken er dog også vigtig og de skulle gerne have alt forbedret så det er lige så godt som på de andre konsoller hvis de vil have en chance.

Måske dette call of duty vil være en af de overraskende titler på wiiu release? Der skulle de gerne have en chance for at forbedre de hele til ordentligt niveau, men jeg har svært ved at stole på nintendo når det kommer til online gaming.
1
1ups givet

#3 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

23-04-2012 18:49

Lud0 skrev:
Kan ikke rigtigt se hvordan Call Of Duty nogensinde skulle blive en succes på en Nintendo Platform. Smiley Så skal Nintendo ihvertfald begynde på at fokusere mere på grafikken og mindre på gameplayet. Derudover har jeg meget svært ved at se hvordan man skulle kunne styre med den nye Wii-U Pad/Controller eller hvad fanden det er SmileyDe færreste vil købe en skrabet udgave af spillet til Deres Nintendo konsol, hvis de i forvejen ejer en af de andre.

Når det er sagt, så kan jeg slet ikke se problemet med, at skulle styre et Call of Duty spil med den nye controller. Den har stort set de samme knapper som konkurrerende konsollers controllers.

Derudover, så er styringen i The Conduit spillene superior til den styring der er i Call of Duty, Battlefield og andre skydespil. Når nu Wii U udkommer med grafisk power nok til at være med og med muligheden for, at dem der elsker en klassisk controller kan bruge den og dem der elsker Wiimote/Nunchuck kombinationen kan bruge den, så er der ingen undskyldninger for, at denne type spil ikke udkommer med det samme til Wii U.

Forudsat at online funktionerne bliver gode på Wii U og Nintendo tager sig sammen og får lavet ordentlige aftaler, med dem der laver de store skydespil.

2
1ups givet

#4 - stelzig

Level: 23 (Skree)

23-04-2012 19:10

Jeg vil så dertil også mene at circle pads er almene joysticks meget underlegene. Men så kan man jo håbe at classic controller vil være en mulighed for dem der absolut ikke vil lære at bruge wiimote (som er overlegen i FPS imo)
1
1ups givet

#5 - MadsGS

Level: 12 (Fire Keese)

23-04-2012 20:40

Jamen lad os da håbe at jeg tager grueligt fejl! Smiley
0
1ups givet

#6 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

23-04-2012 22:03

stelzig skrev:
Jeg vil så dertil også mene at circle pads er almene joysticks meget underlegene. Men så kan man jo håbe at classic controller vil være en mulighed for dem der absolut ikke vil lære at bruge wiimote (som er overlegen i FPS imo)Kan godt følge dig her, men jeg vil ikke afskrive circle pads endnu, da jeg ikke umiddelbart har problemer med det på min 3DS. Men jo det skal selvfølgelig fungere ordentligt.

0
1ups givet

#7 - Jacob-René

Level: 4 (Stalkid)

23-04-2012 23:09

tsk, who cares Smiley
Activision laver alligevel ikke andet end at skyde "nye" CoD titler på markedet hele tiden
0
1ups givet

#8 - koopi

Level: 7 (Korok)

24-04-2012 00:54

Circle Pads er ringe ... alle Nintendo's analog-stick har været ringe efter min mening. De kan ikke trykkes på! Smiley
0
1ups givet

#9 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

27-04-2012 23:36

Der er dukket dette billede op af nogle preorder-kort:De afslører formentligt udgivelsesdatoen, men om det kommer til Wii U må endnu være uvidst..
0
1ups givet

#10 - Jonas

Level: 15 (Geega)

27-04-2012 23:43

Hvorfor bliver spilfirmaer ved med at dele deres serier op i underserier? Man skulle tro, de skammede sig over at have for høje tal efter hovedtitlen.
0
1ups givet

#11 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

28-04-2012 00:29

Fordi de hader tal - af en eller anden grund. Det er vel ikke kreativt nok at kalde det "Zelda III", så det skulle hedder "A Link to the Past". Det samme med Call of Duty osv. osv.

Tal er awesome. EA fatter det stadigvæk. Respekt.
1
1ups givet