Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

New Art Academy annonceret for Europa

Skrevet af KJ85 - 23-06-2012 21:20

Med mængden af nyheder postet på siden i går, skulle man ikke tro at der var mere nyt at hente til gårsdagens Nintendo Direct – det er dog ikke tilfældet. Et nyt spil i Art Academy-serien, der oprindeligt startede ud som DSiWare, blev nemlig også annonceret til Nintendo 3DS af Nintendos europæiske direktør, Satoru Shibata. Således er der også nyt på vej til de kunstneriske spil-elskere.

Med New Art Academy, vil du ifølge Shibata blive overrasket over, hvor let det er at lære at blive en god kunstner med en smule hjælp. Derfor indeholder spillet både introducerende og avancerede lektioner, så du gradvist kan forbedre dine evner, og med de mere avancerede lektioner skulle der også være noget for de mere øvede. Alle lektioner hjælper dig på vej skridt for skridt og introducerer en bred vifte af tegne- og male-teknikker, stilarter og materialer – så måske man ligefrem kan lave noget lige så flot som på spillets boxart.


New Art Academy indeholder selvfølgelig ikke bare nye lektioner, men introducerer også en masse nye materialer, så som farveblyanter og pastelkridt, og tilbehør. Af tilbehør er der blandt andet et farvehjul til hjælp af valg af komplementærfarver og et blandingsværktøj, så du nænsomt kan blande pastelkridt eksempelvis. Med disse værktøjer skulle der således være garanti for en mere dyb oplevelse, og mange gode effekter skulle kunne skabes.

Alle værktøjer og materialer kan selvfølgelig anvendes i en Free Paint-mode, så du frit kan udfolde dine kunstneriske talenter uden guide og bestemte motiver. Og får du kreeret noget enestående kan du sende det til venner, familie og N-club medlemmer via SpotPass og Nintendo Letter Box. Ikke nok med det, så kan man i New Art Academy også lave sine egne lektioner, som andre kan tage ved lære af, hvis man ønsker det. Disse sendes ligeledes over SpotPass eller alternativt via den lokale trådløse forbindelse mellem to konsoller. Sidst, men ikke mindst, kan man i spillet skabe sit eget virtuelle galleri, hvor alt kunst man har kreeret kan hænges op på et museum. På den måde kan du tage en tur rundt i galleriet og nyde alle dine mesterværker.

Efter spillets udgivelse vil Nintendo løbende udgive nye lektioner som DLC, heriblandt en lektion, hvor du lærer at tegne/male din helt egen Goomba. Vil du se mere kan du finde præsentationen af spillet efter syv et halvt minut i den europæiske Nintendo Direct-præsentation.



New Art Academy udgives samme dag som 3DS XL, altså d. 28. juli, og er måske et oplagt køb til konsollen. Er det noget for dig?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-06-2012 01:27

Jeg er decideret elendig til at tegne, men kunne godt tænke mig at lære det..

Nogen, der har erfaring med denne serie, og kan sige om alle kan lære det, som Shibata siger det?
0
1ups givet

#2 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

24-06-2012 20:16

Der var en demo af spillet til Nintendo DS for nogle måneder siden på Wii Shop Channel. Virkede ret godt, men jeg havde ikke tålmodighed til det og det virkede mere som om en lang række øvelser i at gengive bestemte billeder end det virkede som en øvelse i at lære at tegne generelt.
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

25-06-2012 13:33

^ Ok, jeg vil da prøve og se om man evt. stadig kan hente den så. Vil da ihvertfald være en god måde og få testet om det er noget der kan bruges.

Man kan vel også bruge sin 3DS til at hente de demoer med DS Download Play, eller?
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-07-2012 12:27

Så er der også en trailer for dette "spil" skulle det have interesse:


0
1ups givet