LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo åben for at gå tilbage til E3-konferencer

Skrevet af Nemy - 18-06-2018 13:07

De seneste år har Nintendo brugt deres Direct-format til at fremvise årets titler. Dette efterfulgt af Nintendo Treehouse, der har fungeret som live-studie, hvor man er gået tættere på de enkelte titler. I et nyt interview siger, Charlie Scibetta, at man er åben for at gå tilbage til konference-formatet i fremtiden.

Nintendos Direct-formular adskiller sig en del fra konkurrenterne, der bruger en del krudt på at afholde de såkaldte E3-pressekonferencer, som Nintendo også selv afholdt før i tiden.

We think that Nintendo Direct recently has been a nice way to do it because we’re able to package interviews and gameplay and fine-tune it, so it’s a nice tight presentation. It’s an efficient use of time. It’s a good way to bring these games to life in a video format. In the future, we might go back to a presentation. We might stick with video. We might do something completely different. But it’ll all be based on what we have to show that year.



Udtalelsen er selvfølgelig en åben udtalelse, der hverken be- eller afkræfter noget. Ovenpå kritikken af årets Direct er det dog noget, der har været omtalt en del.

Hvad synes du? Foretrækker du Direct? Eller vil du gerne se mere Wii Music on stage i fremtiden?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Rechain

Level: 8 (Pirahna Plant)

19-06-2018 01:19

Jeg syntes Nintendo Direct har været et super tiltag fra Nintendo's side så man kan følge lidt med indimellem, MEN med det sagt..så har jeg savnet deres E3 pressekonferencer. Dog vil det mest give mening at give et show hvis der er en årsag til det..ellers er Direct jo mere end rigeligt. Jeg er åben for begge ting, det afhænger af hvad der kan vises frem og tales om.
0
1ups givet

#2 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

19-06-2018 08:21

Jeg synes nu Direct formatet er okay. Det var ikke det som gjorde Nintendo's E3 i år til en skuffelse, det var mere det indhold de præsenterede. Smiley
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

19-06-2018 10:38

Jeg savner ikke deres live pressekonferencer af den simple årsag, at de er elendige til engelsk, og det er super nedern at have tolk med inde over så meget af en konference. Det fungerer altså bare bedre med undertekster for mig i hvert fald.

Derudover slipper vi for den der selvhøjtidelige "se os, hvor gode vi er", som Microsoft kører med (typisk amerikansk stil), og lange taler om noget, der ikke er så relevant. Desuden synes jeg, at live-demoer er super kedelige at se, men det bunder i, at jeg altid hellere selv vil spille end se en sektion af et spil blive spillet af andre.
0
1ups givet