Ugens Downloads: Uge 3 20...

Første runde af pakkeleg...

Blue Fire udkommer 4. feb...

Sidste Splatoon 2 Splatfe...

Prøv Dead Cells ganske g...

Se mere til de nye LEGO S...

Kingdoms of Amalur: Re-Re...

Hitman 3 får lanceringst...

Lanceringstrailer udsendt...

Hvad ønsker du fra Ninte...

New Pokémon Snap

Spil på vej til Switch

Dit seneste køb

Animal Crossing

My Nintendo

Super Mario 3D World + Bo...

Mario Kart 8 Deluxe

Switch - spilrygter og sp...

Kickstarter Tråden

Pokémon-tråd

Tilbudstråden

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

K: Wii remote plus

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo åbner døren for, at Directs stopper

Skrevet af Nemy - 01-07-2020 13:25

Der har i skrivende stund været stilstand på Direct fronten i næsten 10 måneder. Siden september 2019 er alt vi har fået en række "Mini Directs" og "Pokémon Presents". Ingen stor Direct, som vi kender den. Og måske er det noget vi skal vende os til, hvis vi skal tage Shuntaro Furukawa (Nintendos administrerende direktør) meget bogstaveligt.

I en udmelding ifbm. en Q&A med aktionærerne meldte Furukawa ud, at Direct har været en utrolig effektiv kommunikationskanal, men at man hele tiden kigger på alternative og måske mere effektive måder at annoncere projekter fra firmaet.

"We feel Nintendo Directs are an incredibly effective way to present information directly to our customers in a very straight-forward way. Inversely, times change and so does the most effective way to promote products, so there is a chance that a new, better way to present this information comes about. So we always like to examine all of the possible ways to communicate this information to customers."Konsensus har overordnet været, at den manglende Direct skyldtes den raserende pandemi, men måske er det blot blevet en accelerator for et igangværende skift hos Nintendo. Det vil tiden vise. Vil du savne Directs, hvis Nintendo vælger at droppe dem?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - AND

Level: 35 (Lakitu)

01-07-2020 17:14

Årh, det ville godt nok være nedtur, hvis vi må tage til takke med Twitter annonceringer fremover...Smiley

Når det så er sagt, så lyder det jo mest som en vag overvejelse, når man læser citatet.
1
1ups givet

#2 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

01-07-2020 17:16

Jeg håber Directs fortsætter. Det er nice at se en masse annonceringer og gameplay efter hinanden.
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 47 (Boo)

01-07-2020 17:51

Der er også noget i det med, at de annoncerer, at de vil annoncere noget. Det giver bare en helt anden stemning og hype op mod annonceringen, som jeg virkelig vil savne, hvis det bare bliver Twitter-annonceringer.

Jeg kan ikke se nogen mere effektiv måde at annoncere mange ting på end via sådan nogle videoer eller live-streams eller noget i den stil, men kan måske godt forstå, hvis de hellere vil lave nogle flere mini-Directs eller mere serie-specifikke Directs, så der ikke bliver annonceret nær så mange ting ad gangen. Det vil stadig give den samme effekt.

Det er heldigvis en meget hypotetisk udtalelse, Furukawa kommer med. "Hvis vi finder en mere effektiv måde, så bruger vi den", så ikke ligefrem noget, der ligger i nærmeste fremtid.
0
1ups givet

#4 - DragonTail

Level: 5 (Cheep)

01-07-2020 20:25

Ville virkelig være ærgerligt Smiley som joep skriver kunne det dog godt være at de går over til spilspecifikke directs i stedet. Det ved jeg ikke hvad jeg synes om. Jeg synes der er noget specielt hype over de directs der er annonceret på forhånd, men hvor du ikke ved hvad der bliver annonceret. En form for E3-følelse af mangel på bedre ord
0
1ups givet

#5 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 30 (Blooper)

02-07-2020 08:25

Dét var godt nok en sørgelig nyhed at vågne op til.
Directs har da været en genialt god og underholdende måde at annoncere på... Har det også lidt sådan at Iwatas ånd lever videre i directs, så hvis de siger farvel til dette medie siger de også mere farvel til Iwata Smiley

1
1ups givet

#6 - JOEP

Level: 47 (Boo)

03-07-2020 19:39

Lidt flere tanker om den aflyste E3 Direct og lidt om Direct-formatet, hvor det er tydeligt, at de ikke forsvinder foreløbigt :

“In the annual shareholders meetings, we have routinely shown a video of E3, which was usually held just before the meeting. But this year, none of the large industry events are being held because of COVID-19, not just E3, and Nintendo also has no plans for any such events. We intend to use other methods flexibly in order to deliver the latest information on our products, so please stay tuned. We have continuously released information, including the announcement of a new fighter for Super Smash Bros. Ultimate for Nintendo Switch and the announcement by The Pokémon Company of new Pokémon-related titles.

We think the Nintendo Direct format is very effective for us to directly and clearly convey information about games to consumers. On the other hand, as the times change, the most effective ways of conveying information can also change, so I think we should always be looking for the best ways of communicating.”


0
1ups givet

#7 - DragonTail

Level: 5 (Cheep)

03-07-2020 22:33

#6
Kan godt være jeg bare er sortseer, men jeg læser det da netop som om at tiderne skifter så derfor kan vi bevæge os på vej væk fra directs?
0
1ups givet

#8 - JOEP

Level: 47 (Boo)

04-07-2020 06:59

Som jeg læser det, siger han, at Directs stadig er det mest effektive, og det er først den dag, de finder en bedre måde at dele information på, at de går væk fra dem. "Som tiden går kan den mest effektive måde at dele information på skifte, så vi må altid kigge på nye måder at dele information på. " Så de har ikke fundet noget endnu.
1
1ups givet

#9 - AND

Level: 35 (Lakitu)

04-07-2020 09:38

Ja præcis - det er lidt en ikke-udtalelse, for hvem ville komme ud med det modsatte udsagn: “Hvis vi fandt en bedre måde at kommunikere til vores kunder, ville vi med garanti ikke bruge den. Nope - not a chance. Directs for evigt!” Smiley
0
1ups givet