Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo flytter rundt på udgivelser til Wii U

Skrevet af KJ85 - 30-08-2013 12:52

Vi går stille og roligt den tid i møde, hvor vi vil se mange store spiltitler blive lanceret til de forskellige spilplatforme, sådan at de kan være synlige til det altid vigtige julesalg. Nintendo har selv adskillige vigtige udgivelser på vej til Wii U, men de nyeste udgivelseslister viser, at de har ændret prioriteringen af dem.

Da Nintendo midt i juni offentliggjorde deres kvartalsregnskab med mere, lød det således dengang, at Donkey Kong Country: Tropical Freeze i Europa skulle udgives i november, Super Mario 3D World og Wii Fit U i december og sidst men ikke mindst Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games hen mod slutningen af året, som vist på billedet herunder.



Sådan ser det imidlertid ikke ud længere på den liste, der er kilden til denne nyhed, for der har Super Mario 3D World og Donkey Kong Country: Tropical Freeze nemlig byttet plads, mens Mario & Sonics olympiadespil er flyttet frem til november og Wii Fit U er gået tilbage til blot at hedde en 2013-udgivelse.

Skeler vi til USA kan vi se, at de får Super Mario 3D World d. 22. november – samme dag får de i øvrigt Mario Party: Island Tour og The Legend of Zelda: A Link Between Worlds til 3DS’en – og Donkey Kong Country: Tropical Freeze d. 6. december, mens de to andre spil kommer ”this holiday season”.

Nu er de amerikanske datoer selvfølgelig ikke ret relevante for os i Europa når konsollen er regionslåst, men de kan alligevel være med til at opklare, hvorfor Nintendo har lavet om på deres oprindelige plan. Den 28. november er det nemlig blevet tid til Black Friday, den største handelsdag i USA år for år. Denne dag bugner med tilbud og traditionelt foretager amerikanerne mange af deres julegaveindkøb i den anledning. Derfor positionerer Nintendo sig øjensynligt nok bedre med en ny Mario-udgivelse til Wii U, for nok er Donkey Kong Country også godt, men det kimer bare ikke lige så højt i ørerne hos købelystne forældre.

Som det ser ud nu vil de faktisk kunne stå med fire ”Mario-spil” på markedet til den tid. New Super Mario Bros. U og New Super Luigi U er begge lanceret og Super Mario 3D World bliver altså også helt sikkert klar. Spørgsmålet er så bare om amerikanerne også får olympiade-spillet i november ligesom os europæere.

Jeg kan ikke forestille mig andet end, at Nintendo vil gøre alt for at få Wii Fit U klar til udgivelse inden december også, for så står de altså med nogle titler der kan appellere til forskellige målgrupper og det må i sidste ende være alfa og omega på et område med hård konkurrence fra konkurrenternes nye maskiner. Og hvorfor skulle de ellers fjerne december-tagget fra udgivelsen på de seneste lister?

Det her blev muligvis en ret spekulativ nyhed, men jeg håber I har lyst til at kommentere og give jeres egne bud på Nintendos ageren, hvor I ikke er enige med undertegnede.

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

01-09-2013 15:37

det ser jo godt ud for den næste tid Smiley
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

01-09-2013 16:25

Håber ikke bare du har kigget på billedet, for det er gammelt. Alt det interessante står i teksten..
0
1ups givet