Enkelte våben vises frem...

Wii U og 3DS eShop lukker...

Xenoblade Chronicles 3 ud...

GrimGrimoire genoplives m...

Behind the Frame: The Fin...

Pokémon Home kommer snar...

Ny trailer for Mario Stri...

Det fulde overblik over I...

Eiyuden Chronicle: Hundre...

OMORI finder vej til Swit...

Spil på vej til Switch

Kirby and the Forgotten L...

Mario Kart Tour

Pokémon Unite

Spiller du stadig Gamecub...

Danske retro forhandlere

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Nintendo Switch Sports

Mario Strikers: Battle Le...

Alternative nyheder

Manualer til Gamecube spi...

Tilbudstråden

K: Zelda BotW

Danske Earthworm Jim-tegn...

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

NX Preview Trailer udsendes kl. 16:00!

Skrevet af ThePatrickBay - 20-10-2016 06:14

Nintendo of America har i nat udsendt et tweet med teksten "Be among the first to discover #NX. Watch the Preview Trailer at 7am PT/10am ET!". Vi får altså NX at se kl. 16:00 dansk tid.

Nintendos japanske twitterkonto kommer med lidt mere information. Der informeres om, at preview traileren bliver cirka 3 minutter lang, samt at NX-navnet endnu en gang beskrives som et kodenavn, så vi skal nok forvente, at der kommer et nyt navn til konsollen. Link til tweetet her.

Ifølge Laura Kate Dale, som er freelancejournalist for Polygon, The Guardian, Kotaku og VICE Gaming, får vi ikke nogle hardwarespecifikationer i første omgang, men de skulle blive sendt ud i en pressemeddelelse sidst på måneden. Hun bringer desuden mange andre informationer på sin twitterkonto, men det kan stadig kun betegnes som rygter.

Vi skriver selvfølgelig en nyhed med alt fra den 3 minutter lange video kort efter kl. 16:00 hvor videoen vises.




Videoen bliver offentliggjort på Nintendo.co.uk's hjemmeside kl. 16:00

5
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 48 (Magikoopa)

20-10-2016 06:58

Endelig!
Men synes næsten 3 min er for lidt, så håber de annoncerer en længere Direct her også. Bliver dog godt endelig at se vidunderet og måske få det endelige navn.
1
1ups givet

#2 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

20-10-2016 07:29

Helt enig. Der er kun et halvt år til release, og vi ved på nuværende tidspunkt INTET om den. Der er en masse information, de skal have ud på det halve år, som de med andre konsoller har sendt ud i løbet af flere år.
0
1ups givet

#3 - Container

Level: 10 (Bomchu)

20-10-2016 07:32

Tomorrow is today!
0
1ups givet

#4 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

20-10-2016 07:40

Det var godt nok på tide - bliver spændende at se hvad de finder på! Smiley
0
1ups givet

#5 - AND

Level: 35 (Lakitu)

20-10-2016 07:45

Man kan jo nå at fortælle meget på tre minutter, hvis man tilrettelægger videoen rigtigt. Jeg glæder mig godt nok til at se, hvad N10doooh har fundet på denne gang.
0
1ups givet

#6 - JOEP

Level: 48 (Magikoopa)

20-10-2016 07:54

^Meget rigtigt, men det sætter også forventningerne lidt ned. Vi får ingen spil at se, og vi får blot de gennemgående features for maskinen - hvilket så absolut også er essentielt at vise frem på nuvræende tidspunkt.

Interessant nok kalder Nintendo selv maskinen for "Home gaming system" på et amerikansk banner:



Det kan lede tankerne hen på et helt system, der spiller sammen, eller det kan fjerne lidt af værdien af hybrid-mærkatet, vi alle har sat på maskinen. Jeg håber selv på det første.

Derudover er det for øvrigt unfair, at de har valgt at smide nyheden om annonceringen ud midt om natten dansk tid - den sidste uge har jeg konstant tjekket Twitter for denne annoncering, og så kommer den midt om natten!
0
1ups givet

#7 - JOEP

Level: 48 (Magikoopa)

20-10-2016 10:42

Det lader til, at vi får et Mario-spil at se alligevel. Rygterne siger, at Nintendo ikke fremviste konsollen i september, fordi de ikke kunne få konsollens Mario-spil til at køre glidende, men det har de nu fået til at virke, og derfor er de klar til at fremvise maskinen. Giver mening.



0
1ups givet

#8 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

20-10-2016 11:23

Har lige i nyheden indsat link til Nintendo UK's side omkring det.
0
1ups givet

#9 - Andreas Tarding

Level: 17 (Deku Baba)

20-10-2016 11:26

Som jeg også fik kaldt det i spekulations-tråden - meget pludseligt, det må man da sige. "Guerilla marketing" i forhold til før, nærmest? Jeg nåede nærmest lige, at op-snappe nyheden her.

Det er jo spørgsmålet, hvor meget, man overhovedet kan holde tilbage, hvis maskinen er så tæt på release - "evt. tidligere udgaver" af control-layouts, og sådan (som med Wii U afsløringen) er vel fuldstændigt udelukket.

Hvis "tryk-tempoet" på det hele - som jeg synes, måske egentlig bliver antydet lidt, efterhånden? - holder ved, og releasen altså rent faktisk er forår 2017, er konsollen jo nærmest allerede sat i produktion.
0
1ups givet

#10 - JOEP

Level: 48 (Magikoopa)

20-10-2016 11:31

^Det er rygtet, at konsollen er i præ-produktion - dvs., der er blevet produceret nogle enkelte, næsten-færdige enheder, som formentlig skal bruges til tests. Så du har helt ret, hvis rygtet taler sandt!
0
1ups givet

#11 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

20-10-2016 11:38

De er nok i hvert fald nødt til at trykke på "final production"-knappen meget snart. Det tager trods alt en god portion tid at producere mange enheder - og hvis de leverer hvad rygterne siger, så kommer efterspørgslen til at være pæn.
0
1ups givet

#12 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

20-10-2016 11:46

Jeg er så spændt!!

Men jeg er også bare urimeligt bange for, at Nintendo puller en Nintendo og afslører ét eller andet fuldkommen latterligt søgt...

Jeg husker tydeligt i 2011... Sad på en balkon i Tyrkiet og så E3 på min telefon. Wii U afsløringen var for mig det tyndeste ever... Jeg kunne simpelthen ikke se, hvordan den skulle hive folk til sig med de gimmicks... Det var faktisk primært den der demonstration af maskinens visuelle ydeevne som chokerede mig; jeg synes ikke, at der var noget specielt over det ift. Xbox 360 og PS3....

AND LOW AND BEHOLD... Sikke nogle år Nintendo skulle igennem med den maskine... Selv sprang jeg alligevel på vognen af kærlighed til Xenoblade (X blev jo afsløret i 2012). Det fortryder jeg ikke umiddelbart, heldigvis, fik jo spillet det meste, af det jeg mener er værd at spille på Wii U - ja og så solgte jeg uden tab såå.. hehe.

Jeg er så meeeeega spændt på at se, hvad NX faktisk er...!
0
1ups givet

#13 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

20-10-2016 11:56

^ Din sidste sætning summer alle de følelser jeg har op Smiley
0
1ups givet

#14 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

20-10-2016 11:59

Yay! Glæder mig helt vildt! Lige meget hvad der sker stoler jeg stadig på Nintendo, og de fik virkelig et rap over nallerne med Wii U'en, så mon ikke at de har lært lidt Smiley

Hvis den bare er kraftig nok til at trække 3rd party support skal det nok blive godt! Kom så Nintendo! Vis os hvad i kan!
0
1ups givet

#15 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

20-10-2016 12:01

ThePatrickBay skrev:
^ Din sidste sætning summer alle de følelser jeg har op Smiley



'amen altså du har ingen idé haha. Jeg har jo siddet hver dag siden præsentationen af partnerskabet mellem Nintendo og DeNA og bare ledt efter detaljer om NX haha. Hver. Eneste. Dag. Jeg har diskuteret Wii U's efterfølger siden 2013 for pokker... Har været desperat haha.

Lavede NX-tråden i sin tid, som har været en kæmpesucces ift. deltagelse herinde (hvilket jeg er superglad for), og nu tjener den endelig sit egentlige formål haha.

Jeg skal til f'ing forelæsning fra 14.25, og jeg kan ikke skippe det, men det slutter 16.10, så jeg må holde ud de ekstra 10 min. MAAAAAND hvor er jeg spændt!

1
1ups givet