Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nye detaljer samt udgivelsesdato for RollerCoaster Tycoon 3D

Skrevet af KJ85 - 18-04-2012 21:04

Tilbage i 1999 så vi for første gang spillet RollerCoaster Tycoon – et simuleringsspil, hvor man som spiller har ansvaret for opbygning og drift af forlystelsesparker. Spillet var enormt populært - også blandt undertegnede, der mindes at tilbragt adskillige timer med spillet tilbage i de spæde teenageår. Naturligt nok er spillet blevet fulgt op af flere efterfølgere i serien, og sidst i august 2011 kunne n-Space annoncere, at de arbejdede på at bringe serien til 3DS med spillet RollerCoaster Tycoon 3D.

Siden annonceringen har mængden af nye oplysninger været ret begrænset, og i februar i år meldte spillets udgiver, Atari, at projektet var sat i bero, til trods for at det umiddelbart var færdigudviklet. I går blev en udgivelsesdato så endelig lagt fast, og flere detaljer om spillet blev frigivet. Informationen får du selvfølgelig her i nyheden.


RollerCoaster Tycoon 3D bygger på det samme fundament som det oprindelige spil, men indeholder også elementer fra RollerCoaster Tycoon 2 og 3, og som udgangspunkt slippes du løs med en tom grund og en masse penge til opbygning af forlystelsesparken. Til forskel fra tidligere spil i serien gør det selvfølgelig brug at den stereoskopiske 3D-effekt på 3DS.

Spillet starter ud med, at man som ung og ivrig teenager med ambitioner om at blive forlystelsesmatador får den kolde skulder af sin far, der arbejder indenfor netop dette felt. Faderen er nemlig dybt optaget af sine egne forlystelsesparker, og han beder i stedet en ældre pensioneret medarbejder om at hjælpe sin søn/datter.


Kender man alt til RollerCoaster Tycoon kan man vælge at starte ud direkte med spillets Park Sandbox mode, hvor man fra første øjeblik har fuld kontrol, mens nye spillere anbefales at starte med spillets historie-drevne tutorial, Coaster Story.

I Coaster Story vil Chappy, manden i blå overalls der ses på billedet længere oppe, fungere som guide gennem tutorialen. Han vil således instruere spilleren i brugergrænseflader, kameraer og andre funktioner – heriblandt også optørring af opkast som vi kender det fra RollerCoaster Tycoon spillene. Man kan til enhver tid forlade Coaster Story, men vælger man at gennemspille den vil man blive stillet eksklusive udfordringer.


Spillet udkommer d. 22. maj, hvilket dog formentlig kun gælder den amerikanske udgave af spillet.

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

18-04-2012 22:47

Rollercoaster Tycoon 2 var helt enorm sjovt.
Jeg er dog bange for at den lille skærm og 3D-grafikken godt kan blive lidt besværlig for hvad der essentielt set er et Real Time Strategy-spil.
Men hvis det kan blive ligeså godt er det et klart køb herfra.
0
1ups givet

#2 - Bota

Level: 20 (Moblin)

18-04-2012 22:54

Jeg brugte mange, mange timer på især RCT3. Men jeg frygter som Togbis håndholdt ikke er det rigtige platform for den type spil.. Venter på nogle anmeldelser før jeg beslutter om det er et køb værd.
0
1ups givet

#3 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

18-04-2012 23:24

Jeg holdte meget af Rollercoaster 1. Jeg har spillet det enormt meget som barn og kunne også godt finde på at spille det i dag. Smiley Serien er fed, omend jeg ikke har kunnet lide udviklingen i serien og med 3'ern stod jeg af, da det bare ikke var det samme. Der var alt for mange ændringer.

Rollercoaster i 3D på 3DS'en tvivler jeg på bliver en meget solgt titler. Jeg tror faktisk mere at folk vil overse denne titel og bl.a. tro at det er endnu en af de der cheap "carnival Wii" agtige spil til en 50 som holder i 10 min. maks. SmileyMen konceptet ved spillene er god, og det er da altid sjovt at drive en forlystelsespark. Smiley
0
1ups givet

#4 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

19-04-2012 08:11

Nå, det virkede ikke. Så gør vi det bare sådan her:

http://www.youtube.com/watch?v=ltamh0sBHek
1
1ups givet

#5 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

19-04-2012 08:17

Jeg har været med helt fra starten af det go'e gamle "Civilization", - ""Railroad Tycoon", for derefter at hoppe direkte ind i "RollerCoaster Tycoon 2" tilbage i o2.
Ser virkelig meget frem til hvad de kan udnytte 3DS'ens hardware til.
Dertil gad jeg også virkelig godt se et "SimCity" på den kære håndholdte. <- That'll be awesome, med online funktion og alt muligt gejl...

0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

19-04-2012 08:53

@Togbis og Bota:

Ser ikke hvorfor denne type spil ikke skulle fungere på en håndholdt platform. Jeg tror da, at touch-screenen med kortet er ideel til hurtigt at navigere rundt i sin forlystelsespark, og samtidig er der nem og hurtig adgang til alle funktionerne..
2
1ups givet

#7 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

19-04-2012 13:53

tror ikke det spil her bliver godt til 3DS... simpelthen for lille skærm til sådan type spil
0
1ups givet

#8 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

19-04-2012 14:58

Har aldrig spillet Roller Coaster men var ret vild med Theme Park World Smiley
0
1ups givet

#9 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

27-10-2012 13:33

Efter udsættelse på udsættelse er spillet nu udkommet:


0
1ups givet