Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nye trailere udsendt til adskillige Indie-spil

Skrevet af KJ85 - 10-10-2014 00:00

I weekenden afholdes arrangementet IndieCade i Californien, og som navnet antyder er det selvfølgelig et sted, hvor mindre udviklere kan vise deres spil frem for offentligheden. Nintendo vil til gengæld også være til stede og bakke op om en række af de udviklere, som har noget i støbeskeen til Wii U og 3DS, og således hjælper de også via deres YouTube-kanal med at promovere en del af spillene.

I alt 15 spil bliver fremhævet af Nintendo, der kalder udviklerne for Nindies – kort for Nintendo Independant Developers. Herunder kan du læse en smule om deres spil, samt se de nye trailere til nogle af dem.

Wii U:

Affordable Space Adventures (KnapNok Games): En rumskibssimulator i 2D, hvor spilleren via Wii U GamePad har cockpittet direkte ved hånden. Spil det alene eller som et crew på 2-3 spillere. Eksklusivt til Wii U.



The Fall (Over the Moon Games): The Fall er en unik blanding af puzzle-løsning og action i adventure-spil, hvor spilleren tager rollen som ARID, en kunstig intelligens om bord på en højteknologisk kampdragt.



Costume Quest 2 (Midnight City): Start en kamp med vantitige tandlæge-soldater i Costume Quest 2, der er efterfølgeren til det succesfulde RPG, Costume Quest. Spillet inkluderer en række nye funktioner og gameplay-forbedringer.



Stealth Inc. 2 (Curve Digital): I denne puzzle-platformer træder spillere ind i rollen som en klon, der skal flygte fra en dyster, højteknologisk testfacilitet. Spillet sætter både hjerne og reflekser på prøve i more end 60 baner forbundet gennem en detaljeret verden. Eksklusivt til Wii U.





Swords & Soldiers II (Ronimo Games BV): Som dets forgænger er Swords & Soldiers II et side-scrolling strategispil, hvor spilleren gennem køb af enheder, brug af magi og byggeri af forskellige bygninger skal besejre fjenden på slagmarken. Eksklusivt til Wii U.



Runbow (13AM Games): Runbow er et action-partyspil for op til ni spillere. Platorme og forhindringer dukker hele tiden op og forsvinder igen i takt med at baggrunden skifter arve, så som spiller skal man tænke hurtigt for at overleve og vinde. Det indeholder adskillige game modes som Run, King of the Hill og Arena. Eksklusivt til Wii U.



Sportsball (TOO DX): Op til fire spillere tager skikkelsen af eksotiske fugle, som blafrer, takler og dunker bolde i nettet – altsammen for at opnå point og hæder samt udstille modstanderen til skam. Eksklusivt til Wii U.



Chariot (Frima): Chariot er en fysisk baseret co-op platformer, hvor en modig prinsesse og hendes bejler slæber en ligvogn gennem ældgamle grotter for at komme til at begrave kongens jordiske rester i et gravkammer af guld.



Beatbuddy (THREAKS): I action-eventyret Beatbuddy kombineres puzzle-løsning og udslettelse af fjender med udforksning til tonerne af et originalt lydspor.




3DS:

Woah Dave! (Choice Provisions): I Woah Dave! skyder spilleren løs for at opnå hæder gennem nedslagtning af aliens og efterfølgende tyveri af deres mønter – alt sammen for at opnå den højest mulige score.



Xeodrifter (Renegade Kid LLC): Gennem en historie om en interstellar vagabond rejsende mellem stjernerne på en simpel mission om udforskning byder Xeodrifter på et miks af klassisk 2D platforming, shooter og udforskning, som udfordrer spillerens evner. Eksklusivt til 3DS.




Wii U og 3DS:

Shovel Knight (Yacht Club Games): Et klassisk action-eventyr med intens platforming, mindeværdige karakterer og ren 8-bit-æstetik. Spil som den lille Shovel Knight på en stor mission!



Shantae and the Pirate’s Curse (WayForward): Sæt sejl og tag med Shantae, den mavedansende, hårslående halv-ånd, på eventyr. Da Shantae mister sine magiske evner må hun teame op med hendes ærkerival, Risky Boots og blive pirat for at redde Sequin Land fra en ond forbandelse. Eksklusivt til Wii U og 3DS.



Udover den ovenstående række af spil, som Nintendo har valgt at promovere i denne omgang, så har Two Tribes også udsendt en gameplay-trailer for deres kommende shooter, RIVE, der også er på vej til Wii U. Derfor tager vi lige den med også.



Er der nogle af alle disse Indie-spil du ser særligt frem til, og hvor mange af dem kunne du se dig selv investere i?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

10-10-2014 00:50

Mange fine ting at se frem til, og kun et par enkelte meh-øjeblikke. Dejligt!
Smiley

3
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

10-10-2014 08:10

Stealth Inc 2 og The Fall ser interessante ud, dem kunne jeg godt finde på at kigge nærmere på, når de kommer.

Shovel Knight kommer vel også til Wii U.
0
1ups givet

#3 - Grynch

Level: 14 (Inkling)

10-10-2014 08:31

Og siger se "de" at Wii U ikke har noget at byde på, især set sammen med de større titler som også er "kort" ude i fremtiden.
1
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-10-2014 10:21

JOEP skrev:
Shovel Knight kommer vel også til Wii U.


Det er vel derfor den står under "Wii U og 3DS" Smiley

0
1ups givet

#5 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

10-10-2014 10:51

Ah, så ikke, at der var endnu en overskrift, scrollede bare nedad, da jeg så 3DS-overskriften.
0
1ups givet

#6 - Lorvald

Level: 23 (Skree)

10-10-2014 11:58

En del spænende spil! Jeg så mere frem til Shovel Knight end nogen af af de andre spil, men ASA, Stealth Inc. 2 og The Fall virker fristende. Smiley
0
1ups givet

#7 - Fox4Fun

Level: 18 (Twhomp)

10-10-2014 20:08

Et pænt udvalg af interessante indiespil. Smiley
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-10-2014 11:05

Two Tribes var så flinke at sende mig en Steam-kode til deres preview build af RIVE, så det fik jeg lige prøvet i går aftes. Umiddelbart tegner det godt Smiley
0
1ups givet

#9 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

14-10-2014 11:25

^Fornemmer jeg et auktionshuseksemplar gøre sin entré snarest? Smiley
0
1ups givet