Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: TÃ¥ger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nye trailers fra Ghost Squad

Skrevet af Zøvnig - 01-10-2007 11:36

Så er der ikke længe til at Segas arkade klassiker Ghost Squad kommer til Wii. En del af jer kender nok spillet som den uofficielle efterfølger til kult hittet Virtua Cop og andre igen har måske læst lidt nyheder om spillet herinde. Nu er der ikke længe til spillet udkommer og vi vælger derfor at bringer jeg lidt klip fra spillet og fortælle mere om hvad i kan forvente jer af Ghost Squard.

Tidligere idag fortalte vi Om det ny Fire Emblem spil der er lavet primæt til hardcore fans og med Ghost Squad bringer vi os over i den modsatte grøft. Spillet er et arkade spil på godt og ondt. Dette betyder der kun er 3 regulærer baner at spille på som hver kan tæskes igennem på omkring 10minutter. Dette lyder måske ikke til at give den vilde levetid for spillet.



Det er dog her arkade genren har sin styrke. Meningen er netop at når du har klaret banerner starter du forfra på den første bare i endnu sværre udgave end første gang. Dette kan gentage sig mange gange og for hver gang bliver modstanderne sværre, du få flere opgrades og du stiger i level. Det er ren shoot out uden så meget hjerne bag men de fleste der har kastet mønter i House of the Dead eller arkade versionen af Ghost Squad kan nok nikke genkendende til at det faktisk kan være ret underholdende.

Wii versionen byder ikke på nogle grænse overskridende grafiske tilføjelser eller andet i den dur. Til gengæld kan du spille op til fire sammen af gangen og du kan med et tryk på en knap sammenligne din score med andres fra hele verden og oploade din egen score hvis du mener den er værd at prale med.



Multiplayer delen hvor man spiller to sammen skulle i følge previews være ganske underholdende. Dels fordi det er sjovt og lige til og dels fordi det automatisk smider flere fjender ind på skærmen og giver nye muligheder til gameplayet. F.eks opstår der en situation i spillet hvor den ene af jer skal fjerne en bombe mens den anden skal lægge ild ud for at beskytte dig.

En lille detalje der er fed her skulle eftersigende være hvis man vælger at spille multiplayer alene. Dvs. du sidder med en Wiimote i hver hånd og skal blaste løs. Dette giver dig f.eks muligheden for at have en Magnum i den hånd og en shotgun i den anden. Dette skulle gøre spillet voldsomt intenst og lige give det en ekstra coolnes faktor.

Om spillet bliver for ensformigt eller en succes må tiden vise men det er et af mange spil vi selvfølgelig vil kigge mere på senere.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Andreas

Level: 1 (Goomba)

01-10-2007 14:49

Jeg tror godt det her kunne være meget sjovt, har glædet mig til en rigtig arkade shooter siden jeg prøvede Red Steel første gang.
0
1ups givet

#2 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

01-10-2007 22:28

Lad os håbe det bliver godt Smiley
0
1ups givet

#3 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

02-10-2007 06:54

kunne se meget sjovt ud hvis det bliv online =D
0
1ups givet

#4 - ShiniTenshi

Level: 1 (Goomba)

02-10-2007 09:22

Kunne sku nok være meget sjovt... uhh, mindes helt om det gode gamle Time Crisis Smiley

Nintendo_Ranger: Online? Det er en on-rails arcade shooter, for en eller to spillere... Hvad skulle der dog være online for? Highscores? Smiley
0
1ups givet

#5 - J3pseN

Level: 8 (Pirahna Plant)

03-10-2007 06:45

Lige præcis highscores Smiley Smiley
0
1ups givet