Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nyt indhold i Disney Infinity 3.0 afsløret ved D23 Expo

Skrevet af KJ85 - 17-08-2015 20:35

I den netop overståede weekend blev den årlige D23 Expo, en forsamling for den officielle Disney fanklub, afholdt i Anaheim i USA, og denne lejlighed benyttede Disney til at præsentere en lang række nyheder. Blandt dem finder vi afsløringer af nyt indhold til Disney Infinity 3.0, og i denne nyhed kan du læse om noget af det indhold, der udgives efter spillets udgivelse d. 28. august.

For det første dukkede skuespillerne, John Boyega og Daisy Ridley, op og afslørede, hvordan deres karakterer, Finn og Rey, fra Star Wars: The Force Awakens kommer til at se ud, når de udgives til det Play Set, der baseres på filmen.





Disney Interactive kunne også annoncere, at man op til jul udgiver særudgaver af visse karakterer udstyret med lyssværd, der lyser op, når figurerne placeres på basen til spillet. Disse figurer inkluderer Luke Skywalker og Darth Vader fra Star Wars: Rise Against the Empire Play Set, Yoda og Obi-Wan Kenobi fra Star Wars: Twilight of the Republic Play Set og Kanan Jarrus fra Star Wars: Rebels.

Spillere, der åbner op for alle spilbare figurer i spillets Hall of Heroes vil i dette spil modtage Keyblade fra Kingdom Hearts, som man kan se på nedenstående billede.



Strømmen af nyheder stopper dog ikke der, for Disney kunne selvfølgelig også løfte sløret for noget af det indhold, som rammer markedet senere. Om præcist et år finder Peter Pan vej til spillet som en udvalgt figur fra Toy Box Artists Choice, og denne figur kan selvfølgelig kun benyttes i spillets Toy Box. Det samme kan figurerne, Nick Wilde og Judy Hoops fra Zootopia samt Spot fra The Good Dinosaur, som også blev afsløret ved denne lejlighed.



Et navn blev også delt for det Marvel-orienterede Play Set, der udgives i foråret 2016, og det kommer såmænd til at hedde Marvel Battlegrounds. Dette Play Set vil markere den første gang, hvor det bliver muligt at spille lokal multiplayer for fire spillere i Disney Infinity, og i den nedenstående video kan I tage et kig på figurerne Hulkbuster og Ultron, der begge kan bruges i det nye Play Set sammen med alle tidligere udgivne Marvel-figurer.



Er der nogle af disse afsløringer, som du er særligt glad for, eller har du ikke lige planer om at investere i det nyeste Disney Infinity?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lunario

Level: 17 (Deku Baba)

17-08-2015 21:17

Nu lyder jeg måske lidt nit-picky, men jeg følte lige, at jeg ville korrigere nogle oplysninger i denne nyhed.

For det første hedder den nye Star Wars-film The Force Awakens, ikke The War Awakens.

Peter Pan blev ikke valgt fra OurDisneyInfinity-afstemningen, men alle Toy Box-kunsterne fra Toy Box Summit - som blev afholdt ugen inden - fik lov til at vælge en en ny figur.

Marvel Battlegrounds er første gang man kan spille fire spillere lokalt i et Play Set, ikke bare generelt, da man har kunnet spille op til fire spillere online i Toy Box lige siden det første spil.

På dansk kalder man 'Hall of Heroes' for 'Heltenes hal', og de danske navne for 'Zootopia' og 'The Good Dinosaur' er henholdsvis 'Zootropolis' og 'Den gode dinosaur'.
Jeg synes i hvert fald at danske nyhedsartikler burde bruge de officielle danske navne, hvis der er en.

Her er forresten også et bedre billede med de nye Star Wars-figurer:

0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-08-2015 21:36

Fint nok med info, men noget af det har man jo ikke en jordisk chance for at vide, når pressemeddelelsen kun udsendes på engelsk. Jeg retter nogle af tingene igennem Smiley

Overvejede kort at finde danske navne på filmene, men det droppede jeg, da jeg synes det er hip som hap, og de fleste herinde foretrækker formentlig at se den slags film på originalsprog.. Det gør jeg i hvert fald selv Smiley

Var måske også lidt træt, da jeg skrev nyheden, så missede åbenbart nogle detaljer og læste forkert nogle steder..
0
1ups givet

#3 - Lunario

Level: 17 (Deku Baba)

17-08-2015 22:19

Ved godt det nok er lidt unødvendigt at bruge officielle danske navne, derfor nævnte jeg det heller ikke med Inside Out.
Men ville bare lige pointere det, når jeg nu alliegevel var i færd med finde rettelser.

Men jeg synes bare ikke, at man automatisk skal forvente, at danske læsere er bekendte med de engelske navne. Især ikke det handler om Disney på en side, der primært er for fans af Nintendo. Desuden vil titlen på en film stadig være den danske i alle udgivelser i Danmark, selvom man vælger at se den med det originale lydspor. I nyheden om figurafstemningen brugte du jo også de danske filmnavne.

Du må undskylde hvis jeg fremstår som fornærmende ved at kritisere sådan et lille punkt, men vil bare sørge for, at der ikke opstår misforståelser eller forvirringer blandt læserne.

En løsning på dette kunne så være at inkludere de engelske navne, og så eventuelt de danske i parantes.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-08-2015 22:36

Slet ikke Lunario - jeg synes det er helt fint du retter mig.

Må blot indrømme, at jeg intet kender til disse kommende Disney-film, og så var det lettest at bruge de engelske navne. Var lidt en anden sag med klassikerne i afstemningen. Synes dog også ofte, at oversatte titler er dumme, men det er så en anden sag..
0
1ups givet