SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nyt om Medal of Honor: Vanguard

Skrevet af Zøvnig - 22-02-2007 14:45

Hos IGN har de fået lov til at prøve Medal of Honor: Vanguard før alle os andre. Vi har af samme grund kigget dem over skuldrene for at se hvad det kommende EA spil har at byde på. Medal of Honor: Vanguard handler naturligvis om Anden Verdenskrig som de andre spil i samme serie.

I spillet spiller du den unge Corporal Frank Keegan som er en del af 82nd Airborne Division i den amerikanske hær. Du er uddannet faldskærms soldat og er trænet til at blive smidt ned bag fjendens linier. Pga. dette starter alle dine missioner i spillet med at du hopper ud af et fly og selv skal finde ned... I modsætning til faldksærms scenen i Call Of Duty 3 har du her selv controllen. Nunchucken og Wiimoten holdes oppe som hvis man holdte i snorerne på en rigtig faldksærm. Ved at trykke dem frem og tilbage og op og ned kan du styre din faldskærm.

På jorden vil der være forskellige punkter du kan sigte efter. Rammer du et af dem vil du blive belønnet med våben, ammunition med mere. Disse er dog forskellige både i indhold, afstand til målet for missionen og landskabs mæssigt. Så det har stor betydning for hvordan din mission ser ud, alt efter hvor du lander. Dette gør at spillet kan variere meget for gang til gang hvilket kun er godt for replay valueen i et spil af denne type.

Herefter er det mere klassisk 1 personer shooter.Der er nogle stillinger der skal indtages eller beskyttes og du får massere af mulighed for at trykke på aftrækkeren. For en stor del styres spillet som Call Of Duty 3 med den store forskel at man kan tilpasse styringen meget mere efter ens eget behov. Derudover er grafikken i følge IGN på et helt andet niveau end Call of Duty 3. Væk er de grimme animationer erstattet med et mere realistisk og faverigt look. Specielt lyseffekterne blevet hevet frem som værende virkelig flotte.

Til gengæld satser EA så meget på oplevelsen til fods at vi denne gang ikke har mulighed for at køre rundt i tanks og andre køretøjer. Det overlades til computeren så du må nøjes med at krybe i ly bag vognene når du skal fremad.

En anden ting Medal of Honor Vanguard udemærker sig ved er at have multiplayer funktion lagt ind i spillet. De gode er du kan spille op til fire imod hinanden i splitscreen mode. Det kedelige er at spillet ikke er online. Men alt i alt fint at de trods alt giver os muligheden for at spille multiplayer hvis vi ønsker det.

Spillet udkommer herhjemme 29 marts i år og har en som en forsmag har vi herunder den nyeste trailer fra spillet og lidt billeder


0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

22-02-2007 14:53

Jeg glæder mig til denne titel.. Smiley
0
1ups givet

#2 - Sankiros

Level: 1 (Goomba)

22-02-2007 14:57

det lyder virkelig fedt det med faldskærmen.. ved ikke helt om jeg skal have det spil.. jeg har bare dårlige erfaringer med fps der handler om WW2.. men det kunne måske alligevel være at jeg skulle have det.. hehe
0
1ups givet

#3 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

22-02-2007 15:18

glæder mig kan jeg se Smiley det nice grafik må jeg sige. og så er der ingen køre tanks bane yeeeeeeeeeeeees. det er det mest lortede der er lavet i FPS spil Smiley
0
1ups givet

#4 - laksemund

Level: 1 (Goomba)

22-02-2007 16:34

Jeg er heller ikke den store tilhænger af FPS-spil i 2. Verdenskrig, men tror nu, at jeg køber dette ..
0
1ups givet

#5 - Geisler

Level: ()

22-02-2007 19:50

Dette bliver med meget stor sandsynlighed tilføjet til min spilsamling Smiley
0
1ups givet

#6 - Platon

Level: 1 (Goomba)

23-02-2007 11:03

Ser nice ud, fortjener dog PS3 grafik for en bedre oplevelse
0
1ups givet