LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nyt om Wiis online muligheder

Skrevet af Zøvnig - 16-05-2007 07:46

Så får vi snart det første online Wii spil her i Europa. I modsætning til USA og Japan er det ikke Pokemon men derimod Mario Strikers: Charged Football der er tale om. IGN og flere andre sider har fået lov til at spille online delen af spillet og kan derfor fortælle os mere om både spillet og selve online delen.

Selve Mario Strikers: Charged Football skulle efter sigende se rigtig godt ud. Mere detaljeret karakterer end sidste spil i serien og alt fra nye stadions til nye moves skulle fungere rigtig godt. Det er som en kraftig opgradering af sidste version. Rent grafisk skulle det faktisk tage sig rigtig godt ud også. Alt dette lyder jo godt og samtidig er det sekundært for de fleste af jer lige nu.

For hvordan er online delen? Som de fleste nok har gættet så er systemet bygget om som friendcodes til Nintendo DS. Man kan elske det eller hade det men sandheden er at vi skal udveksle numre for hvert eneste spil. Lad os blot konstatere det kunne være mere gennemtænk og i stedet for kaste os over mulighederne.

I Mario Strikers: Charged Football gør Nintendo virkelig deres for at vise online delen frem. Kaster man sig over online delen er der flere muligheder. Den mest ligetil er selvfølgelig at man kan spiller mod ens venner online. Man kan vælge at sidde alene hos sig selv eller man kan invitere en ven hjem. Sammen kan i så udfordre en anden spiller og hans ven. Dvs. man kan spille to imod to på denne måde. Ganske rar lille ting, da det gør spillet mere socialt. Derudover findes der også en head to head funktion hvor man kan spille mod tilfældige spillere fra hele verden.

Noget der virkelig lyder gennemført er at man kan se en samlet liste over dem på ens venneliste. De kan sættes op så man altid kan holde øje med deres rank, deres score, hvor mange kampe de har vundet osv. Disse statistikker skulle være ret detaljeret. Dvs. du kan faktisk se på en ranking liste hvilken af dine venner der er bedst. Både på daglig basis og overall. Man kan også sammenligne sig selv med en verdensrangliste både dagligt og overall for at se hvor man ligger henne.

Og så skulle vil hilse og sige at IGNS opfattelse af spillet var at det var helt uden lag. Det hele kørte yderst smooth og skulle i det hele taget være en ret god oplevelse.

Så dette ser ud til at være hvad vi har i vente til Wii fremover med hensyn til online. Det er langtfra som X-Box Live men det lader til at de faktisk har tænkt sig at supporte online delen seriøst. Her på redaktionen glæder vi os ihvertfald til at kaste os over spillet når det udkommer her 25. maj.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

16-05-2007 08:21

Så dette ser ud til at være hvad vi har i vente til Wii fremover med hensyn til Oline.
Hvem Oline? Men det var da en dejlig nyhed vi fik os der Smiley
0
1ups givet

#2 - Sankiros

Level: 1 (Goomba)

16-05-2007 11:39

@Terrificy.. ja flot, du så en stavefejl.. og hvad så.. skriv det dog til zøvnig hvis det er.. hvorfor ikke bare kommentere spillet og så er det det..

jeg synes virkelig det her spil lyder fedt.. især med online-delen der for mig lyder rigtig godt.. kan godt blive et spil jeg køber mig (efter eksamnerneSmiley)
0
1ups givet

#3 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

16-05-2007 13:21

Jeg håbede virkelig at de afskaffede freindcode systemet... det er alt for besværligt! Jeg bliver nød til at skrive koderne ned på papir, eller printe dem ud for at jeg kan spille med folk herinde fra...

På den anden side er det vel mere beskyttende over for potentielle virus'er og hackere.
0
1ups givet

#4 - Andreas

Level: 1 (Goomba)

16-05-2007 14:31

Jeg syntes det er noget "tyndt" den Online del Nintendo har valgt at kører, at kunne spille sine spil online idag er en ret stor ting efterhånden. Jeg har ikke prøvet X-Box live i særligt lang tid, men efter hvad jeg har set og hørt så virker det nu en hel del mere bruger venligt og en del smartere.
0
1ups givet

#5 - Mikkel Larsen

Level: 1 (Goomba)

16-05-2007 14:38

Enig med Andreas, det er så latterligt, den måde Nintendo laver online på.

Det ændrer dog ikke på, at det lyder SÅ fedt!! Smiley
0
1ups givet

#6 - Mecha_tails

Level: 2 (Keese)

16-05-2007 15:53

Jeg hader Friendcodes systemet... det er røv klamt... hvorfor ikk bare vise en liste af servere??? istedet for det der pjat?? ligesom Xbox 360...
0
1ups givet

#7 - Andreas

Level: 1 (Goomba)

16-05-2007 16:00

Online delen betyder altså mere end jeg syntes Nintendo gør ud af det Smiley
0
1ups givet

#8 - Benno

Level: 2 (Keese)

16-05-2007 17:17

tjaa lyder som intet nyt, udover det man forventer af et spil som er online, rankins osv. kan man da også se i motorstorm, så på dette punkt er det heller ikke noget specielt.

anyway skal self. ikke side og skrige og skråle over det, selvom jeg ikke har en wii så synes jeg stadig denne titel kunne være meget interessant! Smiley
0
1ups givet

#9 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

16-05-2007 18:28

hallo er det virkelig så besværligt for jer at taste en kode ind i stedet for et brugernavn kun ? det kan da ikke være så svært!!

og i har jo STADIG muligheden for at spille mod andre uden friendcodes.

kan ikke følge jer i problemet ?
0
1ups givet

#10 - Andreas

Level: 1 (Goomba)

16-05-2007 19:13

chessr:

Det er noget andet med et Brugernavn, man kan nemt huske et brugernavn(hvis man kalder sig noget normalt) men en kode skal man havde på skrift for at kunne huske den. Hvis jeg skulle have et brugernavn ville jeg kalde mig Alf, og det ville alle dem jeg skulle give det navn til huske, for jeg kalder mig altid Alf når jeg går Online.
Altså, Alf ville dem/venner der skulle bruge mit Brugernavn altid kunne huske. Og ikke et tal, selv om jeg så sagde det til dem ville de aldrig kunne huske det når de er kommet hjem til deres Wii.
0
1ups givet

#11 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

16-05-2007 19:32

har du ingen kuglepenne eller blyandet i dit hjem da ? det da bare at skrive det ned og så er det det..
0
1ups givet

#12 - WiiMand

Level: 1 (Goomba)

16-05-2007 21:15

skal have detSmiley
0
1ups givet

#13 - Josso

Level: 1 (Goomba)

17-05-2007 08:41

Andreas skrev:
"Altså, Alf ville dem/venner der skulle bruge mit Brugernavn altid kunne huske. Og ikke et tal, selv om jeg så sagde det til dem ville de aldrig kunne huske det når de er kommet hjem til deres Wii."

Så prøv lige at læse [url=http://www.metroxpress.dk/dk/article/2007/05/15/08/5134-51/index.xml]denne artikel om Oddbjørn By.[/url] Hehe. Smiley
0
1ups givet

#14 - Josso

Level: 1 (Goomba)

17-05-2007 08:42

En ommer (har ikke vendet mig til link / url ):

Andreas skrev:
"Altså, Alf ville dem/venner der skulle bruge mit Brugernavn altid kunne huske. Og ikke et tal, selv om jeg så sagde det til dem ville de aldrig kunne huske det når de er kommet hjem til deres Wii."

Så prøv lige at læse denne artikel om Oddbjørn By. Hehe.
0
1ups givet

#15 - Andreas

Level: 1 (Goomba)

17-05-2007 09:22

Smiley
0
1ups givet