Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Respekt for hinanden på N-club

Skrevet af Zøvnig - 05-10-2008 19:17

Vi har i den senere tid oplevet, at mange har været utilfredse med den linie moderatorne har lagt, N-clubs regler med mere og vi mener nu det er tid til en mere officiel udmelding.

Alle os der arbejder for N-club, gør dette fordi vi er store fans af Nintendo, elsker at spille konsol spil og fordi vi har lyst til at være en del af en side, som er samlingspunkt for andre med samme interesser. Vi lægger hver især en masse timer i siden hver eneste uge og gør dette fordi vi elsker den gode stemning der altid har hersket på N-club.

Derfor håber vi, at vi herigennem kan få folk til at udvise en større respekt for hinanden og for os der arbejder her.

Det er efterhånden sådan, at vi skal bruge meget af vores tid herinde på at rydde op i upassende emner, slette spam og svare på private mails fra brugere der mener vi tillader alt for meget. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at alle i crewet fremstår som rollemodeller og derfor ikke selv deltager i spam med mere. Det er naturligvis også vigtigt, at i kan få en forklaring, såfremt vi vælger at slette et emne.



Det vi opfordre dig til er, at engang imellem stille dig selv spørgsmålet, om du selv er en af dem der bidrager til den gode eller dårlige stemning herinde. Måske er det også værd at overveje om du opretter et emne for at få opmærksomhed eller fordi du mener det har almen interesse på et Nintendo forum.

Vi driver siden fordi vi har det sjovt med det og de fleste af jer kommer herinde, fordi i også synes det er et sjovt og spændende mødested. Vi synes naturligvis ikke det er sjovt konstant at skulle agere dommer overfor obskure emner eller at uddele advarsler og i synes næppe det er sjovt at blive overfaldet af andre brugere fordi i laver en taste/stavefejl eller fordi i har overset et tidligere emne der omhandler det i nu har oprettet et nyt emne om.

Jeg opfordrer på hele crewets vegne alle til at vise en større respekt over for hinanden og for os der arbejder her. Uden crewet er der ingen nyheder, artikler anmeldelser og rammer i kan mødes inden for. Uden jeres deltagelse og engagement ville N-club være en tom skabelon.

Er du i tvivl om, om et emne er passende eller upassende, så kontakt en fra crewet og spørg os, før du poster det. Mener du vores regler ikke dækker godt nok, så kom med et konstruktivt forslag til hvordan det kan formuleres anderledes. Har du en ide til, hvad der kan gøre N-club endnu bedre, kan du også altid sende en besked til en af os fra crewet.

Vi vil i crewet fremover se meget mere på, hvordan det hele kan blive sjovere for både os og jer herinde og vi håber i vil være med til at trække N-club i samme retning.

Jeg har personligt været en del af N-club i snart 4-5 år og både i crewet og blandt jer der bruger siden, er der folk der har været her endnu længere. Lad os være fælles om at skabe et nyt og mere positivt N-club allerede fra i dag.

Vi glæder os i crewet til mange flere gode og sjove timer, dage og år i jeres selskab.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - kai666.com

Level: 1 (Goomba)

30-09-2008 11:54

Ja, selvfølgelig skal vi respektere hinanden. Ingen tvivl om den sag. Men, på den anden side, så tjener og fremstår en side som N-Club, som en slags "rollemodel" hvor man i det mindste forventer at de mest basale ord og spiltitler er stavet korrekt af de ansatte (Crewet). Ikke mindst for at fremme forståelsen for emnet, men mindst lige så meget for at helt unge mennesker ikke skal få dårlige impulser / forringede evner udi det grammatiske.

Syntes at de der "vældige" amerikanske sites tjener som afskrækkende eksempel på dette. Sites hvor, stort set alt, bliver stavet efter dårligste evner og eget forgodtbefindende.

Er det for meget forlangt at man bare prøver at stave korrekt?
Ikke mindst hvad angår crewet. Er man ikke så god til at bogstavere, er det sq en ærlig sag, men så kunne man da, i det mindste skrive sit indlæg i et program, der retter stavefejl!

Er det bare mig der altid prøver at gøre tingene så godt som det er mig muligt, eller er der bare alt for mange mennesker der er komplet og skide ligeglade (Overfladiske og middelmådige?)

"Gør tingene så godt du kan, så er der ikke nogen, der med rette kan forlange det bedre"
0
1ups givet

#2 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

30-09-2008 12:08

Enig i vi skal gøre tingene så godt som muligt Kai666. Jeg forstår dog ikke, hvor det du skriver her, har relevans i forhold til vores opfrodring Smiley
0
1ups givet

#3 - Jainay

Level: 2 (Keese)

30-09-2008 12:08

"sq"? wtf. Du viser absolut ingen respekt i den kommentar, gtfo please.

Anyways, jeg glæder mig også til mange flere gode og sjove timer, dage og i år, i mit selskab.. øhmm... vores Smiley
0
1ups givet

#4 - Jonas

Level: 15 (Geega)

30-09-2008 14:04

Zøvnig<---
Du opfordrede blandt andet til, at man ikke skal slå hårdt ned på stavefejl, når man ser en. Det er jeg helt enig i, shit happens, men som kai666.com siger, så kan man da lige så godt gøre lidt ud af sin tekst, så den i det mindste er læselig (her er folk, der ikke sætter punktom og komma de største syndere).
Ærlig talt, hvis jeg ser en tekst, der er plottet for tegnsætning, så kan jeg selv godt blive lidt irriteret og bede forfatteren om at rette det til.
0
1ups givet

#5 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

30-09-2008 14:35

Det er iorden at påpege fejl selvfølgelig. Der er også iorden at pointere det på en pæn/ordenlig måde. Og det er her den ofte glipper. Folk skriver det ofte ikke særlig pænt. Vi har også haft tilfælde hvor en ordblind følte sig mobbet herinde, fordi folk konstant overfaldt ham. Et indlæg skal selvfølgelig være til at forstå, men ofte sker det at folk udelukkende kommentere på et manglende komma, fremfor selve emnet indlægget omhandler. Det ender hurtigt i spam. Hvad man KUNNE gøre var at skrive PÆNT til personen og gøre denne opmærksom på fejlen. Det der ofte gør at gode og seriøse indlæg drukner i gøgl, er den slags.
0
1ups givet

#6 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

30-09-2008 14:56

Jeg synes ikke der noget galt i at der mangler et par kommaer eller der måske er et par stavefejl. Men hvis der ikke er punktummer kan det være rimeligt iriterende. (Jeg er personligt ikke særlig god til at sætte kommaer)
Forresten er det et fedt billede Smiley
0
1ups givet

#7 - NessXX

Level: 1 (Goomba)

30-09-2008 15:04

hmm ja jeg sætter ikke kommaer det er jeg ikke god til :/
0
1ups givet

#8 - Foxy_Lady

Level: 2 (Keese)

30-09-2008 16:33

Stavefejl har heller ikke været en del af problemerne den seneste tid... og det er da tilforladeligt at alle ikke staver eller tegnsætter lige godt. Så længe budskabet er forståelig. Kai666's post er vist rettet mod crewets bummerter i f.eks. nyheder, men det kan jeg ik lige se hvad har med denne opfordringen at gøre. Det er i hvert fald ikke essensen i den. Men synes det er cool crewet melder deres holdning ud. Vi skal opfører os ordentlige guys and girls Smiley
0
1ups givet

#9 - ZagreP

Level: ()

30-09-2008 18:48

Imo skal man vise respekt, for at få respekt igen. Det har jeg altid ment. Dog har jeg nogle gange selv været for hurtig til, at snakke grimt til/om en person.
"Det er menneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive."

Jeg har generalt intet imod andre, men når folk bruger ord/forkortelser som fx gtfo og stfu, så mister jeg hurtigt respekt for dem.
For lige at komme med et eksempel, så kan jeg rette opmærksomheden mod Jainay's kommentar i denne nyhed.

>>Jainay skrev:
"sq"? wtf. Du viser absolut ingen respekt i den kommentar, gtfo please.<<

I dette eksempel kan jeg selv ikke finde noget tegn på respekt, dog da han bruger forkortelsen gtfo(get the fuck off) så er det mere ham der ikke viser respekt, for den overstående bruger kai666.com.

Men i det hele taget så synes jeg, at omgangstonen herinde på N-club er blevet meget ubehagelig. Sådan en som Zag har jeg i lang tid, synes var en total flink fyr, men lige så snart folk ikke ville holde deres mund lukket, så var han nød til, at lukke et af sine salgsemner.
Hvis det bliver ved på den måde, så ender det med, at ingen vil være på sitet.


- Zagrep
0
1ups givet

#10 - Butju

Level: 1 (Goomba)

30-09-2008 18:50

kai666.com: Undskyld, men nu synes jeg altså at du må stoppe med det der! Stavefejlene er jo nok ikke lavet for at irritere dig!
0
1ups givet

#11 - Destructo

Level: 3 (Koopa-Troopa)

30-09-2008 19:15

ZagreP, jeg kan simpelthen ikke se hvorfor du, og så mange andre, flipper så meget over Zags salgsemne. Det var da relevant at spørge til, hvordan han havde fået spillet før release? Da han så nægtede at svare på det, virkede det jo bare mistænkeligt? Især da han blev pissed og gik i total defense-mode.

Og, respektløst eller ej, så burde Kai666 gtfo for den latterlige post.
0
1ups givet

#12 - kai666.com

Level: 1 (Goomba)

30-09-2008 19:31

Til alle: Hvis man ikke respektere sproget, så degenere det = bliver en gang ligegyldigt rod og misk-mask.

Zøvnig, helt ærligt, hvis du ikke forstår meningen med mit indlæg, så er det ikke mig, men dig der har et problem.

Eller er det bare "en standarten" du har?

Kontaktede dig endda personligt, hvor du kun fik fejlen delvist rettet, selv efter flere henvendelser, nægtede du åbenbart at få rettet dine meget grove stavefejl... Der røg respekten sig en tur.

Er det almen dumhed, eller bare for meget ærekærhed? (Der er sq ikke nogen der skal komme og fortælle mig noget som helst)

to uger efter lavede du den samme dumme stavefejl (Standart)

I har sq altså et ansvar her inde, hvad gramatiken angår. Måske I ikke er det selv bevidst. Men stadig, så tjener I, på mange måder, som ROLLE-FIGUR... Noget folk prøver at lære af / efterligne.
0
1ups givet

#13 - Jainay

Level: 2 (Keese)

30-09-2008 19:37

kai666.com.. Igen gør du det, der er ikke noget der hedder "sq"..

DET HEDDER SGU! Så please, GTFO!!!!! hårdt.
0
1ups givet

#14 - Destructo

Level: 3 (Koopa-Troopa)

30-09-2008 19:45

Ærligt spørgsmål, Kai666: hvis du er et så fantastiskt sprogligt geni, Kai666, kan du så ikke selv se de latterlige stave- og grammatikfejl, du selv formår at lave? Kom nu seriøst ned fra den imaginære pedistal, du tilsyneladende har placeret dig selv på.
0
1ups givet

#15 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

30-09-2008 19:50

Kai: RespektereR og degenereR, da det er noget man/han/hun/jeg/Jainay gør. Du har lavet samme fejl i din første post. Du gør det endda også i din første post... Lad os bare konkludere at dét er almen dumhed.
Derudover, så hedder det standarD og ikke standarT.
Grammatikken, ikke gramatiken - du skriver også "grammatiken" i din første post, >_>. Og nej, der skal ikke være
Sq = Sgu. Vi gider sgu ikke det her popsprog, det er en dansk, ikke en "popsk" side.

Og nej, der skal IKKE være mellemrum mellem dine ord og dine skråstreger.
0
1ups givet

#16 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

30-09-2008 20:03

Jeg tror godt Kai er klar over standard er med d ... Smiley


0
1ups givet

#17 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

30-09-2008 20:05

Han skrev da ellers "standart" gentagne gange i hans post, hvilket fik mig til at tvivle, Smiley.
0
1ups givet

#18 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

30-09-2008 20:06

Det er fordi du ikke læser hvad han skriver Smiley
0
1ups givet

#19 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

30-09-2008 20:12

Næh, det er skam bare fordi at jeg ikke opfattede det, da jeg skimmede hans besked... Tja, dét var sgu en smutter, og du har sgu helt ret i, at han ikke laver nogle fejl, omkring ordet standard.
0
1ups givet

#20 - Foxy_Lady

Level: 2 (Keese)

30-09-2008 20:12

Kai666 - stavefejl er ikke essensen i dette opråb... Så jeg ved ikke hvorfor du bliver ved med at køre i det? Du har måske ikke fulgt med i hvad der er sket på det seneste...
0
1ups givet

#21 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

30-09-2008 20:16

Jeg er helt enig i at Kai's indlæg intet har at gøre her, men det er alligevel ufattelig relevant - blot ikke liiiige her. Jeg vil derfor også undlade at komme med mit synspunkt omkring dette da det er ret irrellevant (her).

Jeg synes det er en god post Zøvnig er kommet med - dog synes jeg ikke tonen har været mere negativ end den plejer?
0
1ups givet

#22 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

30-09-2008 21:10

Jeg har personligt svært ved at se hvordan en person, der selv lever med at stave dårligt post efter post, kan beklage sig så ufatteligt meget over andres skrivevaner. Christ, crewet på N-Club er her ikke for at gøre karriere i journalistik, men derimod for at have det sjovt medens de 'arbejder'.

Du skal være velkommen til at melde dig som korrekturlæser, men chancerne for en ansættelse i dit tilfælde er små.
0
1ups givet

#23 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

30-09-2008 23:36

kai666.com -Hvis jeg forstod hvor du ville hen med dit indlæg, havde jeg ikke skrevet "Jeg forstår dog ikke, hvor det du skriver her, har relevans i forhold til vores opfordring". Vi kan vel blive enig om, at der altid vil være en afsender og en modtager når der kommunikeres imellem to mennesker. Så ønsker man en konstruktiv debat, så skal begge personer være villige til, at række ud mod hinanden. Jeg vil gerne tage snakken med dig. Men idet jeg synes du er meget personlig her og det ikke er den måde vi kommunikere her på N-club, så send mig venligst en postbesked, hvis du mener min stavning er så stort et problem. På den måde kan du og jeg gøres vores til, at dette emne ikke ende ren off-topic.
0
1ups givet