Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Rygte: Opdateret Switch udkommer sent næste år

Skrevet af JOEP - 04-10-2018 08:02

Inden Switch for alvor blev annonceret kunne Nintendo på et inverstor-møde fortælle, at de planlagde med revisioner af kommende konsoller i stedet for deciderede opfølgere. Det er en udtalelse, som mange har forbundet med Switch, hvor grundidéen med konsollen forbliver den samme gennem flere iterationer af maskinen, lidt som vi også har set med Nintendo 3DS, der har fået en bedre udgave, New 3DS.

Nu har Wall Street Journal skabt lidt debat igen ved at udgive en artikel, der ifølge en insider hos Nintendo kan fortælle, at Nintendo planlægger at udgive en ny model af Switch næste år i andet halvår. Der arbejdes stadig på, hvilke forbedringer denne model skal have, men et punkt Nintendo overvejer at forbedre maskinen er på skærmsiden. Ved at forbedre skærmen kan de gøre maskinen tyndere og mere energibesparende.

Hvad siger du til, at der måske udgives en ny Switch-model næste år, er det for tidligt eller for sent? Hvilke forbedringer ville du foretrække i en ny model?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

04-10-2018 08:04

Hele artiklen:

Nintendo is still debating what new hardware and software features to include in the upgrade and weighing the cost of the features, people with knowledge of the discussions said.

One option is improving the display, they said. The current Switch uses a lower-end liquid-crystal display without some technologies that are standard in more recent smartphone LCDs.

Updating the display with these technologies would make it brighter, thinner and more energy-efficient. The updated Switch isn’t expected to adopt the organic light-emitting diode or OLED panels used in Apple Inc.’sAAPL 1.22% iPhone X series.

Nintendo is looking to release the new Switch in the latter half of 2019, perhaps as soon as summer, the people said.


Original (kræver abonnement)

0
1ups givet

#2 - Yoshi The Photographer

Level: 2 (Keese)

04-10-2018 09:21

Hmmm tiden går hurtigt. Men at lave en ny version hvert halvanden år?
#Zone
Ud fra en spildesigners synsvinkel. Gi’r det ikke problemer mht. Kompatibilitet og fintuning af spil, hvis man pludselig som udvikler skal forholde sig til potentielt 3 forskellige maskiner, der skal kunne køre samme spil? Er det milevidt bedre at udvikle spil X til maskine Y?

Naturligvis er det kun et rygte og naturligvis bliver der mere pointeret at skærmen og jo nok også batteriet i samme moment er det som bliver opdateret. Men vi ser jo med New 3DS at der er spil der kun kan køre på det system, fordi spillene kræver mere. Også er vi pludselig ude i at skulle købe ny konsol hvert 3 år. I mine øjne når man aldrig at finpudse et system i den tidsramme.

Det var lige lidt tanker.
0
1ups givet

#3 - Grauling

Level: 23 (Skree)

04-10-2018 10:08

Hvordan vil de gøre den tyndere og stadig have controllerne til at passe?
0
1ups givet

#4 - Nemy

Level: 27 (Beetle)

04-10-2018 10:47

#2 Er enig i, at det ikke giver mening såfremt der vil komme nye spil til den nye udgave der ikke kan spilles på den gamle. Men hvis de blot forbedrer skærm mv. er det formentlig ikke tilfældet. Så kan det godt være de gør det gangen efter, men det vil så stadig være en livscyklus på ca. 6 år (antaget at de kommer hver 3. år) for en generation hvilket vel er fint i tråd med tidligere generationer.

#3 God pointe det havde jeg ikke lige tænkt over xD medmindre de så udgiver et stykke tilbehør der gør at gamle kan sidde på den nye Smiley


0
1ups givet

#5 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

04-10-2018 10:49

#2, skal vi ikke blive enige om, at hvis der kommer en opdateret udgave næste år, er det 2½ år og ikke halvandet? Smiley
Det er meget normalt, at der kommer opdaterede udgaver af konsoller, som ikke påvirker kompatibiliteten. PlayStation 4 Slim, Xbox One S, to forskellige PlayStation 3 Slim-udgaver, Wii Mini, Nintendo DS Lite ... osv. Der behøver ikke at være tale om en PlayStation 4 Pro-agtig opdatering, og der er da heller ikke noget i artiklen, der entydigt peger i den retning.
0
1ups givet

#6 - martinmartin

Level: 12 (Fire Keese)

04-10-2018 11:37

Spørgsmålet er så også, om det ikke mere er en "opdatering", som GBA SP modellerne med de to varianter i form af AGS 001 og AGS 101 modellerne.

Under alle omstændigheder, og som altid med de her ting, så må vi jo bare se hvad der sker.
0
1ups givet

#7 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

04-10-2018 16:27

En indlysende måde, de evt. kunne opgradere specs på, uden overhovedet at påvirke bagudkompatibiliteten, (eller bebyrde udviklere), ville vel være, at bare tillade "Docked"-grafik som håndholdt. (Dette går tilsyneladende op mht. battery life, hvis de skifter til den nyere Tegra X2-chip.)

Det ville kun forbedre halvdelen af oplevelsen med konsollen, naturligvis - men jeg ville da selv bukke under, 100%. Der er visse teknisk krævende spil, hvor dette ville være en ekstremt synlig forbedring - og flere på vej, eks. Doom Eternal.

Det ville vel også matche med, at opgradere displayet, siden den generelle forbedring Undocked > Docked jo er opløsning.

Edit: Det vil selvf. matche identiteten/markedsføringen, endnu bedre: "Samme oplevelse, uanset om du er hjemme eller ude!"
0
1ups givet

#8 - SwitchPlayer99

Level: 3 (Koopa-Troopa)

04-10-2018 17:41

Ville være awesome hvis de udgav en version med hdmi stick direkte i maskinen Smiley
0
1ups givet

#9 - BroSmash

Level: 8 (Pirahna Plant)

04-10-2018 18:50

Håber ikke det er sandt. Nu har jeg lige besluttet mig for en Smash Bros. edition af den nuværende Smiley
0
1ups givet