Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sadness opstår fra graven som Wii U-eksklusivt Indie-spil

Skrevet af KJ85 - 20-05-2014 20:02

Opdatering: Det viser sig nu, at de to Indie-firmaer, HullBreach Studios og Cthulhi Games slet ikke har rettighederne til IP'en Sadness, og ikke har råd til at erhverve sig dem. Således kommer det planlagte spil nok ikke til verden som Sadness, men mon ikke vi ser det under et andet navn i stedet. Her er hvad Randy Freer fra HullBreach Studios siger om sagen:

The Sadness IP is in the hands of a consortium with 4 studios currently fighting for the bid, and that while we at HullBreach and Cthulhi would like to make a competing bid and secure rights to Sadness, unfortunately we cannot at this time. Sorry to fans for any inconvenience.


Dermed bliver det ikke de to Indie-firmaer, der eventuelt udgiver et Sadness, men måske andre gør det.

Oprindelig nyhed:
Nogen husker med garanti Sadness, der tilbage i Wii’ens første tid blev præsenteret, som et psykologisk horror-spil eksklusivt til Nintendos konsol. Det var et spil som rigtig mange så frem til, men i sin udviklingstid kom der faktisk aldrig så meget som et billede ud fra spillet, og da de polske udviklere hos Nibris i 2010 måtte dreje nøglen om røg alt håb om nogensinde at se det udgivet. Det har dog ændret sig nu.

HullBreach Studios og Cthulhi Games, der begge har egne spil på vej til Wii U eShop, har nemlig besluttet sig for at genoplive Sadness, hvilket de afslørede tidlige på dagen over for NintendoLife. Af ære og respekt for de oprindelige udviklere, der udelukkende udviklede spil til Nintendos systemer, bliver det eksklusivt til Wii U, men man har ikke tænkt sig at genbruge eventuel kode, der måtte eksistere til Sadness. Enkelte karakterer og noget af spillets historie vil måske blive anvendt, men som udgangspunkt vil det blive udviklet fra bunden.

Af interviewet fremgår det desuden, at de to Indie-firmaer har tænkt sig at lade spillet foregå i de oprindeligt tiltænkte omgivelser, men der introduceres gameplay-elementer, som aldrig var tiltænkt det oprindelige projekt, og spillet kommer til at foregå i 2D frem for 3D. Sidstnævnte detalje afslører måske også meget fint, at det nok ikke kommer til at være det, som mange håber på når de blot læser overskrifter, men lad os nu se, hvordan det udvikler sig.

HullbreachStudios og Cthulhi Games planlægger at fortælle yderligere allerede ved Indie Sanctum i oktober, mens udgivelsen foreløbigt er sat til 2016. Vil du vide mere om det oprindelige Sadness, kan du læse dette afsnit i Bo130s julekalender fra 2013 eller gå til nyhedens kilde.

Hvad siger du til denne nyhed, og er du spændt på at høre mere om projektet?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

20-05-2014 21:02

Jeg synes der er noget interessant historie her, men "indie" og "horror" er begge genre jeg er komplet uinteresseret i, så denne nyhed falder i samme kategori.
Og nu vi er på emnet, mellem det her og Stealth Inc 2, så begynder Uen at se nogle flere eksklusive indie spil. Eneste spørgsmål jeg har er, om der er noget dokumentation for at de overhovedet sælger på konsollen?
0
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

20-05-2014 21:48

Hm.. surt at man skipper fra 3D til 2D - det lyder jo egentlig lidt som om at det er et helt andet spil.
0
1ups givet

#3 - Chibi

Level: 12 (Fire Keese)

21-05-2014 17:54

jeg synes egentlig det ser interessant ud.. kan godt lide det lidt dystert Smiley
0
1ups givet

#4 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

21-05-2014 18:00

Undrer mig over at de kalder det Sadness stadig når det ændres drastisk, men elskede konceptet og stilen da det oprindeligt blev annonceret, så håber da bestemt at det bliver til noget for at se hvor de kan føre det hen! Smiley
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

21-05-2014 18:19

Sagen har allerede taget en uventet drejning i og med, at de to fimaer slet ikke have rettighederne. Nyheden er blevet opdateret..
0
1ups givet

#6 - AND

Level: 35 (Lakitu)

21-05-2014 18:45

4 studios currently fighting for the bid



Så kan man jo håbe på noget der kommer til at minde mere om originalen alligevel.. Win win hvis man alligevel udgiver 2D indien under andet navn.

0
1ups givet