Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sammendrag af Nintendos investor-møde oktober 2016

Skrevet af JOEP - 27-10-2016 10:00

Nintendo afholdt i nat deres investor-møde, hvor der normalt kommer en del nyheder ud fra. I denne omgang har der ikke været ret mange store nyheder, så derfor har vi valgt blot at lave et sammendrag af dem i en enkelt nyhed. Hvis du har lyst, kan du læse hele rapporten på 17 sider i kilden til nyheden her.

Super Mario Run
Spillet udkommer til iOS-devices til december i ca. 150 lande. Spillet vil være gratis at hente og spille lidt af, men for en fast pris vil du kunne låse hele spillet op.

Miitomo
En større opdatering er på vej til spillet, som vil tilføje chat til spillet. Der er 15 mio. brugere på verdensplan.

Smart-devices generelt
Nintendos formål med at udgive deres spil på smart-devices er at udbrede kendskabet til Nintendos IP’er, men spillene skal være profitable i sig selv og samtidig skabe en synergi-effekt med konsol-versionerne af dem. Nintendo forventer at udgive Super Mario Run, Animal Crossing og Fire Emblem inden udgangen af marts næste år.

NES / Famicom Mini
Modtagelsen af disse maskiner blandt befolkningen har været overvældende.

Kommende spil til 3DS
Tidligere på ugen bekræftede Nintendo, at de vil holde gang i udviklingen af spil til 3DS, selvom Switch er på vej. Dette er naturligvis ikke usædvanligt, da der altid er en overgangsperiode (se blot på PS3 og Xbox 360, der stadig får spil!). Blandt kommende spil er der Pokémon Sun / Moon, Super Mario Maker, en stor opdatering til Animal Crossing New Leaf og Mario Party: Star Rush. Miitopia kommer til konsollen i Japan i løbet af december, men om vi ser det her i Europa er uvist. I kilden kan du få en indikation af, hvad der ellers er på vej til maskinen:

Pokémon
Demoen for Pokémon Sun / Moon er blevet hentet 3.5 mio gange, den hurtigst-downloadede demo til 3DS nogensinde. Samtidig er forudbestillinger på Sun / Moon højere end på noget tidligere Pokémon-spil, især i USA og Europa. Nintendo noterede sig også, at Pokémon Go har sat gang i salget af rigtige Pokémon-spil, og det er ikke bare et lille boost.

Salgstal
Der forventes et salg på 800.000 Wii U-enheder i perioden april 2016-oktober 2017. Det sidste år er der blevet solgt væsentligt færre enheder end tidligere år, mens software-salget er nogenlunde uændret, dette hovedsagelig på grund af genudgivelser under Nintendo Selects-banneret.
På 3DS-fronten er det mindre deprimerende. Her sælger konsollen som forventet, uden at Nintendo kommer mere ind på det. Der er solgt 1.7 mio. enheder siden marts i år.
Ved udgivelsen af Pokémon Go sås en stigning i salget af 3DS’er i Europe og USA, og 3DS har derfor et godt momentum til julesæsonen.
Salget af amiibo er også faldet i dette halvår. Der er kun solgt 3.8 mio. amiibo siden april måned, mod 10.8 i samme periode sidste år.
Flere og flere spillere vælger at købe titlerne som downloads, men det overordnede salg på eShop er faldet - Nintendo forklarer dette med færre digitale udgivelser samt nedgangen i salget af Wii U.
Grafer ses i kilden.

Switch
Annonceringsvideoen er blevet vist på Nintendos officielle Youtube-kanaler hele 23 mio. gange, og reaktionerne har været 95 % positive. Nintendo forventer at sælge 2 mio. enheder inden udgangen af marts. Der vil være flere hands-on-events i løbet af januar og februar rundt om i verden.


Det var alt, hvad Nintendo havde at sige. Er der noget af det, der overrasker dig?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - AND

Level: 35 (Lakitu)

27-10-2016 12:21

Linket virker vist ikke..
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

27-10-2016 12:25

Det virker for mig? "Gå til kilde" giver en PDF, der fylder ca. 11 mb.
0
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

27-10-2016 14:08

Jeg ser bare et 'broken picture' symbol.
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

27-10-2016 14:16

^Ah, det er billedet, du snakker om. Ja, det er da forsvundet. Smiley
0
1ups givet