Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sandhedens time #2: Eksklusiv nyhed om Revolution!

Skrevet af BonusNinja - 07-11-2005 03:53

"Sandhedens time" er en ny serie artikler, I fremover vil kunne finde ca. hver 14. dag her på N-club. Vores crew-medlem, Zøvnig, vil glubsk kaste sig over forskellige emner, der alle har det til fælles, at de omhandler Nintendo eller Nintendo-fans. Hvad der står i artiklen er ikke nødvendigvis N-clubs officielle mening.


N-clubs eget crew-medlem, Zøvnig, har i denne omgang kastet sig ud i en virkelig spændende opgave. Det drejer sig ganske enkelt om noget helt revolutionerende ...
Zøvnig kan hermed bringe en eksklusiv nyhed vedrørende den kommende Nintendo Revolution-konsol!


Kun på N-club!
Eksklusiv nyhed om Revolution!


Der er visse dage hvor alt bare går i den rigtige retning; dette er bestemt en af dem. Efter lang tids hård fight har vi fået fat i eksklusive nyheder omkring Nintendo Revolution. Det er vist første gang, det nogensinde er sket for en dansk side, at være først med så stor en nyhed.

Hvad mange nok ikke ved er at jeg er 1/8-del japaner - og derfor har jeg stadig god kontakt til mit “andet hjem” ...
I går snakkede jeg med min halvbrors bedste vens kærestes farmors yndlingssøn - som har en god forretningsforbindelse i Hong Kong - som er søn af en fyr der engang drak sake med en lead engineer ved navn Sasaki, hos Nintendo. Derigennem har jeg fået et eksklusivt interview, som du kun kan finde på N-club!
Hans engelske var ikke voldsomt godt, men jeg har oversat efter bedste evne.

Zøvnig: Jeg vil først lige takke dig, fordi du giver dig tid til dette interview. Det er jo ikke så tit, en dansk side får muligheden for at interviewe folk direkte hos Nintendo selv. Nu ved jeg, at I gør meget for at jeres konkurrenter ikke skal stjæle jeres idéer - så hvorfor vælger du at stå frem med disse oplysninger nu?

Sasaki: Først vil jeg sige, det er mig en ære at kunne snakke mere direkte til de europæiske forbrugere, igennem jer. Jeg ved, europæere ofte har en idé om at Nintendo ikke tager dem seriøst som marked - det vil jeg hermed modbevise. Grunden til, jeg står frem nu, for at fortælle mere om vores kommende konsol, er fordi, jeg er virkelig stolt over hvad vi har præsteret.

Zøvnig: Så kan vi få slået navnet fast på den kommende konsol?

Sasaki: Vi er blevet enige internt om at beholde navnet "Revolution". På dette tidspunkt ville det gøre større skade end gavn at ændre det navn som konsollen allerede er kendt under.

Zøvnig: Vi var alle meget overraskede over at se den nye controller, da I viste den frem under konferencen i Tokyo. Er du tilfreds med hvordan den er blevet modtaget af pressen og fans.

Sasaki: Jeg har kun hørt en masse positivt om vores nye controller - så jeg mere end tilfreds med den.

Zøvnig: Nu kan jeg næsten ikke holde spørgsmålet tilbage. Hvad er det, som gør at vi skal vente måske op til et år på den nye Nintendo-konsol, når vi allerede i år vil kunne købe Xbox 360, og PlayStation 3 næste år?

Sasaki: Vi er Nintendo ...

Zøvnig: Ehm, o.k.? Kunne du evt. præcisere lidt mere?

Sasaki: Hvad mere er der at sige? Vi er dem totalt overlegne på alle leder og punkter!

Zøvnig: På spil-siden er jeg helt enig. Men I kan vel ikke komme uden om, at I har haft problemer med at få solgt jeres konsoller. GameCube er endt på en 3.-plads i denne generation.

Sasaki: Det der, er jo ikke rigtigt!

Zøvnig: Ehm, jeg er ked af at sige det ... men officielle salgstal viser at I endte som nummer 3 i denne generation.

Sasaki: Jamen det er lodret løgn. Den slags vil jeg slet ikke høre på! Skal vi stoppe interviewet her!?

Zøvnig: Undskyld, Sasaki. Det var ikke for at fornærme Dem. Lad mig omformulere spørgsmålet ... Hvilke nyskabende ting kan Revolution?

Sasaki: Udover det I allerede har set, vil Nintendo Revolution have flere geniale ting i sig. Jeg kan da afsløre at man vil kunne snakke "live" med hinanden, når man spiller onlinespil. Dette vil gøres med et helt specielt headset med tilhørende mikrofon, som vil følge med når man køber Nintendo Revolution.

Zøvnig: Her må jeg så lige afbryde Dem. Microsoft har jo allerede samme mulighed i deres nuværende udgave af Xbox.

Sasaki: Ja, det har du selvfølgelig ret i. Men vores, laver din stemme om til tegnefilms-stemmer. En helt genial idé, vi fik under en firmafest.

Zøvnig: Tegnefilms-stemmer siger du? Er I helt sikre på, det er det, som gamere vil have i dag?

Sasaki: Ja, selvfølgelig er vi sikre. Hos Nintendo ved vi hvad folk vil have. Og i øvrigt er dette her så nyskabende, at det endnu engang udstiller hvor håbløst bagud vores konkurrenter er.

Zøvnig: O.k. Men udover dette, har I så andre ting i ærmet, som vil sikre jer succes i næste generation?

Sasaki: Vi har faktisk en ting som aldrig før er set i en konsol. Men det er ekstratilbehør, som vil kunne fås enten ved at købe det løst ved siden af, eller ved at købe en special ”value pack”. Vi har opfundet et såkaldt “Wind System 400”, som man kan sætte ved siden af sin Revolution når man spiller. Med hjælp fra “Wind System 400” vil man simpelhen kunne gengive blæst og vindpust i sin dagligstue. Så når man f.eks. spiller et RPG, og man går igennem en skov, vil lyden af vinden i spillet blive understøttet af at man fysisk kan mærke blæsten i sit hoved.

Zøvnig: Så der er tale om en form for blæser med propel a la dem man kan købe om sommeren, hvis man skal køles lidt ned?

Sasaki: Nej, overhovedet ikke. Vores hedder “Wind System 400”.

Zøvnig: Men den fungerer vel lidt som en blæser?

Sasaki: Ja. Men vi er Nintendo, og vores hedder “Wind system 400”.

Zøvnig: O.k. ... ja, det har vi bestemt ikke set før. Hvis nu vi skal snakke spil, kan du fortælle os lidt om hvilke titler I vil udgive i forbindelse med lanceringen af Revolution.

Sasaki: Her kan jeg kun røbe meget lidt. Men jeg kan give los for en enkelt af de store nye titler vi vil komme med; nemlig et kommende Mario-spil, der er henvist mere til voksne. Nu har vi frisket Zelda- og Metroid-serien op, så denne gang er turen kommet til vores elskede Maskot. Vi ville gerne sætte et mere menneskeligt præg på vores allesammens yndlings-VVS-mand. For at ramme det rigtige publikum, er vi gået i samarbejde med skuespilleren Ron Jeremy. Mange kender ham nok for de mange spændende film han har lavet. Og vi er sikre på, at med en kampagne bygget op omring ham, vil Mario nå ud til mange flere voksne mennesker. Jeg kan desværre ikke give jer screenshots fra spillet, men efter vores snak her, vil jeg pr. mail sende vores første udkast til spillets cover (se billedet nederst). Jeg tror, at rigtig mange gamle Nintendo-tilhængere vil kunne få en masse svar om hvad Mario laver, når han ikke er ude for at redde Peach, i dette spil.

Zøvnig: Ja. Det var bestemt en stor nyhed. Her på N-club vil vi virkelig se frem til dette nye Mario-spil - og jeg er helt sikker på at vores brugere også glæder sig.
Nu skal jeg jo ikke tage al din tid ... Men kan du måske lige her til sidst fortælle, om vi har andet godt i vente fra jeres side?


Sasaki: Hos Nintendo arbejder vi altid på at skabe nye, spændende spiloplevelser. Og selvfølgelig har vi en masse ting, vi arbejder på, som I godt kan glæde jer til. Jeg vil dog ikke afsløre mere end jeg allerede har gjort her.

Zøvnig: Jeg takker dig i hvert fald mange gange for din tid. Vi er rigtig stolte af, at du valgte vores side til at afsløre nye ting om jeres kommende konsol.

Sasaki: Det er altid en ære at snakke med dedikerede fans og seriøse sider som denne. Jeg ville ønske, vi havde sider som jeres, i Japan. Og jeg vil med glæde svare på jeres spørgsmål igen, en anden god gang.

Zøvnig: Det er både mig og vores brugere helt sikkert glade for. Vi glæder os meget til at kaste os over jeres nye konsol

Sasaki: Forståeligt. Vi er jo Nintendo.

Zøvnig: Tak for snakken, og ha' en fortsat god dag.

Sasaki: Selv tak ... Og vi snakkes forhåbenlig snart ved igen.


Jeg er oprigtig glad for at vi har fået denne kontakt hos Nintendo of Japan, og ser frem til, også i fremtiden, at kunne bringe jer eksklusive nyheder fra det store N. Specielt i disse tider hvor det vrimler med absurde rygter konstant og hele tiden, er vi stolte over til enhver tid at kunne bringe jer sandheden. Så har I spørgsmål, I kunne tænke jer at få besvaret, skal jeg prøve at se om Sasaki vil tage sig tid til at svare på disse næste gang.


Husk at se det eksklusive boxart herunder. Billedet på boxartet er in-game-grafik fra Nintendo Revolution.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Christian Jeppesen

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 07:30

hehe Øhmmm ja. Hvad skal man sige
0
1ups givet

#2 - Kanin

Level: 23 (Skree)

07-11-2005 08:25

... ok ...(Hva forgår der?Smiley)
0
1ups givet

#3 - Hvilkendel

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 08:44

"Vi er Nintendo..........." *Pinlig tavshed*
lo, hvor er det dumt^^
0
1ups givet

#4 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

07-11-2005 09:28

jeg er her i tvivl om det er en joke. hehe. må det jo næsten være.
0
1ups givet

#5 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

07-11-2005 09:35

headset med tilhørende mikrofon? alså har den 2 mikrofon på sig*GG* headset betyder aldrede af den har et mic i sig*G*

Z du er tosset*G*
0
1ups givet

#6 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

07-11-2005 09:38

det der billede må være lavet i paint
0
1ups givet

#7 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

07-11-2005 10:21

Enten en joke eller meget amatøragtigt lavet. Selv om det ikke er en joke må jeg sige jeg stadig ser det som meget amatøragtigt og uhensynsmæssigt...
0
1ups givet

#8 - J3pseN

Level: 8 (Pirahna Plant)

07-11-2005 13:09

hA Smiley Fuck hvor er det bare dårligt Smiley hA
0
1ups givet

#9 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

07-11-2005 14:52

Hmm, jeg kan altså ikke rigtig se hvordan dette "interview" passer ind i jeres egen beskrivelse af "Sandhedens time", men ok, så..

@ Cookie: Uhensynsmæssigt?
0
1ups givet

#10 - Kihaishii

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 15:00

Hvad fanden er det? Det er jo direkte at latterliggøre Nintendo.
0
1ups givet

#11 - Mads_7

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 15:18

Eh...................?
Jaa, ok..... o.O
0
1ups givet

#12 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 15:19

synes nu det var fint

fuck hvor er i negative
0
1ups givet

#13 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 15:20

altså intervier
0
1ups givet

#14 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 15:21

interviewed
0
1ups givet

#15 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

07-11-2005 15:25

Eagle, ja, aner ikke om ordet findes, men den sammensætning passede her. Hvis interviewet skulle overraske og vise sig at være sandt, så lyder det meget amatøragtigt fra den interviewede, men viser det sig at være en "joke", som jeg ser det, så er det ret hensynsløst at fremstille det som en sandhed på en "prof" Nintendoside.
0
1ups givet

#16 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 15:27

jeg må værre tosset Smiley
0
1ups givet

#17 - Metroid

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 15:28

Hvor er "Sandhedens time #1" ???
0
1ups givet

#18 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 15:29

det lyder som om jeg ikke har fattet en skid
0
1ups givet

#19 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 15:31

det vil jeg også gerne vide Metroid
0
1ups givet

#20 - Pete

Level: 4 (Stalkid)

07-11-2005 16:21

L-O-L! Man kan jo se med det samme at det boxart er fake... Og så er det endda helt vildt dårligt klippet sammen...
0
1ups givet

#21 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

07-11-2005 16:35

Metroid pg chris:

""Sandhedens time" er en ny serie artikler, I fremover vil kunne finde ca. hver 14. dag her på N-club."

Så skal der vel ikke mange omdrejninger i 'tænkeren' for at man kan tjekke nyhederne for ~2 uger siden.

http://n-club.dk/index.php?shownews=1059
0
1ups givet

#22 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

07-11-2005 17:27

Smiley
0
1ups givet

#23 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

07-11-2005 17:33

HAHA! Omg... Er længe siden jeg har grint så meget! Haha!
Et Porno Mario spil? lol... Haha den var satme godt lavet! Smiley
Fed Joke N-club! Smiley
0
1ups givet

#24 - Silmon

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 17:41

ret underholdene Smiley jeg troede faktisk på det en god del af "interwievet" Smiley

men kæden hoppede af med "wind system 400"

desuden er jeg overbevist om at nintendo finder et nyt navn til deres kommende konsol
0
1ups givet

#25 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 18:19

ka vi ikke få nogle komentarre fra zøvnig
0
1ups givet

#26 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

07-11-2005 18:21

det er åbenbart mig der er tosset

PS: ka godt se hvad i mener
0
1ups givet

#27 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

07-11-2005 23:14

Jamen dog. Sikke et påstyr der er herinde over mit interview med den kære Sasaki. “Sandhedens Time” dækker over en række artikler der allesammen tager udgangspunkt i Nintendo. På den ene eller anden måde. Nogle gang vil den bore dybt i emner. Nogle gange vil den være et selv ironisk kig ind i vores verden og igen andre gange vil den provokere. Jeg er selv glødende Nintendo fan. Så intet der dukker op i denne serie af artikler vil være ondt ment. Der er altid en dybere mening med de ting i finder i “Sandhedens Time”. Og i kan være helt sikre på at det også er tilfælde denne gang Smiley
0
1ups givet

#28 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

08-11-2005 00:37

Wow, hvorfor prøver folk at overbevise hinanden når det åbenlyst er en joke? >>;

Cookie: Jeg tvivler på at uhensygtsmæssigt er det rette ord for det du prøver at sige.
0
1ups givet

#29 - Morztan

Level: 1 (Goomba)

08-11-2005 10:16

Den med "Wind system #er ikke helt ved siden af:

http://darkzero.co.uk/index2.php?newsid=1343
0
1ups givet

#30 - DkVik1ng

Level: 2 (Keese)

08-11-2005 13:45

håber ikke nintendo finder et nyt navn, Recolution er et super fedt navn, og det vil bare forvirre en masse folk hvis de ændrer det
0
1ups givet

#31 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

08-11-2005 15:10

synes også "Revolution" er et fedt navn
0
1ups givet

#32 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

08-11-2005 15:28

ZØVNIG

helt seriøst,

er det en joke

svar udbedes, NU!!!!!!!!!!!!!
0
1ups givet

#33 - dustman

Level: 2 (Keese)

08-11-2005 17:06

ja Smiley
hvad tror du selv?
0
1ups givet

#34 - Ané

Level: 1 (Goomba)

08-11-2005 18:40

N-club gør jo bare grin med nogle af alle de sindsyge rygter der kommer omkring revolution... og så synes i at N-club latterligøre Nintendo og alt sådan noget pis Smiley

Der står jo ogs i teksten: "Hvad der står i artiklen er ikke nødvendigvis N-clubs officielle mening."

så slap nu bare lige lidt af alle sammen
0
1ups givet

#35 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

08-11-2005 19:31

nåh..............
okay
0
1ups givet

#36 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

10-11-2005 22:10

vidste ikke hvad "sandhedens time" var


så sorry alt påstyret

Smiley
0
1ups givet