N-cast #160: Kan nyt Fire...

N-cast #161: Hænger E3 i...

Dredge udgives til Switch...

Clive 'N' Wrench udgives ...

Theatrhythm Final Bar Lin...

N-club Streams: Uge 5

Se et officielt klip fra ...

GoldenEye 007 kommer til ...

Ny Splatfest i Splatoon 3...

Figment 2: Creed Valley u...

Spil på vej til Switch

Kabel til HDD Wii

Legend of Zelda: Tears of...

Nintendo Direct

Mario Kart Tour

LEGO The Legend Of Zelda

Fire Emblem Engage

Bayonetta 3

Defekt controller

Pokémon Unite

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Se anden trailer for The Super Mario Bros. Movie her

Skrevet af JOEP - 30-11-2022 06:33

I aftes blev der afholdt en lille Nintendo Direct, som ville vise den anden trailer for den kommende Super Mario Bros.-film frem. I traileren her møder vi for første gang Peach, vi hører Luigis stemme, og så møder vi ekstremt mange andre figurer, som fans af spillene med sikkerhed kender. Du ser traileren her:Hvad siger du til den?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 49 (Shy Guy)

30-11-2022 07:36

En rigtig god trailer med masser af easter eggs. Peach tager selv kampen op her, hvilket da er interessant, givet at hun historisk set er en damsel in distress, men det hører sig jo fortiden til, så det er nok fint nok. Fin mængde humor.

Nu behøver de for min skyld ikke rigtig vise mere af filmen frem. Der var masser af nyt her, og trailere har det med at vise for meget af filmen frem, så der ikke er meget nyt i biografen.
0
1ups givet

#2 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

30-11-2022 13:57

Jeg synes godt nok også filmen lover positivt. Især efter den anden trailer. Jeg er enig i, at de ikke behøver afsløre mere med fremtidige trailere.

0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 49 (Shy Guy)

30-11-2022 16:53

Egentlig sjovt at der ikke er nogen Goombas I filmen, hvis vi skal gå ud fra trailerne. Det havde jeg helt sikkert forventet.

Ift stemmer er der en sammenligning mellem de forskellige sprog.I den sammenligning virker Chris Pratts stemme godt nok lidt tam, men måske bliver man lidt mindre skør i bolden af den i løbet af de 1.5 timer, filmen formentlig varer.

Det lader desuden til, at svenskerne får lov til at se filmen fra 30. marts. Så måske en ekskursion til Malmø der er på sin plads. Smiley
0
1ups givet

#4 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

30-11-2022 20:28

Jeg må indrømme, at jeg lige havde 10% frygt for, at Peach alligevel ville være én eller anden halvhjernelam karaktér - men, det tyder sgu godt, ud fra traileren! Kendte ikke meget til Anya Taylor-Joy, men det lyder som om, hun leverer den udemærket.

.. Og det blev jo så Seth Rogens Donkey Kong-skuespil, der stadig blev holdt hemmelig. Smiley Han optrådte som special guest, men der blev jo ikke vist meget til karakterens dialog.

Det virker også positivt med Charlie Day - det lyder som om, han laver en meget god hybrid af "sig selv", og den gamle Charles Martinet-Luigi, hvis man kan kalde det sådan Smiley

Er generelt enig i hele sentimentet - det ser sgu godt ud. Jeg tror simpelthen bare, at Nintendo har været ultra-ultra paranoide med, at lave filmen ordentligt.

Det er sjovt, hvordan Nintendo gennemgående evner, at finde (og oprette) eksterne partnere i vesten, når noget skal leveres fuldkommen i skabet til publikummet - helt tilbage til eks. Rare, Retro Studios, og i nyere tid eks. MercurySteam.
0
1ups givet

#5 - JOEP

Level: 49 (Shy Guy)

07-12-2022 07:15

Spillets premiere er flyttet til 30. marts, og der er kommet en trailer med danske stemmer:


0
1ups givet