LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Se hvilke spil, der formodentligt er på vej til Nintendo Switch

Skrevet af Zone - 20-10-2016 18:01

Nintendo har, som bekendt annonceret en ny spillekonsol ved navn, Nintendo Switch, tidligere på dagen. Men hvad er en ny konsol uden nye spil? Vi har taget et kig på de spil, som blev vist frem i afsløringstraileren (alle videoklip er klippet ud af den oprindelige afsløringstrailer).

Breath of the Wild
Det eneste spil vi faktisk vidste var på vej til Switch (førhen kendt som NX) var The Legend of Zelda: Breath of the Wild, som Nintendo fremviste Wii U-udgaven af under E3 2016 i sommers. I traileren nedenfor ser vi angiveligt spillet køre på Nintendo Switch:


Nyt Super Mario
Rygtet har længe lydt at Nintendos næste konsol ville have et nye Mario-spil klar til lancering af konsollen. Det tyder på at de rygter har talt sandt, for ganske rigtigt, så fremviste Nintendo et nyt Super Mario-spil i aktion på Nintendo Switch, i konsollens afsløringstrailer. Det vil være stort for Nintendo Switch at blive lanceret med et nyt Mario-spil, så vi håber det er tilfældet. Her er vores samensatte trailer:


The Elder Scrolls V: Skyrim
Et af de mere overraskende spil, som traileren fremviste var en udgave af The Elder Scrolls V: Skyrim, som angiveligt er den kommende Skyrim Special Edition, som altså er et HD remaster af det oprindelige spil. Det mest interessante er at Nintendo viser at de har fået en aftale i hus med en af de største vestlige udgivere/udviklere i vesten. Aftalen taler for at Nintendos nye maskine får langt flere tredjepartsudviklede spil, end Wii U'en gjorde det. Se traileren her:


Mario Kart
Et andet spil med Mario blev også fremvist i afsløringstraileren. Der er selvfølgelig tale om Mario Kart. Ved første øjekast ligner spillet Mario Kart 8, men der er nogle få ændringer der får os til at spekulere i at der er tale om et helt nyt Mario Kart-spil. Det ser først og fremmest umiddelbart pænere ud, men de detaljer der falder én i øjnene er at King Boo lader til at være en karakter og at man angiveligt kan holde to items ad gangen, i stil med Mario Kart: Double Dash!!. Se spillet i aktion her:


NBA 2K
Spillet NBA 2K ser vi også blive spillet på Nintendo Switch i afsløringstraileren. Det vidner endnu engang om at Nintendo Switch kommer til at få flere tredjepartsudviklede spil. En anden interessant ting er at Nintendo Switch med NBA 2K nok kommer til at give sportsfans mulighed for at spille deres spil på Switch, hvilket kan være et vigtigt salgstræk. Se spillet her:


Splatoon
Et af Nintendos helt store hits på Wii U, ser også ud til at være på vej til Switch. Der er selvfølgelig tale om Splatoon, som også blev fremvist i traileren. Om det er et port af Wii U-udgaven eller om det er et nyt Splatoon (eller som nogle fans kalder det: Spla2n) er ikke til at vide med sikkerhed. Vakse spillere har dog pointeret at nogle af customization-delene er nye tilføjelser, så det tyder på et nyt splatoon spil. Se spillet herunder:


Om alle disse spil rent faktisk er i udvikling til Nintendo Switch eller om det hele bare er opsat, er svært at vide. Indtil vi får bekræftet at spillene kommer til Nintendo Switch kan vi kun tage det med et gran salt. Men hvis disse spil viser sig at komme til maskinen, så lægger de fundamentet for et solidt spilbibliotek.

6
1ups givet

Kommentarer:

#1 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

20-10-2016 18:38

Altså nba var også til wii u launch. Så det er ingen garanti.
Lod godt mærke til Mario var nyt Smiley men ikke Mario kart Smiley
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

20-10-2016 19:07

Stærke titler, de markedsfører sig med, men jeg er meget spændt på at se, hvad der ellers kommer.

Det er dog super-duber-fedt, at Bethesda er med på vognen. Måske vi kan få Dishonored 2 her?? Smiley
0
1ups givet

#3 - FGram

Level: 13 (Baby Dodongo)

20-10-2016 19:14

Er jeg den eneste der tænker pokemon sun/moon?
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

20-10-2016 19:29

Noget kunne tyde på, at der er tale om et nyt Splatoon eller mindst en opdateret udgave, da der ret tydeligt er nye frisurer til figurerne med Smiley
0
1ups givet

#5 - Aneira

Level: 18 (Twhomp)

20-10-2016 19:46

Det er nemlig mega fedt at Bethesda er med på vognen. En smule overraskende eftersom de nærmest indikerede det modsatte hver gang de blev spurgt ind til NX. Lad os håbe at det smider flere titler af sig.
0
1ups givet

#6 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

20-10-2016 19:48

FGram skrev:
Er jeg den eneste der tænker pokemon sun/moon?



Nej du er ej. Spillet presser 3DS til det ypperste, så det ville ikke komme bag på mig, hvis vi faktisk ser et 3. indslag for den generation, som får sin udgivelse på Switch og hermed også bliver den optimale version. Fra november til marts vil spillet fortsat rykke i store tal til 3DS, såfremt de ikke afslører det til Switch snart.

Jeg er meget, meget interesseret i at vide, om der er hold i rygterne om, at det vil være nemt at porte til Switch. Med Nvidia bag udviklingen, formoder jeg, at der er hold i det. Det er vigtigt, for nu har Nintendo for første gang en maskine, der har det "universelle" button layout m. analog triggers (ser det ud til) - der må simpelthen ikke være noget, der kan ligge til grund for, at spil ikke vil fungere optimalt på maskinen.

Jeg er så spændt på, hvad der skal ske i fremtiden, men Nintendo skal stadigvæk forsøge at samle en stor brugerbase, så udgivere kan se, at der er potentiale for salg. Det var, hvad der gav os spil som CoD til Wii, og det er, hvad der gør PS4'eren til den dominerende platform lige nu.

Jeg hepper på Nintendo, for Switch ser ud til at være ekstrem attraktivt hardware, der både kan huse AAA-titler men også de små apps, som vi finder på mobile platformer. Det skal komplimenteres med godt software og en venlig pris, for Wii U kunne nemlig ikke gøre sig med bare én af de to (voldsom dyr og god software var nærmest kun at finde fra Nintendo selv, i hvert fald i større omfang)

0
1ups givet

#7 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

21-10-2016 01:28

Jeg var solgt på hele konsollen da jeg så Mario lave et Triple Jump.

Ja, hele konsollen.
1
1ups givet

#8 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

21-10-2016 02:51

Reutzer skrev:
Jeg var solgt på hele konsollen da jeg så Mario lave et Triple Jump.

Ja, hele konsollen.



Enig hehe.

0
1ups givet

#9 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

21-10-2016 09:57

Dang det lugter mere af 3D World end Galaxy det Mario.... Men det er stadig must have...Smiley
0
1ups givet

#10 - AND

Level: 35 (Lakitu)

22-10-2016 12:19

Super Mario Galaxy 3(D), måske?

Jeeeg håber - ligesom Ollie - godt nok, at Nin10duderne får smidt nogle analoge triggers på den kontroller-krabat! Det ville hjælpe gevaldigt på ANDens interesse, for lige nu ser jeg controllerens design som lidt af en joker.
0
1ups givet