N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Nintendo World Championsh...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Fortnite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spectrobes er klar til DS den 16. marts i Europa

Skrevet af Mr. Yokomoto - 27-01-2007 12:25

Der er store forventninger i luften, når Disney koncernen til marts udsender deres første IP, der ikke er baseret på et af deres eksisterende varemærker. En af grundene til forventningerne er, at der med spillet kommer et kort, der kan lægges på din Touch screen. Når du har gennemført nogle specifikke features i spillet, lægges kortet på skærmen og ved at trykke på nogle punkter på kortet, får du mulighed for at få nogle specielle og sjældne Spectrobes. Sådanne kort er endnu ikke er set til noget DS spil endnu. Men hvad går spillet egentlig ud på? Begynder kan start her:

Du spiller Rallen en junior Officer, der er en smule nærtagende, men som har et hjerte af guld. Sammen med din makker Jeena, der er hjernen i hele operationen, svarer du på et signal, der bliver sendt ud fra et ukendt sted i galaksen. Sammen begiver I jer mod det sted, hvor signalet kommer fra. Når du ankommer til denne destination, går Jeena ud for at undersøge området, imens du (selvfølgelig) løber ind i nogle slemme skurke. Disse skurke er medlem af Krawl, der er dine modstandere i spillet. Til dit held får du følgeskab af to Spectrobes, der kommer til dig via en chip, du tilfældigvis finder. Disse Spectrobes hjælper dig igennem spillet, med at udslette Krawl.

Der findes over 50 unikke Spectrobes i spillet. De kan sammenlignes med dinosaurer. Det er væsner, der har ligget gemt i undergrunden i mange år. Når du først finder ud af hvordan, kan du ved hjælp af din skærm og mikrofon grave dem op, så de kan hjælpe dig i kampen mod Krawl. Dine Spectrobes vil i starten være på børnestadiet, herefter vokser de til voksenstadiet og ender til slut med at finde deres endelige form. I spillet vil du støde på tre typer af Spectrobes: Corona, Aurora and Flash. Alle dine Spectrobes har hver deres evner som f.eks. forsvar, hastighed lang distance angreb og angreb på korte distancer. Det er dit arbejde at finde Spectrobes og bruge de ting, du finder i spillet til at få dem udviklet, så de kan hjælpe dig i kampen mod Krawl. Deres udvikling tager tid og utallige anstrengelser, men det vil være alle anstrengelserne værd. Spillet er sat til udgivelse den 16. marts i hele Europa.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

27-01-2007 12:40

He, man kunne sagtens bilde mig ind at det var KK...
0
1ups givet

#2 - Jainay

Level: 2 (Keese)

27-01-2007 17:26

Det spil lyder nice! Lidt ligesom pokemon.. men hey.. det er da kun en bonus.. ikk?
0
1ups givet