Ugens Downloads: Uge 42 2...

Vi streamer Dark Souls Re...

Moonlighter udkommer 5. n...

Se lanceringstraileren fo...

Dark Souls Remastered er ...

Se lidt til de bedste tr...

Live action-trailer udsen...

FIFA 19 (Switch)

Ny trailer for Pokémon L...

Switch-bundle med Diablo ...

Mario Kart 8 Deluxe

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon GO

Dit seneste køb

Feedback på ny side

Fortnite hedset mic

Switch - spilrygter og sp...

Releasedatoer

Nintendo Labo

Spil på vej til Switch

K: Mario Kart Wii

K: Billig 2ds / 3ds

Tilbudstråden

S: Klonoa (Wii), Dragon Q...

SOLGT

S: Pokemon Soul Silver

N64 Ultra HDMI

S: Mario Tennis Aces

S: Wolfenstein II (Switch...

Sælger en masse 3DS, Wii...

Madden 10 (Wii)

Celebrity Sports Showdown (Wii)

Steep ikke længere under udvikling til Switch

Skrevet af KJ85 - 09-08-2018 18:42

Ældre spil, der får sig et nyt liv på Switch, er noget vi har set en del til, men nu står det dog fast, at der er en titel, som vi ikke skal forvente at se på Nintendos konsol, selvom det ellers blev meldt ud omkring to måneder før lanceringen af konsollen. Udviklerne bag skisportsspillet, Steep, fra Ubisoft meddeler således en Twitter-bruger, at udviklingen til Nintendos konsol er stoppet for i stedet at fokusere på at levere nyt indhold til spillet på andre platforme.Nyheden lander blot dagen efter Ubisoft udmelding om lanceringen af Child of Light og Valiant Hearts på Switch, så der kommer altså lidt til og fra i øjeblikket fra den store tredjepartsudgiver.

Er du skuffet over, at Steep ikke kommer til Switch alligevel, eller skisportsspil ikke din kop te?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 44 (Skulltula)

10-08-2018 08:01

Det er ikke ligefrem nogen overraskelse, men det er da ikke vildt længe siden, at Ubisoft bekræftede, at det stadig var under udvikling, synes jeg.
0
1ups givet

#2 - Krisp

Level: 17 (Deku Baba)

10-08-2018 08:08

Totalt underlig måde at annoncere det på, via en tilfældig Twitter besked. Det er ringe af dem ikke at lave en ordentlig annoncering af det, så folk er klar over det. Der er mange som har forudbestilt spillet.
1
1ups givet

#3 - powerfull499

Level: 17 (Deku Baba)

12-08-2018 16:38

Enig med Krisp. Virkelig underligt. Heldigvis er det et spil, som ikke ligefrem har fået fantastisk omtale, så jeg er nu ikke skuffet.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 57 (Gooper Blooper)

12-08-2018 18:26

Jeg var lige ved, at kigge hvor meget der egentlig havde været meldt ud omkring en Switch-version i pressemeddelelser, og der har kun været en enkelt. Det var før lanceringen af konsollen endda, men siden da har der så været udmeldinger gennem interviews, hvor man har sagt, at det stadig var under udvikling.

Det har aldrig været et spil, som jeg har været interesseret i, og måske er det fornuftigt nok at fokusere på nyere indhold i stedet.
0
1ups givet

#5 - Rechain

Level: 7 (Korok)

16-08-2018 03:38

Havde regnet med det, men de skulle have været mere ude i det offentlige mht information om de problemer de har stødt på. Og så skulle de evt bare have droppet at annoncere en SWITCH udgave af det så tidligt. Jeg er glad for det på PC, men har ikke spillet det i lang tid nu. Havde håbet på at skaffe til Switch, men efter de første "små" meldinger om stabilitets problemer med udgaven, så tænkte jeg det nok ikke bliver til noget og nu er det jo officielt. Er skuffet, men ikke overrasket Smiley
0
1ups givet