Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Større systemopdatering på vej til 3DS – YouTube kommer også

Skrevet af KJ85 - 15-11-2013 14:52

Da det seneste Nintendo Direct fandt sted onsdag eftermiddag kom det frem at en større systemopdatering kommer til den håndholdte konsol i december. Nintendo havde tidligere lovet os, at Miiverse ville finde vej til 3DS’en og denne opdatering indfører netop Nintendos sociale samlingssted og andre ting på konsollen.

En betingelse for at anvende Miiverse er selvfølgelig, at man har et Nintendo Netword ID, og når opdateringen bliver rullet ud vil man derfor blive stillet overfor at oprette et sådan et. Skulle man allerede have et på sin Wii U kan man med fordel benytte det samme på sin 3DS, og det vil såmænd også resultere i at de penge man måtte have til at stå på de respektive systemers eShop vil blive samlet i en pulje, der kan anvendes på begge systemer som det passer en bedst. Det gælder desuden om at taste rigtigt når man opretter sit ID, for det kan ikke ændres.

Når opdateringen bliver rullet ud vil du ikke kunne finde communities for alle spil der findes til 3DS’en, for som Shibata understreger findes der allerede ret mange spil til den, og det vil derfor tage tid at oprette dem alle. Det kommer med andre ord til at ske løbende over en længere periode.



Skulle du som jeg være ejer af to Nintendo 3DS-systemer kan du desværre ikke anvende det samme Nintendo Network ID på begge systemer, og interessant nok skriver Nintendo i denne FAQ, at det kommer sig af, at dine digitale køb bliver knyttet til dit Nintendo Network ID. Hvis dette virkelig er tilfældet kunne det i fremtiden tillade cross-platform-køb, hvor vi kun skal købe VC-spil på en konsol for også at have adgang på en anden.

Imidlertid forholder det sig i øjeblikket sådan at digitale køb på Wii U er knyttet til selve konsollen, hvor op til 12 brugere kan have hver deres Nintendo Network ID, så hvad fremtiden virkelig bringer er svært at sige. Ikke desto mindre ser det ud til at være et skridt i retningen mod et sammenkørt account-system på tværs af Nintendo platforme.

Når man registrerer et Nintendo Network ID på sin 3DS skal man dog også være opmærksom på, at det ikke længere vil være muligt at ændre regionsindstillinger. Det betyder, at eventuelle penge man måtte have til at stå i andre regioner vil forsvinde, hvis ikke de bruges inden det nye ID oprettes. Samtidig vil det for os danskere formentlig også betyde et farvel til muligheden for at tilknytte en Club Nintendo Account gennem et andet land, for kan man ikke længere ændre regionsindstillinger må man nok desværre affinde sig med at klubben ikke er tilgængelig i norden.

Foruden systemopdateringen vil en YouTube-applikation også omsider finde vej til 3DS.

Hvad synes I om den forestående indførsel af Nintendo Network ID på 3DS’en, og er det en opdatering I ser frem til? Eller trækker YouTube-applikationen mon mere?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - BamBamthePyro

Level: 17 (Deku Baba)

15-11-2013 22:32

Sådan!! Farvel for altid Letterbox.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

16-11-2013 00:42

^Man vil ikke kunne sende privatbeskeder til sine venner på 3DS'ens Miiverse...
0
1ups givet