Den næste Splatfest i Sp...

Super Mario Maker 2 har e...

Team Sonic Racing får la...

Ugens Downloads - uge 20 ...

N-Tonight #6: Afholdes d....

Tetris 99 får DLC med ny...

Switch overhaler PS4 i Ja...

Nintendo introducerer Nin...

Pokémon Rumble Rush anno...

Vi streamer Hollow Knight...

Cuphead

Luigi's Mansion 3

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Fortnite

Astral Chain

Nintendo på mobil

Feedback på ny side

Super Mario Maker 2

SteamWorld Quest

Dit seneste køb

Tilbudstråden

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

SOLGT: Diablo 3, Mario+Ra...

S: Super Mario 3D land og...

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Madden 10 (Wii)

N-club Juletema 2018

Super Mario Maker 2 udkommer 28. juni

Skrevet af JOEP - 25-04-2019 06:33

Nintendo Direct i februar måned bød på en overraskelse, som glædede mange, nemlig annonceringen af Super Mario Maker 2, et spil hvor du får muligheden for at lave dine helt egne baner i et Super Mario-spil. Vi blev dog kun givet en udgivelsesmåned, men nu har Nintendo arbejdet med kalenderen og set, at den 28. juni ser ud til at være en god dag at udgive spillet.I en officiel udmelding skriver Nintendo:

When you put together your upcoming summer plans, make sure to add “Create the Super Mario course of my dreams!” to the list. That’s because Super Mario Maker 2 launches exclusively for the Nintendo Switch system on June 28, just in time to take the game with you on all your summer travels.

This full-fledged sequel to the original groundbreaking Super Mario Maker game for the Wii U system lets your imagination run wild as you make and play your own Super Mario courses using new tools, items and features.

With an incredibly intuitive toolset ready to be explored and experimented with, including the new ability to create slopes for the first time, nearly anything is possible in Super Mario Maker 2.


Passer datoen dig?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Andreas Tarding

Level: 16 (Space Pirate)

25-04-2019 08:20

Jeg havde været en smule skeptisk over, at betjene touchskærmen til formål som disse, uden en stylus - men det lader jo egentlig til, at fungere fint, dømt ud fra Smash Stage Builderen (har dog ikke brugt denne meget, indrømmet.)

Releasedatoen her, lader i øvrigt til, at stemme overens med Switch Mini release-rygterne - jeg kan ikke regne ud, om dette skulle være et reelt "tie-in", da en evt. mindre skærm, vel netop ville gøre det mere klodset, at betjene en touch level editor. Men - så er der da evt. to godter samtidig, at glæde sig til. Smiley
0
1ups givet

#2 - Goldmumfe

Level: 7 (Korok)

25-04-2019 10:12

Pre ordre bonus for mario maker 2 er en stylish pen. så det er da en mulighed for at få en til sin switch. kan også se at der bliver en limit edition af mario maker 2 som indeholder 12 måneders online membership

Kilde:
https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch/Super-Mario-Maker-2-1514009.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=SuperMarioMaker2|o1|ReleaseDateSKU|w170
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 45 (Stone Talus)

25-04-2019 10:18

^Du kan desværre ikke regne med, at man kan få den pen i Danmark. Det der er den engelske Nintendo Store, der giver den med. Til gengæld bør vi få online-abonnementet med.
0
1ups givet

#4 - Andreas Tarding

Level: 16 (Space Pirate)

25-04-2019 10:20

Så de går i en grad ind for det, ved selv at producere en kapacitiv stylus, dog kun som "bi-tingen" en pre-order bonus jo er - interessant nok. Selvfølgelig kommer det vel også til, at fungere fint uanset, med det UI design-niveau, de kan forventes at levere på.
0
1ups givet

#5 - Goldmumfe

Level: 7 (Korok)

25-04-2019 13:03

JOEP skrev:
^Du kan desværre ikke regne med, at man kan få den pen i Danmark. Det der er den engelske Nintendo Store, der giver den med.


Arh godt set, den fejl kommer jeg af og til at lave. Mit støreste problem ved sådan en pen, er nok at switchen ikke ville have nogle steder man kunne putte den ind -> væk

0
1ups givet

#6 - Andreas Tarding

Level: 16 (Space Pirate)

25-04-2019 13:18

Jeg har selv nået, at blive temmeligt stor fan af de kapacitive styli, efter års brug af iPads (altså, før Apple producerede deres aktive, dedikerede stylus-system til dem, med iPad Pro.) Men jeg kan forstå, at mange vist synes, at de er et lidt "spøjst" input device, simpelthen pga. opbygningen med gummidutten for enden.

Ulempen ved dem (kan jeg nok alligevel sige med en vis sikkerhed, efter årevis af brug) er, at de simpelthen bliver slidt op, på den måde, at de får enorm friktion - overfladebelægningen slides simpelthen af tippen. Indledningsvis drejer man jo bare stylussen, for at kompensere for dette - men til sidst er de helt slidt op, og er næsten umulige at trække over skærmen, eller tegne med (altså kun egnede til "taps".)

Det er jo nok umiddelbart derfor, at Nintendo kun betragter dem som en novelty, eller gimmick (selv i deres øjemed.)

Men igen - selvfølgelig får de det vel til at fungere, uden præcist input. Om ikke andet, skal man jo bare gøre sine knapper, eller "touch targets", passende større - hvor der er fantasi og vilje, er der vej. Smiley
0
1ups givet