Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Team N-club opsummering

Skrevet af Lukas Skywalker - 20-07-2010 22:57

Nintendo Maraton 5


Nintendo Maraton 5 (NM5) var Team Falster Gamings (TFGs) uofficielle Nintendo Danmarksmesterskab. Her blev der konkurreret i de fleste Nintendo-titler med konkurrence-værdi, med rig mulighed for at spille diverse gamle og nye Nintendo-spil, venligst udlånt af TFG.

N-club støttede dette arrangement gennem præmier til deres konkurrence i Mario Kart Wii. Finalen i Mario Kart Wii kan ses herunder. Til selve arrangementet foregik konkurrencen med kommentatorer.

Spillerne er:
Stelzig (øverst til venstre): Baby Daisy
Navn (øverst til højre): Funky Kong
Tomber (nederst til venstre): Daisy
Oni Nick (nederst til højre): Daisy





Billeder fra arrangementet kan findes her

Berlin Calling

Berlin Calling var en tysk Super Smash Bros. Melee (SSBM)-turnering der fandt sted tilbage i april. Det blev ikke til nogle topplaceringer for Team N-club, men nogle solide præstationer og teams-turneringen og low-tier (turnering med de gode figurer udelukket) blev det til.

For mere information, kan videoer fra arrangementet findes her:



Headstomper

Headstomper er et stort, dansk fightingevent, hvor Team N-club, samt medlemmer af TFG, deltog og arrangerede en turnering i SSBM. Der var god opbakning fra arrangørerne, som generelt virkede til at have godt styr på slagets gang, med alle de turneringer der skulle afholdes på blot én dag. Finalisterne i Smash-turneringen blev Tomber og Stelzig, med Tomber som den endelige vinder. Disse to blev stærkt efterfulgt af resten af Team N-club, med Navn og Eagle på hhv. en 3. og 4. plads. Det blev, som forventet, ikke til nogen flotte præstationer på Street Fighter fronten. Dette med undtagelse af Stelzig, der sammen med 2 andre Street Fighter-spillere vandt en holdturnering.

Team N-club håber på at SSBM bliver et fast indslag til Headstomper, og at det får endnu større opbakning til fremtidige events.



Competitive Gaming Camp 4

Lige om hjørnet ligger Competitive Gaming Camp 4 (arrangeret af TFG), der denne gang tager form som et kombineret gaming- og udendørsevent. Der vil, i tilgift til de almindelige aktiviteter som Smash Bros.-turneringer osv., også være udendørsaktiviteter og hjemmelavet grillmad.

Smash Needs You!

Lidt længere ude I fremtiden (d. 10. – 12. august), ligger en britisk turnering i SSBM, hvor det danske smashcommunity, for første gang i historien, har formået at møde talstærkt op, med ikke mindre end 10 spillere. Dette betyder at Danmark bliver i stand til at stille et hold til crewbattles, der kort sagt kan beskrives som en holdturnering, mellem to større hold.

Kunne du tænke dig at deltage i et fremtidigt arrangement, enten i Danmark eller i udlandet, skal du være velkommen til at kontakte Navn, eller et andet Team N-club medlem!

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

21-07-2010 01:15

Det skal nævnes at jeg tog et set fra tomber til headstomper og vandt ssbm-turneringen til nm5 uden at tabe et eneste set... Og vandt nm5 samlet på trods af en svag præstation i brawl singles. 8)

Carry on. Smiley
0
1ups givet

#2 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

21-07-2010 02:15

Fedt med en masse danskere til the UK Smiley Held og lykke!
0
1ups givet

#3 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

21-07-2010 15:34

Ja, det er en ret massiv mængde deltagere vi har skrabet sammen Smiley Arrangementet har værelser og senge, så der bliver forhåbentlig en VIP-danskar lounge.
0
1ups givet

#4 - DKThias

Level: 1 (Goomba)

22-07-2010 15:13

VIP-dansker lounge kan anbefales
0
1ups givet