Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Telltale Batman Shadows Edition kommer til Switch

Skrevet af JOEP - 18-12-2019 06:25

I kølvandet på den seneste Indie World-præsentation kom der faktisk en lille nyhed, vi ikke behandlede, da den ikke var officiel på daværende tidspunkt. Det var en for tidlig annoncering af Telltale Batman Shadows Edition, der er en udvidelse og grafisk opdatering af Batman: The Telltale Series samt det DLC, der er kommet til spillet. Nu er annonceringen officiel, og der er udsendt en trailer for det, som du finder her:



Hvis du allerede har købt Batman: The Telltale Series kan du tilkøbe den nye udgave for omkring 37,50 kr., og for nye spillere er prisen 225 kr. Telltale Batman Shadows Edition udkommer snart til Switch, uden der dog er nogen mere konkret dato.

Ser det ud til at være noget for dig?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

18-12-2019 13:05

De to sæsoner af Batman er bestemt værd at gennemspille, hvis man kan lide en god historie, hvor man har mulighed for at påvirke handlingen, men kan ikke se, hvorfor spillene har brug for et nyt look. Det er vel bare en nem måde for Athlon Games at tjene lidt penge på, og siden de fik fat på IP'en har de da også ganske klogt valgt at sænke prisen på de eksisterende udgivelser, så de har øget salget markant. Selv slog jeg til med det samme da de satte sæson 2 ned, men frem til d. 2. januar kan man jo købe hver sæson for sølle 39,25 kr., og det er jo en virkelig god pris.

Den nye udgave inkluderer så begge sæsoner, vil jeg lige slå fast, og skal vi ikke blive enige om, at titlen er "Batman: The Telltale Series - Shadows Edition" @JOEP? (Har allerede ændret det i spilarkivet Smiley)

Edit: Er mere spændt på, om de også kommer til at bringe The Wolf Among Us til Switch, nu når de genopliver serien. Ingen platforme blev nævnt i traileren fra Game Awards:


0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

18-12-2019 13:14

Ang. navnet gik jeg ud fra trailerens navn samt hvad der står i denne officielle besked. Den virkede rimelig officiel, synes jeg (om end en grim titel). I samme skriv kunne jeg heller ikke se, at både sæson 1 og 2 var inkluderet - de nævner bare The Base Game, og da titlen ikke indeholdt "The Enemy Within" tænkte jeg, at det bare var første spil. Men super at det er begge.

Og så kan det jo meget godt betale sig bare at købe de to sæsoner med rabat nu og så tilkøbe dette som DLC for de der ca. 40 kr.
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

18-12-2019 13:32

^Wov, det er grimt, men kan godt se de kalder den "The Telltale Batman Shadows Edition" i pressemeddelelsen, selv om det er i uoverensstemmelse med navnet i traileren. Kan vi ikke bare kalde den det andet alligevel? Smiley

Har lige tjekket, hvordan de har gjort på Steam, og der er det som sådan ikke nogen selvstændig udgivelse. Det er bare en bundle med Batman: The Telltale Series, Batman: The Enemy Within - The Telltale Series og Shadows Mode-DLC til hver af de to sæsoner. Prisen på Shadows Mode til en sæson er €4, så det er altså 30 kr. pr. sæson for at tilføje det nye look. Mon ikke det bliver på samme måde på Switch..
0
1ups givet

#4 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

18-12-2019 16:49

De ca. 225 kroner er en ganske fin pris for to spil, og 40 kroner ekstra for dlc plus grafisk opdatering er heller ikke værst (selvom den grafiske opdatering måske nærmere burde have været en patch med mindre, at det faktisk er en større opgradering i stedet for rettelser af fejl og mangler, hvorved det godt kunne være berettiget, jeg ved jo ikke, hvor omfattende den er.)
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

18-12-2019 16:56

^Er ret sikker på at dette DLC "kun" er den grafiske opdatering, og det er ganske sikkert også bare implementeret som en ting, man så kan vælge at slå til, når man har købt det..

Kan godt se, at JOEP måske har formuleret det lidt uheldigt i nyheden, men der står følgende i pressemeddelelsen:

The new noir style DLC, is available for players to purchase now on Xbox One and Steam, Epic Game Store, PlayStation 4 in Europe and Nintendo Switch in the near future.


1
1ups givet

#6 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

18-12-2019 17:01

Godt at du lige peger det ud, for jeg læste nemlig "en udvidelse og grafisk opdatering af Batman: The Telltale Series" som at der var tilføjet nyt indhold til spillet.
0
1ups givet

#7 - ŞųņņyŞpļąţ

Level: 2 (Keese)

21-12-2019 14:13

Det ser meget spændende ud. Elsker den nye sort-hvid stil!
0
1ups givet

#8 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

22-12-2019 10:20

Lækkert... og fed dyster stil som Batman-universet skal være.
0
1ups givet