SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Tilmelding til januars 2016 International Challenge i Pokémon er åben

Skrevet af Scrapper - 24-01-2016 16:29

I år er det tiden for Pokémon-franchisens 20 års jubilæum og det ses i stor stil på de mange nyheder rundt omkring. Men der skal naturligvis stadig være plads til traditionerne. Så d. 21. januar blev der åbnet for tilmelding til det første skud på stammen af 2016 International Challenge i Pokémon.

Turneringen er den første, der benytter det nyeste format på den kompetetive scene, så det er altså første officielle anledning til at prøve sine nye strategier af i praksis. Kort fortalt betyder det, at man kun må benytte pokémon der stammer fra Omega Ruby og Alpha Sapphire (ingen transfers er tilladte). Man må bruge alle 720 pokémon, der er tilgængelige, men udvalgte legendaries ryger i en bestemt pulje, hvoraf kun 2 er tilladte på det samme hoid.

Som sædvanligt kræver det blot, at man har oprettet sit spil i sin Pokémon Global Link account og at man tilmelder sig konkurrencen inden d. 29. januar kl. 00.59. Dog gives der kun pladser til 50.000 spillere. Hvis man fuldfører en enkelt kamp modtager man 2.000 poké miles, som man kan bruge på Pokémon Global Link shoppen. Skulle man rangere i top 256 kan man desuden få sig nogle Championship Points og alt efter hvor godt man klarer den, så får man flere point, hvilket man kan læse om her. Disse point bruges iøvrigt til at få adgang til verdensmesterskaberne.

Selve kampene kommer til at foregå umiddelbart efter registreringsperioden slutter og man kan dermed spille sin første kamp d., 29. januar kl. 01.00 og man kan spille til d. 1. februar kl. 00.59. Det er ikke muligt at spille mere end 15 kampe per dag og som sædvanlig vil ens uspillede kampe blive overført til den efterfølgende dag, således at man kan spille alle 45 kampe sidste dag, hvis det er det man har lyst til.

Desuden kan det også oplyses at den 14. sæson af Rating Battles er gået igang og denne sæsons special battles følger de regler der gælder i ovenstående turnering. Sæsonen startede d. 19. januar og fortsætter til d. 14. marts. Vil man vide lidt mere om hvad Rating Battles går ud på, kan man læse en gennemgang af konceptets 13. sæson her.

Er der mon nogen herinde, der skal deltage i disse events?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

24-01-2016 17:39

Jeg skal ikke være en del af det, men synes det er fedt, at de laver sådan nogle turneringer.
0
1ups givet