Få en introduktion til v...

Se de første billeder og...

N-Tonight #6: Just Dance ...

Vi streamer Resident Evil...

Baldo annonceret til Swit...

Se åbningssekvensen til ...

Lanceringstrailer for de ...

Yu-Gi-Oh Legacy of the Du...

Super Mario Maker 2 har e...

Tetris 99 får DLC med ny...

Feedback på ny side

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Nintendo Labo

Cuphead

Luigi's Mansion 3

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Fortnite

Astral Chain

Nintendo på mobil

Tilbudstråden

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

SOLGT: Diablo 3, Mario+Ra...

S: Super Mario 3D land og...

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

tinyBuild bringer seks spil til Switch i år

Skrevet af KJ85 - 11-02-2018 22:45

Uge efter uge ruller indieudgivelserne ud på Switch eShop i stor stil, og udgiverne er mange. Allerede i 2017 publiserede tinyBuild både Mr. Shifty og Phantom Trigger til Nintendos hybridkonsol, og det har de tænkt sig at følge op på i det nye år. I går annoncerede de således i en livestream hele seks spil på vej til den uhyggeligt populære maskine, og dem skal I selvfølgelig introduceres for.

Første udgivelse bliver The Final Station, der forventes udgivet her i februar til en pris på ca. 112,50 kr., og det bliver inklusiv DLC-udgivelsen, The Final Traitor. Du kan se traileren for dette spil herunder.


I marts følges der op med det kaotiske fysikbaserede, Clustertruck, hvor man skal hoppe fra fra lastbil til lastbil uden at røre jorden, og bag ratet i bilerne sidder elendige chauffører, som gør det svært for dig. Spillet koster ligeledes omkring de 112,50 kr., og traileren herunder forklarer det måske endnu bedre.


Når det så bliver maj, så skulle den gerne stå på en omgang bokse-management i Punch Club, hvor du må træne hårdt for at nå til tops på ranglisterne og opklare, hvem der brutalt myrdede din far. Spillet kommer til Switch inklusiv DLC-pakken; The Dark Fist, og som de andre titler forventes prisen at lyde på 112,50 kr. Traileren ser du herunder.


Sommer forbinder mange måske med fester i ferien, men i det Party Hard med den mørke humor skal du imidlertid stoppe festerne hos de irriterende naboer ved at slå alle deltagerne ihjel. Der er tale om et strategisk spil med stealth-elementer, og prisen lyder også her på ca. 112,50 kr. At det bliver blodigt, det fremgår af den nedenstående trailer.


Senere på året kan du så se frem til at kæmpe, snige og hakke dig vej gennem tilfældigt genererede byer i Streets of Rogue, som udviklerne beskriver som Nuclear Throne møder Deus Ex blandet med anarkiet fra GTA. Som traileren vil vise det, så er der lidt rogue-lite over det, og prisen lyder på; ja, omkring de 112,50 kr.


Sidste udgivelse fra tinyBuild til Switch i 2018 bliver et gyserspil med stealh-elementer, og i Hello Neighbor skal du snige dig ind i den uhyggelige nabos hus og finde ud af, hvad han gemmer i kælderen. I modsætning til de andre spil, så vil denne titel også få en fysisk udgivelse, og prisen lyder derfor på ca. 300 kr. Du kan se en trailer for det herunder.


Hvad siger du til årets line-up fra tinyBuild? Er der spil, som du vil holde øje med i fremtiden, eller tiltaler ingen af dem rigtigt dig?

2
1ups givet

Kommentarer: