N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Tre japanske RPG-spil klar til at indtage Europa på Nintendo 3DS

Skrevet af KJ85 - 14-02-2013 20:25

Denne nyhed er lidt en kombination af nyt og gammelt. Under dagens Nintendo Direct brugte Satoru Shibata nemlig tid på at snakke lidt om tre japanske RPG-spil, der kommer til Europa indenfor en overskuelig fremtid, men ikke alt han fortalte var nyt for os europæere. Det skal jeg dog nok komme nærmere ind på i det følgende.

Det første RPG er Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan, der er udviklet af Atlus. Hidtil har det kun været annonceret for USA (foruden Japan, hvor det udkom d. 5. juli 2012) - i Europa bliver det en forårsudgivelse, og herunder finder du en trailer for spillet.



Vi vidste allerede, at Code of Princess var på vej til Europa, men I dag blev det afsløret at spillet forventes udgivet i forårsmånederne. Her er der tale om en eShop-udgivelse for os europæere, selv om både japanerne og amerikanerne kunne købe det fysisk.



Det sidste RPG er SEGA, Capcom og Namco Bandais cross-over-spil, Project X Zone, hvor man har valgt at beholde de oprindelige japanske stemmer på lydsporet. Som tidligere skrevet her på n-club er dette spil klar til en sommerudgivelse, og ved du ikke helt, hvad det er, kan du se en trailer herunder.



Er RPG lige din genre har du bestemt noget at se frem til, hvis du ellers ejer en 3DS. Er der nogle af disse spil du er interesseret i at erhverve dig?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Erik Madsen

Level: 19 (Bullet Bill)

14-02-2013 20:31

Jeg kan godt nok ikke lide synsvinklen i Etrian Odyssey. Det ser fjollet ud. De to andre ender jeg med at købe uden videre tanke. Jeg er stor fan af både RPG og japanskudviklede universer generelt Smiley
0
1ups givet

#2 - Bota

Level: 20 (Moblin)

14-02-2013 21:02

Siden Atlus ikke har en europæisk afdeling, må det næsten være Nintendo der publisher EO4 (som de også gjorde med 1'eren til DS). Man kan håbe Atlus og Nintendo er ved at blive bros (SMT X FE) og kan bringe flere spil over til Europa som Devil Summoner: Soul Hackers og SMT IV, så det hele ikke er op til Ghostlight, der alligevel arbejder meget langsomt.
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-02-2013 21:04

Sørger Rising Star ikke også ofte for at lokalisere noget som Atlus udgiver i USA?
0
1ups givet

#4 - Bota

Level: 20 (Moblin)

14-02-2013 21:18

Kan ikke lige komme på nogle bestemte titler, men det gør de helt sikkert. Rising Star lokaliserer i hvert fald ofte titler, der ellers kun ville udkomme i USA for diverse spilfirmaer.

Jeg ved bare stort set alle SMT-spil, der er udkommet i Europa, er lokaliseret af Ghostlight. Og det tager en hulens tid for dem at gøre det (se bare på Devil Survivor: Overclocked, der udkommer over 1½ år efter US release). Hvis bare 3DS'en ikke var regionslåst. Smiley
0
1ups givet

#5 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

18-02-2013 09:58

Elsker et godt JRPG, så håber da at bare én af disse titler bliver godt x)
0
1ups givet