Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Tre Kickstarter-finansierede spil er på vej til Wii U

Skrevet af KJ85 - 30-11-2013 23:45

N-club har været nede i et pænt stykke tid – og selv om vi har stået stille her på siden betyder det ikke, at der har været stille på nyhedsfronten. Især er det værd at nævne, at en del Indie-spil er blevet financieret via Kickstarter i den seneste tid, og derfor synes jeg det er på sin plads at samle op på det i denne nyhed.

Paradise Lost: First Contact (Ashtree Works)
I dette spil tager man kontrollen over en plantelignende alien, der er blevet gemt af vejen i et hemmeligt bioteknisk laboratorium. En sikkerhedsbrist tillader planten at flygte og det er nu din opgave at opdage, hvilket formål der har været med forskningen på stedet. Nedenstående video viser nogle af de forskellige muligheder man har i spillet.



Spillet udkommer i første omgang til PC, Mac, Linux og Ouya i december 2014 mens Wii U-udgaven kommer lidt senere. Du kan stadig nå at støtte projektet indenfor det næste døgn. Læs mere på denne side.

Churbles (CrashGem)
Dette er et 3D action RPG med små pelsklædte skabninger, hvori man fra sin base går på opdagelse i adskillige dungeons eller andre lokationer. Efethånden som spillet skrider frem vil flere karakterer slutte sig til og som ethvert godt RPG besidder de forskellige egenskaber og kan hver især blive bedre gennem kamp.



Churbles ventes ligeledes udgivet i december 2014.

The Girl and the Robot (Flying Carpets)
Dette spil fortæller historien om et særpræget venskab mellem en indespærret pige og hendes beskytter, en defekt robot-ridder. Sammen skal de flygte og dette foregår ved, at man får kontrollen over både pige og robot, der sammen skal løse puzzles og kæmpe sig vej gennem et stort slot. Hver især har de styrker og svagheder, og i videoen herunder kan i få et lille indblik.



For at det ikke skal være løgn er denne udgivelse også i øjeblikket planlagt til december 2014, og dermed har jeg kort fået rundet de projekter jeg ville.

Er der nogen af de ovenstående spil, som har jeres interesse? Husk på, at I kan læse meget mere om dem på Kickstarter ved at trykke på K’et i videoerne.

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Kanin

Level: 23 (Skree)

01-12-2013 10:23

Er værd at nævne det dansk udviklede Forced også står til at blive udgivet på Wii U efter at de sidste år havde succes med deres kickstarter.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

01-12-2013 11:01

Det har skam været nævnt herinde Thomas, for de er repræsenteret i den lange video med kommende Indie-udgivelser, som Nintendo sendte ud for nogle måneder siden. Det her er blot nogle der er blevet financieret mens vi hat været nede..
0
1ups givet