N-cast: Juli 2018

8 spil, jeg gerne vil se p...

South Park: The Stick of T...

Octopath Traveler (Switch)

Sonic Mania Plus ude i mor...

Vi streamer Octopath Trave...

Pokémon Let's Go, Pikachu...

Captain Toad: Treasure Tra...

Fortnite sæson 5 er start...

Ugens downloads: Uge 28 20...

Octopath Traveler Spørgsm...

Hvad spiller du nu? Hvor e...

Switch - spilrygter og spe...

Super Smash Bros. Ultimate...

Pokémon Let's Go, Pikachu...

Oplade switch med USB-C ka...

Mario Kart 8 Deluxe

+300 spil gennemføres

Nyt batteri til N3DS

Spil på vej til Switch

B: La Noire til Switch

Tilbudstråden

S : Mario Odyessey + Zelda...

Yu-Gi-Oh! Kort - Rare card...

GBA og GBC Spil til salg

Solgt!

Nintendo 64 m. tilbehør s...

S: Mario kart 8 Deluxe

S: 3 stks Swicth spil

Nintendo konsoller

Madden 10 (Wii)

Celebrity Sports Showdown (Wii)

Udstyrstest: Gioteck Precision Grips til Nintendo Switch

Skrevet af KJ85 - 07-05-2017 15:43

Nu har Switch været på markedet i to måneder, og adskillige producenter har produceret tilbehør til Nintendos populære hybridkonsol. Spørgsmålet er så, hvor meget af det, der egentlig er værd at købe, og det ser vi nærmere på i en række artikler om forskelligt udstyr. Denne gang skal det handle om præcisionsgreb til de analoge styrepinde fra Gioteck.

Præcisionsgreb til Nintendo Switch lyder måske umiddelbart som en underlig størrelse, og jeg må da ærlig talt indrømme, at det aldrig har været en form for tilbehør, som jeg har spejdet efter til mine controllere. Ikke desto mindre, så er der enkelte producenter, der har set et marked i at udgive det til konsollen, og en af dem er Gioteck. Indpakningen, som er afbilledet herunder, minder meget om den fra skærmbeskyttelsen, som vi så på sidst, men her kan du se, præcis hvad du køber.


Når du har klippet æsken op, så vil du naturligvis vide, hvordan præcisionsgrebene monteres på dine Joy-Cons, og det er forklaret bag på æsken i tre skridt, som illustreret på næste billede: 1) Sæt grebet mod en kant på analogen. 2) Roter grebet, mens du holder godt fast i controlleren. 3) Lås dem fast, når de er ordentligt på plads.Det er naturligvis lettest og mest sikkert at sætte præcisionsgrebene på, når controllerne er taget af konsollen, og man skal ikke være bange for at tage fat, når de sættes på. Jeg havde selv problemer med at få dem på første gang, men når den første sidder der, så går det noget lettere med nummer to. Alt efter, hvilke af de to typer greb du vælger, så kan det se ud som følger, når grebene er sat på de to Joy-Cons, og controllerne atter er sat fast til konsollen.Ovenstående billede viser måske ikke så meget i sig selv, men de to analoger er betydeligt større med præcisionsgrebene monteret, og det kan faktisk være meget rart, hvis man synes de oprindeligt er lidt for små. Selv når de placeres i det medfølgende Joy-Con Grip, er meget let at mærke forskel på at spille med en controller med eller uden præcisionsgreb, og forskellen ses da også tydeligt på billedet herunder.Rent praktisk virker det fint at spille med præcisionsgreb monteret, og jeg har nu brugt dem i en uges tid til blandt andet Mario Kart. Eneste lille anke er, at ens finger på den højre Joy-Con kommer til at læne sig opad analogen, når man vil trykke på knapperne i håndholdt tilstand eller med controllerne samlet i Joy-Con Grip. Det er ikke nok til at uhensigtsmæssigt flytte på den, men det føles alligevel forkert. Det skyldes naturligvis fingrenes placering og den størrelsesforskel, som præcisionsgrebene nu engang giver. Tager vi og sammenligner en Joy-Con med og uden beskyttelsesgreb, som herunder, så er det formentlig endnu mere tydeligt, hvor stor en forskel der er.Nu har jeg som sagt spillet på min Switch i en uges tid med disse præcisionsgreb monteret, og jeg kan sagtens se fordele ved at bruge dem. Især sættet med de mange knopper giver et godt greb at holde sin tommelfinger på, og synes man styrepindene er for små normalt, så er det en let måde at gøre noget ved det på. Pakken med de fire præcisionsgreb kan erhverves for 80 – 100 kr., og om den er det værd, det er nok ret individuelt. Har du ingen problemer med de originale styrepinde, så er det måske ikke for komforten, at du skal investere i produktet, men det har samtidig den fordel, at det beskytter dem for snavs, og jeg ved, hvor misfarvede mine analoger med tiden blev på Wii U GamePad grundet den hvide farve og materialet. I hvert fald er beskyttelsen let at tage af og vaske for snavs, og det er bestemt en fordel, hvis fedtede fingre kommer i nærheden af dine controllere normalt.

Har du gjort dig erfaringer med præcisionsgreb på Switch, og hvad synes du i så fald om det pågældende produkt?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

08-05-2017 18:17

Det lyder som et billigt alternativ, hvis man ikke har lyst til at give 6-700 kr. for en Pro Controller.
0
1ups givet