LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 1

Skrevet af Mr. Mario - 08-01-2010 15:55

Efter en sjælden uge 53 skriver vi nu uge 1 og vi er selvfølgelig klar med et kig på ugens nye downloads til Nintendo Wii og Nintendo DSi.

Uge 1 byder på to titler til WiiWare, en Virtual Console-titel og tre titler til DSiWare. Vi har samlet lidt information om de enkelte titler på nedenstående liste.


Downloads i uge 1:


WiiWare:

Stop Stress: A Day of Fury 800 Wii Points
Abylight giver dig i denne uge mulighed for at indtage rollen som verdens mest stressede mand, der på grund af al stressen lider af konstant mareridt om natten. I disse mareridt er du udstyret med et baseballbat, som du bare skal smadre alt og alle med heriblandt trafikpropper. Så trænger du virkelig til at afreagere på voldelig vis, er dette lige titlen for dig. Spillet er for en enkelt spiller.

Stunt Cars 800 Wii Points
Icon Games Entertainment er klar med en omgang ræs a la Monster 4x4: Stunt Racers. Spillet byder på 24 baner, der giver rig mulighed for at udføre stunts. Disse baner kan du ræse igennem med seks forskellige biler, der selvfølelig har forskellige egenskaber. Spillet kan spilles af om til fire spillere.


Virtual Console:

Shadow Dancer: The Secret of Shinobi 800 Wii Points
Så har Sega tilføjet efterfølgeren til spillet Shinobi i Virtual Console-afdelingen, så det er atter en gang blevet tid til en omgang action-platformer iklædt ninjatøj. Som ninjaen Joe Musashi, blandt fjender The Shinobi, skal du i selskab med din hund, Yamato, bekæmpe den kriminelle organisation Noe Zeed. Spillet er for en spiller.


DSiWare:

Art Academy Second Semester 800 DSi Points
I denne uge er Nintendo klar med 'andet semester' i Art Academy-serie, der hjælper din indre kunster på vej ud fra sit skjul. Denne gang bliver der blandt andet lagt vægt på farvelægningen af dine værker. Du kan endda få lov at male dit eget Mona Lisa. Spillet er for en spiller og du kan selvfølgelig også i dette semester gemme dine billeder på din DSi og via albummet smide dem ud på facebook.

Move your Brain - Rollway Puzzle 500 DSi Points
Assoia kan i denne uge præsentere denne puzzle-titel, hvor du skal styre en badebold igennem havelignende arealer. Styringen i spillet er meget simpel, du styre bolden ved at tilte din DSi, så når du tilter din DSi, vil bolden trille i den retning, den ville have gjort, hvis den lå på din DSi. Banerne er fyldt med fjender og gåder. Spillet er for en spiller.

Sokomania 200 DSi Points
Sidste titel i denne omgang er fra Cinemax og er også en puzzle-titel (vil for en sikkerhedssyld understrege at det ikke er biografen Cinemaxx). Spillet bygger på det velkendte koncept, hvor du skal flytte nogle kasser fra et sted til et andet ved at skubbe rundt på dem. Så er du til spil, der kræver, at du tænker, før du agerer, er dette lige noget for dig. Spillet er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - yasw

Level: 1 (Goomba)

11-01-2010 12:56

Første VC spil i mange uger. Der måtte godt snart se at komme gang i udgivelserne af VC spil igen.
0
1ups givet

#2 - LouisNielsen

Level: 1 (Goomba)

12-01-2010 16:03

der er jo ingen her....!

0
1ups givet