LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 12

Skrevet af Mr. Mario - 26-03-2010 13:44

Så er vi nået enden af uge 12, en uge der med udgivelserne af Pokémon HeartGold og SoulSilver hiver frem i gamle minder hos nogle Nintendo gamere, men også Wii Shop Channel og Nintendo DSi Channel kan hive minder frem i denne uge.

Uge 12 byder på to WiiWare-titler, to Virtual Console-titler (heraf en i forbindelse med den igangværende Hanabi Festival) og fem DSiWare-titler. Vi har på nedenstående samlet lidt indformation om de enkelte titler.


Downloads i uge 12:


WiiWare:

Art of Balance 800 Wii Points
Shin'en Multimedia er klar med deres andet WiiWare-spil, og denne gang er der tale om et spil i puzzle-genren. Umiddelbart lyder det som om, at Balance Board'et skal findes frem, men det skal det ikke, for i dette spil går det ud på at stable en masse klodser i alle mulige former. Og dette skal gøres med forsigtighed, så dit tårn af klodser ikke styrter sammen. Spillet kan spilles af op til to spillere.

Diner Dash 1000 Wii Points
Hudson Soft har fulgtes af med Shin'en Multimedia i denne uge og er ligeledes klar med en puzzle-titel. I denne titel indtager du rollen som Flo, en tidligere kontorarbejder, der nu har åbnet sin egen restaurant. Som Flo er det din opgave at tage imod kunder, modtage ordrer, servere og tage imod penge. Det lyder jo ganske let, men når restauranten er fyldt op, er det ikke helt let at følge med. Offline-delen i spillet kan spilles af to spillere, mens online-delen rummer et hav af muligheder.


Virtual Console:

FATAL FURY SPECIAL 900 Wii Points
D4 Enterprise har i dag smidt denne titel fra SNK ind på Wii Shop Channel. Spillet er fra 1993 og stammer fra NEOGEO-maskinen. Så der bliver i denne uge endnu en gang langt i ovnen til en god omgang slagsmål. Spillet byder på 15 forskellige fightere, der er klar til at tørne sammen op åben skærm. Spillet kan, selvfølgelig lige som alle de andre gode gamle fighting-titler, spilles af en til to spillere.

Ogre Battle 64: Person of Lordly Caliber 1200 Wii Points
Square Enix står bag ugens enlige Hanabi Festival-titel fra år 2000. Spillet stammer fra Nintendo 64-maskinen og er et taktisk RPG-spil. Som nyuddannet officer bliver du sendt til på en opgave i den sydlige del af dit fædreland, hvor en borgerkrig truer. Hvilken af de stridende parter du vil støtte, vælger du selv. Spillet indeholder flere forskellige slutninger og spillet er for en spiller.


DSiWare:

Game & Watch: Chef 200 DSi Points
Game & Watch: Judge 200 DSi Points
Game & Watch: Mario's Cement Factory 200 DSi Points
Nintendo er i denne uge klar med hele tre titler fra en fjern fortid. Disse tre titler stammer fra nemlig fra Nintendos Game & Watch-maskiner (bipspil) der kom i starten af 80'erne.

I Chef skal du som kok jonglere med flere objekter på en gang med kun én pande til rådighed og du skal selvfølgelig forhindre, at der er noget der lander på gulvet. Spillet er for en spiller.
I Judge skal den store hammer findes frem. Denne titel går nemlig ud på at hamre sin modstander i hovedet og selv undgå at få en hammer smadret ned i hovedet. Om du må slå eller ej afhænger af, om tallet på dit skilt er større end det tal, der dukker op efter en nedtælling. Spillet kan spilles af to spillere på samme DSi/DSi XL.
I Mario's Cement Factory styrer du Mario, der holder styr på en cementfabrik. Du skal sørge for, at to lastbiler bliver fyldt op med cenment, men pas på at en af dine beholder på fabrikken ikke flyder over. Spillet er for en spiller.

Gangstar 2: Kings of L.A. 500 DSi Points
Gameloft er klar med denne action-titel, der lugter lidt af GTA. Her skal du nemlig bevæge dig rundt i L.A og begå kriminalitet. Spillet byder på 75 missioner og synsvinklen er som vi kender den fra de tidlige GTA-spil. Spillet er for en enkelt spiller.

SUPER YUM YUM Puzzle Adventures 800 DSi Points
I denne puzzle-titel fra Mastertronic skal du som kamelionen Leon redde dine unger fra den stygge fru Tum Tum. Spillet byder på hele 48 missioner, du skal klare i selvskab med Leon. Når Leon spiser en frugt skifter kamelionen farve og for at klare en bane, skal du spise en rigtigt kombination af frugter. Spillet indeholder fire minigames og er for en enkelt spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

26-03-2010 15:24

Jeg vil have Cave Story!!!! Men Art of Balance ser faktisk meget fedt ud.

Art of Balance: Two-player gameplay
0
1ups givet

#2 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

28-03-2010 15:18

Hørt!

Ser monster meget frem til at game "Cave Story" på Wii'en Smiley
Som IGN jo siger, så er det, at opdage "Cave Story", som at opdage et super super godt gammelt NES spil som man bare aldrig fik spillet tilbage i 80'erne. Smiley
Kunne simpelthen ikke beskrives bedre Smiley
0
1ups givet

#3 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

28-03-2010 15:39

Det er nærmere som at opdage et SNES-spil end et NES-spil Smiley

Men det er ret godt, bestemt (har ikke prøvet det til WiiWare) Smiley
0
1ups givet

#4 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

28-03-2010 16:24

Heh I know Smiley
Citerede IGN Smiley
0
1ups givet

#5 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

28-03-2010 19:28

HOLY--

Ogre Battle 64? Yessssssssssssssssssssss
0
1ups givet