N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 18 2012

Skrevet af KJ85 - 30-04-2012 14:18

Så skal der endnu engang tages hul på en ny uge – en uge der ikke blot ser ud til at byde på dejligt vejr, men også byder velkommen til tre nye digitale udgivelser til Nintendos konsoller. Der er endnu engang nyt både til eShop og Wii Shop Channel, hvor den står på lidt af en overraskelse – se hvilken i nyheden her.

Nintendo eShop:
Ligesom i den forgangne uge er der denne uge to udgivelser klar til Nintendo eShop – den ene en Virtual Console-udgivelse og den anden endnu et stykke DSiWare.

Til 3DS’ens virtuelle konsol drejer det sig om Game Boy-spillet Game & Watch Gallery 2, indeholdende klassiske bip-bip-spil fra Nintendo. Spillet blev udgivet i 1997 og uden for Japan i 1998 til både Game Boy og Game Boy Color. Spillet indeholder Game & Watch-titlerne Parachute, Chef, Donkey Kong, Helmet og Vermin, og sættes til salg for 30,00 kr. Nedenstående video viser gameplay fra GBC-versionen, men det er altså den ordinære GB-version der sælges.


Ugens DSiWare er spillet Cat Frenzy, der på mange måder ser ud til at minde om Popcaps puzzler Chuzzle Deluxe, til jer der eventuelt kender det. I spillet flytter man med rækker/søjler af forskelligt farvede katte med målet om at få tre eller flere ensfarvede katte grupperet, hvormed de forsvinder. Spillet tilhører de billige af slagsen, og vil kunne købes for 15,00 kr. eller 200 Nintendo Points.


Wii Shop Channel:
Som nævnt i indledningen byder Wii Shop Channel på lidt af en overraskelse denne uge, hvor vi får et nyt spil at se i kategorien Virtual Console Arcade. Der er gået ét år og tre måneder siden seneste tilføjelse til denne kategori, men nu er SEGAs Super Hang-On altså klar til udgivelse i denne uge, hvor det vil kunne erhverves for 900 Nintendo Points. Spillet er et racerspil med motorcykler oprindeligt udgivet til arkademaskiner i 1987, og i videoen herunder kan du se en demonstration af en af spillets begynderbaner.


Alle spil kan købes fra torsdag d. 3. maj.

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

30-04-2012 15:47

Game & Watch spil er meget sjove at blive opslugt af. Men de kan også hurtigt gå hen og blive lidt monotome. Selv har jeg formået at få flere timer til at gå med Mario-udgaven af 'Chef'. Det er lidt ligesom at spille tetris i lange strækninger. Man bliver sådan helt forbavset, når man så endeligt stopper og kigger rundt omkring sig. Smiley

Jeg tror lyd-effekterne i CatFrenzy vil drive ethvert forældrepar til vanvid. Smiley
0
1ups givet

#2 - MadsGS

Level: 12 (Fire Keese)

30-04-2012 16:20

Bliver sgu i helt godt humør af at se på det gamle Arcade-Spil Smiley
0
1ups givet