Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 31 2012

Skrevet af KJ85 - 30-07-2012 13:28

I weekenden blev OL i London sparket i gang med et brag af en åbningsfest, og de næste mange uger er således fyldt med sportsudsendelser i fjernsynet. Med håndboldherrernes sene sejr til midnat blev der taget hul på en ny uge, og vi skal selvfølgelig have set nærmere på denne uges digitale udgivelser til Nintendos konsoller.

Nintendo eShop:


Antallet og fordelingen af nye titler på eShoppen er denne uge præcis som i den forrige, hvilket betyder, at der er både 3DSWare, VC-spil og DSiWare. Et af spillene får senere en efterfølger på blandt andet Wii U – kan du gætte, hvilket spil der er tale om?

Johnny Kung Fu:


Ugens 3DSWare er udviklet af UFO Interactive og er til dels præget af retro-elementer. I spillet tager du kontrollen over hovedpersonen Johnny, hvis kæreste er blevet kidnappet af den onde Mr. Wangs bande, som opholder sig i et højhus. På en time skal man som spiller nå til øverste etage for at redde sin kæreste, inden det er for sent. Banerne veksler mellem action-scener med masser af fjender og Game & Watch-inspirerede scener, som det ses i traileren. Spillet vil koste 45 kr.


Toki Tori:


Ugens VC-spil er udviklet af Two Tribes og oprindeligt udgivet af Capcom til Game Boy Color i 2001/2002. Da WiiWare blev lanceret i Europa i maj 2008 blev spillet genudgivet i en ny og forbedret udgave, men nu kan vi så på 3DS’en stifte bekendtskab med originalen. I spillet følger vi kyllingen Toki Tori på sin mission gennem fire forskellige verdener, hvor han skal redde sine ufødte søskende. For at gøre dette må man løse adskillige puzzles med de egenskaber man har til rådighed og forsigtigt planlægge sin rute. Toki Tori vil kunne købes for 30 kr.


3,2,1… Words Up!:


Kan du godt lide at udfordre dine sprogkundskaber er det måske ugens første DSiWare fra EnjoyUp Games du skal investere i. Indholdsmæssigt gælder det blot om på tid at danne så mange ord som muligt og derved score flest mulige point i spillets to game modes; classic, hvor hvert dannet ord giver en tidsbonus og blitz, hvor tidsrammen er fast. Der kan foruden engelsk vælges at danne ord på fransk, spansk, italiensk, portugisisk, og tysk. Spillet kan erhverves for 15 kr. eller 200 Nintendo Points.


Ace Mathician:


Ugens anden DSiWare-udgivelse hører også under kategorien for lærerige spil. I Goodbye Galaxy Games puzzle-platformer skal du ved hjælp af matematikken guide koalaen Ace igennem banerne, hvor han skal have fat i sin frugt. I hver bane vil visse platforme være omgivet af en rød firkant, og disse platforme kan så flyttes ved at danne matematiske formler på den berøringsfølsomme skærm. Der er dog ikke frit slag, hvad angår opbygningen da man kun har visse elementer at vælge mellem. Prisen for dette spil er ligeledes 15 kr. eller 200 Nintendo Points.


The Incredible Barbazan: The Knife Thrower:


The Incredible Barbazan er historien om verdens værste tryllekunstner fortalt gennem en række kortfilm på hver fem minutter. Seks af disse afsnit er blevet genskabt med stereoskopisk 3D-effekt, og ugens afsnit er det fjerde i rækken. Hvert afsnit koster 11,25 kr.


Wii Shop Channel:


På Wii Shop Channel udgives der også i denne uge et enkelt spil. Sidste uge var det WiiWare - denne gang er det atter tid til en Virtual Console-udgivelse.

The Last Blade:


Denne uges udgivelse til Wii blev oprindeligt udgivet i 1997 af SNK og går blandt mange som værende en af de mest fuldførte spiludgivelser til Neo Geo. The Last Blade foregår i en japansk tidsalder med sværdkampe og dette er da netop også fokus i dette kampspil. Hver af spillets karakterer har deres helt egen historie i spillet, og når de vælges kan man vælge mellem et kraftfuldt eller et hurtigt sværd, alt afhængigt af foretrukken spillestil. Spillet kommer til at koste 900 Nintendo Points.


DLC:


Endnu engang er der mere musik på vej til rytmespillet Theatrhythm Final Fantasy.

Theatrhythm Final Fantasy:


Ligesom i sidste uge er der fire nye melodier at komme efter, der hver vil koste 7,50 kr. Herunder finder du dem listet med links til musikken på youtube:



Ovenpå en uge med masser af retail-udgivelser er der denne uge kun de i denne nyhed omtalte digitale udgivelser. Alle udkommer torsdag – er der noget for dig?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

30-07-2012 23:22

Jeg har egentlig aldrig spillet et Toki Tori-spil før, så det er da bestemt et spil, jeg kunne overveje at downloade.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

30-07-2012 23:46

Heller ikke her, så det er nok en god ide inden 2'eren bliver udgivet Smiley
0
1ups givet

#3 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

03-08-2012 16:10

Ville gerne se Donkey Kong Land serien selvom de måske er lidt datede.
0
1ups givet