Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 9

Skrevet af Mr. Mario - 05-03-2010 16:14

Så er det blevet fredag og dermed tid til at kigge på ugens nye downloads til Nintendo DS og Wii.

Uge 9 byder på to WiiWare-titler, en enkelt Virtual Console-titel og hele fem DSiWare-titler. Vi har samlet lidt information om de otte nye titler på nedenstående liste.


Downloads i uge 9:


WiiWare:

BIT. TRIP VOID 600 Wii Points
Så er Gaijin Games klar med den tredje titel i den musikalske BIT. TRIP-serie. Temaet er endnu en gang beats og denne gang skal du opsamle sorte beats, mens du samtidig skal udgå de hvide beats. Spillet kan spilles af op til hele fire spillere.

Mega Man 10 1000 Wii Points
Capcom er i denne uge klar med denne titel, der lige som forgængeren (Mega Man 9) er holdt i klassisk 8-bit-stil. Året er (på vanlig vis) 20XX, og en sygdom blandt robotter, Roboenza, er brudt ud. En måneds tid efter sygdommens udbredelse begynder robotterne at ødelægge byen. Det er nu op til dig, som Mega Man, at løse mysteriet, der gemmer sig bag denne sygdom. Spillet er for en spiller.


Virtual Console:

Zaxxon 500 Wii Points
Sega er i denne uge klar med denne titel, der skulle være den første isometriske shooter-titel. Som i så mange andre retro-shooters flyver du også her rundt i et rumskib for at bekæmpe fjender i spandevis. Spillet er for en til to spillere.


DSiWare:

Dark Void Zero 500 DSi Points
Capcom er også klar med en titel med retro-look til DSi'en i denne uge. I dette action platformer indtager du rollen som Rusty, der med hjælp fra sin jetpack og Nikola Tesla har til opgave at bekæmpe de såkaldte Watchers, der dominerer på Jorden. Spillet er for en spiller.

Flips: The Bubonic Builders 500 DSi Points
EA er i denne uge klar med fortsættelsen af den historie de påbegyndte for to uger siden om det mystiske pigetoilet. Her er der ikke tale om et spil, men om en bog og denne titel er derfor for en spiller. Vi anbefaler at du henter Flips: Terror in Cubicle Four, før du kaster dig over denne titel.

Globulos Party 500 DSi Points
Globz er i denne uge klar med denne titel, der indeholder 20 minigames. Blandt disse finder vi blandt andet Funky-Football og kryds og bolle, så der er lidt for en hver smag. I spillets beskrivelse på DSi Shop bliver der lovet over 15 timers underholdning alene i single-player-delen. Udover en single-player-del indeholder spillet også en two-player-del.

Pinball Pulse: The Ancients Beckon 500 DSi Points
Nintendo er i denne uge klar med pinball-spil til deres mobile konsol. Spillets tema er inspireret af græsk mytologi. Ydermere skulle spillet indeholde alt det vi kender fra virkelighedens pinball-maskiner. Spillet er for en enkelt spiller.

Real Football 2010 800 DSi Points
Gameloft kan i denne uge præsentere den anden Real Football-titel til DSi. Denne gang indeholder spillet over 245 klubber man kan vælge imellem og lige som i forgængeren kan lige som du bruge kameraet til at designe dine egne bolde, flag og spillere med. Man kan spillet op mod fire spillere mod hinanden.

0
1ups givet

Kommentarer: