LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 16

Skrevet af Mr. Mario - 23-04-2010 17:27

Så blev det fredag, og weekenden står for døren, det er dermed tid til at se på, hvilke nye WiiWare-, Virtual Console- og DSiWare-spil, der er blevet tilgængelige i dag.

Uge 16 byder på en enkelt WiiWare-titel, en Virtual Console-titel og hele seks DSiWare-titler. Vi har samlet lidt information om de otte titler på nedenstående liste.


Downloads i uge 16:


WiiWare:

The Will of Dr Frankenstein 500 Wii Points
Enjoy Gaming står for denne ugens enlige WiiWare-titel. I dette adventure-spil skal du som en af Dr. Frankensteins slægtninge, Frankie, hjælpe Dr. Frankenstein med at bygge en sær maskine. Du bliver udstyret med en Steampack, et redskab du skal indsamle vaporites med. Vaporites irriterende skyer, der konstant ødelægger mekaniske motorer. Så træk i arbejdstøjet og hjælp Dr. Frankenstein! Spillet er for en spiller.


Virtual Console:

Indiana Jones' Greatest Adventures 800 Wii Points
LucasArts er klar med denne titel fra Super Nintendo'en, der tager os med på en rejse igennem de tre første film (Jagten på den Forsvundne Skat, Indiana Jones og Templets Forbandelse og Indiana Jones og det Sidste Korstog). Du er som Indiana Jones selvfølgelig udstyret med din trofaste pisk. Spillet er for en enkelt spiller.


DSiWare:

Earthworm Jim 500 DSi Points
Gameloft byder i denne uge på dette remake af Super Nintendo-spillet Earthworm Jim, der er lavet specielt til Nintendo DSi. Så nu har du atter chancen for at komme til at møde den sære regnorm i en god omgang action platformer. Spillet gør blandt andet brug af det indbyggede kamera til face tracking, hvilket åbner op for nye styremetoder, der ikke er set tidligere i et Earthworm Jim-spil. Spillet er for en spiller.

Flipper 500 DSi Points
Xform bringer i denne uge dette action-, platformer- puzzle-spil. Her skal det ikke handle om flippermaskiner, men om en stjålet guldfisk ved navn Flipper. Du skal som fiskens ejer, en modig lille dreng, gennemgå en masse forhindringer for til sidst at blive genforenet med din fisk. Spillet byder på 20 baner, der er fordelt på fire forskellige verdner. Spillet er for en spiller.

Game & Watch: Ball 200 DSi Points
Game & Watch: Donkey Kong Jr. 200 DSi Points
Game & Watch: Flagman 200 DSi Points
Nintendo er i denne uge klar med flere titler fra en fjern fortid. Disse tre titler stammer fra nemlig fra Nintendos Game & Watch-maskiner (bipspil) der kom i starten af 80'erne. Alt tyder på, at det er de sidste for denne omgang.

I Ball, den første Game & Watch der blev lavet, indtager du rollen som jonglør og du skal selvfølgelig jonglere. Ryger en bold på gulvet er det "Game Over" med det samme! Spillet er for en spiller.
I Donkey Kong Jr. skal du som Donkey Kong Jr. befri din far, Donkey Kong, der er blevet taget til fange af Mario. På din jagt efter nøgler til Donkey Kongs bur, skal du være på vagt overfor krokodiller og fugle. Spillet er for en spiller
I Flagman bliver din hukommelse og reaktionsevner sat på en prøve. Flagman, den lille mand på skærmen, viser dig en talkombination ved hjælp af sine to flag og sine fødder, du skal så huske kombinationen. Det lyder let, men det bliver sværere og sværere. Spillet er for en spiller.

myPostcards 200 DSi Points
Kan du aldrig bestemme dig for, hvilket postkort du skal vælge, når du skal sende hilsner hjem til dine kære? Nnooo giver i så fald en hjælpende hånd i denne uge med denne titel. Her kan du nemlig anvende DSis kamera og selv tage et billede, redigere det og skrive en hilsen. Postkortene kan blandt andet sendes via Facebook.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

23-04-2010 17:45

Earthworm Jim er da et ret godt spil så vidt jeg husker.
0
1ups givet

#2 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

24-04-2010 22:10

Helt enig, Earthworm Jim er super sejt, og en smule skørt, så jeg glæder mig til at få det på DSi'en Smiley Gad vide hvordan de benytter face tracking? Smiley
0
1ups givet

#3 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

24-04-2010 22:19

Bjarne, Bjarne Bjarne, det kunne DSi'en fra start, hvor det bliver brugt i det indbyggede fotoprogram. Smiley

Men har hentet den vigtigste titel af dem alle, nemlig Game & Watch: Donkey Kong Jr. En titel jeg kunne nyde lydene fra de sidste dage før jeg kom til verdenen. Det er sandsynligvis det allerførste Nintendo-spil, jeg nogensinde spillede. Og jeg ærger mig stadig over at batteriklappen forsvandt, hvilket resulterede i at den blev smidt ud. Smiley
0
1ups givet

#4 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

24-04-2010 22:25

Ja, det fedt med de mange Game & Watch titler de sprøjter ud til DSi'en. Donkey Kong Jr. er også en af de titler, jeg glæder mig mest til at få downloaded Smiley

Anders, jeg er med på at DSi'en kan tracke ens fjæs, men jeg er spændt på at vide hvordan de benytter det i Earthworm Jim - specielt fordi spillet er skørt i forvejen Smiley

0
1ups givet

#5 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

24-04-2010 22:30

Det ser desværre ud til, at det er sidste gang, at de sprøjter med brandslangen for denne omgang, Bjarne. Der er nemlig, hvad jeg kan se, på Nintendo.co.jp kun kommet de ni stykker i Japan. Smiley
Men der må da komme nogle Multi Screen-titler på et tidspunkt, da det er jo en toskærmet konsol. Smiley
0
1ups givet

#6 - MasterJJ

Level: 1 (Goomba)

25-04-2010 10:31

Hvad sker der for Nintendo. Der er så mange titler som ikke er på endnu. Jeg mener hvor er StarFox, Yoshi's Island og TMNT 4 ? De er virkelig bagud med Snes og N64 titler. jeg kunne også godt tænke mig, at downloade Donkey Kong 64.
0
1ups givet