N-cast #79: Tingles skabe...

E3 2021 er officielt afly...

Ny trailer for Monster Hu...

Ugens Downloads: Uge 9 20...

The Binding of Isaac: Rep...

Stort udsalg på eShop st...

Ugens Downloads: Uge 8 20...

Pokémon Brilliant Diamon...

N-cast #83: Djævelsk ark...

The Caligula Effect 2 kom...

Spil på vej til Switch

Pokémon Legends: Arceus

Tetris 99

New Pokémon Snap

Mario Golf: Super Rush

Dinosaur Planet

Pokémon-tråd

Mario Kart Tour

Tillykke til Link

Twilight Princess Wii med...

Tilbudstråden

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

K: Wii remote plus

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 17

Skrevet af Mr. Mario - 30-04-2010 21:37

Så er det atter weekend, og denne gang er det en lang en af slagsen. Det er helligdag i Danmark, mens resten af Europa må arbejde. Men hvad skal vi få den forlængede weekend til at gå med? Vi har taget et kig på hvilke nye titler, vi europæere kan hente ned via Nintendos forskellige downloadservices fra og med i dag.

Uge 17 byder på i alt otte titler, to WiiWare-titler, en enkelt Virtual Console-titel og så fem DSiWare-titler. Vi har vanen tro samlet lidt info om de forskellige titler på nedenstående liste.


Downloads i uge 17:


WiiWare:

5 Arcade Gems 700 Wii Points
Ugens første WiiWare-titel står Nordcurrent for. Spillet er en samling af fem små, men skøre, arkadespil. I et af spillene, Templar Bashing, er du, næsten ligesom i tv-programmet Wipeout, placeret på en pæl og skal undgå at blive væltet ned af en roterende morgenstjerne. I et andet spil, Pizza Jungle Delivery, indtager du rollen som et pizzabud, der skal på en farefuld tur i junglen. De to spil samt de tre andre kan selvfølgelig spilles af op til fire spillere.

WarioWare: Do It Yourself - Showcase 800 Wii Points
I forbindelsen med udgivelsen af WarioWare: Do It Yourself til Nintendo DS er Nintendo klar med denne titel. Spillet giver dig mulighed for at overføre dine micro games, som du har lavet i DS-spillet, til din Wii og spille dem der. Ud over de micro games, du overfører, indeholder spillet også nogle micro games, der endda kan overføres til DS'en. Ydermere kan du dele dine micro games med dine venner via Wi-Fi Connection. Spillet er for en spiller.


Virtual Console:

The King of Fighters '95 900 Wii Points
D4 Enterprise er i denne uge klar med SNKs fighter-spil fra 1995. Så bered dig på en go' omgang bøllebank! Spillet stammer fra NEOGEO-maskinen og byder blandt andet på tre-mod-tre-kampe og et hav af andre muligheder. Spillet kan selvfølgelig spilles af op til to spillere. Vær opmærksom på at denne titel er med på Wii-spillet The King of Fighters Collection - The Orochi Saga.


DSiWare:

DodoGo! 800 DSi Points
Ugens første DSiWare-titel står Neko Entertainment for og byder på en tidsrejse tilbage til dinosaurernes tid. I dette actionfyldte puzzle-spil får du til opgave at rede så mange Dodo-æg som muligt ved hjælp af en masse værktøjer. Spillet udfordre din kreativitet og byder på over 100 forskellige missioner. Spillet er for en enkelt spiller.

Surviving High School 800 DSi Points
Electronic Arts inviterer dig i denne uge med til Centerscore High, hvor du indtager rollen som elev og skal leve det søde high school-liv. Spillet byder på en række episoder og minispil. Spillet indeholder flere forskellige slutninger. Er der sagt high school, er der også sagt amerikansk fodbold, så det vil du også støde på i spillet. Spillet er for en enkelt spiller.

Save the Turtles 500 DSi Points
Det er sørme ikke kun Dodo-æg, der har brug for din hjælp i denne uge. Sabarasa er nemlig klar med denne puzzle-titel, hvor du skal hjælpe skildpaddeunger frem mod deres nye hjem i havet. Spillet tager dig med på en rejse til 32 af verdens mest eksotiske strande, hvor du blandt andet skal beskytte de kære skildpaddeunger mod ondsindede måger og krabber. Spillet indeholder fire game modes og er for en spiller.

Simply Solitaire 200 DSi Points
Så er Engine Software klar med den tredje Simply-titel. Tidligere har det handlet om Sudoku og Mahjong, men denne gang er det syvkabale, det skal handle om og syvkabale kræver vist ikke yderligere introduktion. Spillet er for en spiller.

VT Tennis 500 DSi Points
Som rosinen i pølseenden har vi Virtual Toys der atter en gang er på banen med et DSiWare-spil og som det fremgår af titlen, skal der spilles tennis denne gang. Spillet indeholder blandt andet en career mode, hvor du som spiller skal kæmpe dig fra bunden af ranglisten til toppen af ranglisten og erobre førstepladsen ved at spille tenniskampe rundt omkring i verden. Spillet er for en enkelt spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

01-05-2010 09:08

Det virker godt nok kedeligt denne her uge... Smiley

Nogen der synes der er noget interessant?
0
1ups givet

#2 - Slettet

Level: 1 (Goomba)

01-05-2010 10:48

Det synes jeg i hvert fald ikke, Lukas. Jeg venter stadig på Shadows of the Empire (N64) og Donkey Kong 64. Mon de overhovedet kommer nogensinde?
0
1ups givet

#3 - yasw

Level: 1 (Goomba)

01-05-2010 11:37

De er i hvert fald ikke annonceret.

Næste uge får vi Final Fantasy
0
1ups givet

#4 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

01-05-2010 12:10

Jeg synes generalt, at det er gået lidt ned af bakke med de spil, som bliver udgivet på det virtuelle. Der var ellers en god periode, hvor der kom nice spil, men nu for tiden føles det ret tamt.
0
1ups givet

#5 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

21-10-2020 15:51

Jeg synes der kommet rigtig mange interessante DSiWare titler i år, for jeg kan ikke følge med, da jeg stadig har bl.a. AlphaBounce fra Ugens downloads: Uge 14 og Birds & Bombs fra Ugens downloads: Uge 8 til gode, så jeg behøver egentlig ikke flere interessante DSiWare titler lige pt. Smiley
0
1ups givet